יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

טוב, אז סוף סוף ראינו את "שובו של המלך"

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 9:41 23/01/04    נושא ההודעה: טוב, אז סוף סוף ראינו את "שובו של המלך" הגב עם ציטוט

למרות מספר סצנות מהנות (בעיקר קרבות כמובן), לדעתי בסרט זה מתעלל ג'קסון בספר יותר מתמיד. המון עיוותים משמעותיים של העלילה, שלי לפחות פשוט הרסו חלק ניכר מההנאה.

אמנם הסרט מצולם יפה, ויש כמה קטעי משחק משובחים (כרגיל בעיקר אהובי גימלי), אבל כאמור אין בכך כדי לחפות על העיוותים המעצבנים, ובמיוחד על אי הכללתו של סארומן בעלילה (לפחות בקטע של מציאת הפלאנטיר שממש חסר, על ניקוי הפלך אפשר לוותר בצער). כנ"ל הוא התעלם לחלוטין מסיפור האהבה בין פאראמיר לאיאוון, ורק מראה אותם אחד ליד השני בטקס ההכתרה של אראגורן. ממש ביזיון !!!

ולבסוף. ראינו את הסרט בקולנוע רב חן בירושלים, ומאחורינו ישבו שלושה ילדים ערסים שפשוט לא סתמו את הפה כל הסרט וכלום לא עזר. אי לכך ובהתאם לזאת אני פונה עליכם כדי שתחתמו על העצומה שאני אנסח לעידוד חוק שיאסור על נודניקים מעין אלה להיכנס לקולנוע כשאני נמצא בו... מוציא לשון

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 16:58 23/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הנה דעתי על הסרט: טיהור הפלך היה תופס יותר מדי זמן, כך שבעצם אני מסכים עם זה שלא הכניסו את זה (גם ככה הסרט ארוך). לגבי מציאת הפלאנטיר- זה באמת הרס, אבל מצאו לזה פיתרון טוב, רק שלא הראו מה קרה לסארומן וזה היה חבל. לגבי סיפור האהבה של איאווין ופאראמיר- זה לא כזה חשוב, כך שבעצם לא קרה כלום, אבל קצת הציק הקטע שהם עמדו ביחד ונראו מאוהבים בלי שום הסבר למה שקרה ביניהם. כך שמצד אחד אני חושב שיש קצת אי נאמנות למקור, אבל מצד שני זה לא כל כך נורא.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי