יעל מבקרת בקולנוע מערכת הפורומים של האתר
|
 |
| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 0:28 3/10/04 נושא ההודעה: בארטון פינק |
|
|
ראיתי את הסרט לא מזמן, ומאד נהינתי. אפילו יותר מזה, אני חושב שהוא סרט מושלם. אני לא יכול למצוא משהו אחד פגום בו, ואני לא יכול למצוא דברים שאני הייתי עושה אחרת, או דרכים לשפר אותו.
לטעמי, הסרט הטוב ביותר של האחים. אני חושב שהתכונה שמאפיינת את האחים כהן יותר מכל בסרטים שלהם, היא לא השנינות בתסריט, לא הבימוי והצילום המצויינים, אלא בחירת השחקנים המושלמת (ואולי גם הדרך שבה הם מוציאים מהם את ההופעות המצויינות שהם נותנים).
ג'ון גודמן נותן הופעה מדהימה, גאונית, מושלמת (וזה רק כי אין לי כח לחשוב על שמות תואר טובים יותר כדי לתאר את ההופעה הזאת) וג'ון טרטורו עם הופעה מושלמת באותה רמה (טוב, אולי קצת פחות. אבל לא בהרבה!).
אני חושב על שאר סרטי האחים שראיתי (ביג לבובסקי- נהנתי מאד, הופעות גדולות של כל השחקנים. צומת מילר- כנ"ל. פארגו- לא אהבתי את הסרט כל כך, אבל השחקנים עושים את עבודתם. והקפיצה הגדולה- אני זוכר שנהנתי מאד מהסרט הזה, ורובינס מצויין), ומבין שזו לא תופעה חד פעמית- לאנשים יש קאסטינק מצויין, ויכולת בימוי שחקנים מדהימה.
עכשיו הסיבה שפתחתי את הנושא הזה היא קודם כל כדי להמליץ לכולכם על הסרט הנפלא הזה, שקצת נשכח, כשחובב הקולנוע הממוצע מזכיר את האחים כהן (יותר מוזכרים ביג .ל., פארגו וכל שאר סרטיהם החדשים), וחבל מאד. אז אל תחמיצו, לכו להשכיר עכשיו.
רציתי גם לשאול, לאלה מכם שראו את הסרט, (מיני ) מה אתם חושבים היה בתוך הקופסה ההיא ? אני חושב שזאת הייתה היצרתיות שלו (או אולי חוסר היצרתיות שלו), בכל מקרה, מה שאפשר לבארטון לחזור ולכתוב. (ולא דווקא הראש של האישה)
מה אתם חושבים? _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 15:56 11/10/04 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי את הסרט היום בפעם הראשונה...
בהתחלה, חצי שעה ראשונה ממש לא הבנתי מה הסרט מנסה להביע חוץ מחוסר השראה של סופר... ולא כל כך הבנתי למה התגובות הטובות על הסרט... אבל אז האקשן שנכנס באמצע הסרט, ההפתעות, הצילום שללא ספק מקסים... הקופסה שהשאירה אותי במתח, צ'רלי הדמות ההזויה... ועוד יותר ממנה המחשבות שעוברות לפינק בראש, שלא ברורות לנו... לצופים... הכל ביחד עשה את הסרט לממש ממש טוב... ויותר מזה, אהבתי מאוד את הדיאלוגים בין פינק לצ'ארלי... ועבודת השחקנים מעולה... אהבתי את הסוף.. מראה התמונה , שכל הזמן תהיתי לגביה... למה מתמקדים בה...
בהחלט סרט שצריך לראות יותר מפעם אחת! |
|
|
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|
 |