| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Bahzay אורח
|
פורסם: 16:16 14/12/03 נושא ההודעה: אמממ |
|
|
כשהייתי קטן והלכתי לראות את מלך האריות בכיתי בקולנוע כמו משוגע, זה פשוט סרט נוגע ללב...
עוד סרט שמרגש אותי וכל פעם שאני רואה אותו אני מזיל דמעה או שתיים הוא חומות של תקווה. הסוף הכי טוב בהיסטוריה (טוב אולי חוץ משר הטבעות:שובו של המלך). |
|
|
|
 |
רן אורח
|
פורסם: 2:29 5/01/04 נושא ההודעה: עצוב עצוב עצוב |
|
|
"בנים אינם בוכים"
מאד נקשרתי לדמות הראשית וגם ללנה, היה מאד עצוב, בכלל אחרי זה כיתתי באתרים השונים ובררתי על הסיפור האימתי... מזעזע מה שיש לפעמים בעולם שלנו.
ובכלל בכל פעם שאני רואה תמונה של אסון התאומים משהו בי מתחלחל. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:34 5/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
| אני לפני הרבה שנים ראיתי סרט מצויר מעולה, שכבר הומלץ פה ע"י וואלאס והוא נקרא המסע לעמק החלומות. סרט ממש מרגש, על דינוזאורים קטנים העושים דרכם לעמק חלומי לאחר שארצם נחרבה. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 17:48 6/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
והוא משודר מידי פעם ב-יס סבבה ובסינמה Cool בכבלים...
לא ראיתי אותו שנים שנים! משהייתי ממש קטן. אני לא זוכר הרבה קטעים מהסרט אבל אני זוכר שהיה מרגש. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:37 7/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני כמעט שלא בכיתי בקטע שבו האמא של הדינוזאור הקטן מתה.
באמת מרגש, ומומלץ, במיוחד לצפיה משפחתית. |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 16:20 25/08/05 נושא ההודעה: |
|
|
הסרט שלדעתי ולדעת רבים היה הסרט הכי עצוב ומרגש זה הסרט פורסט גאמפ. הסרט הזה גרם גם לקשוחים ביותר שלא הייתי מאמין עליהם להזיל דמעה.
השילוב של העלילה המרגשת והשחקנים המעולים (טום הנקס, רובין פן , גארי סינס) גרמו לי להזיל דמעה בסצנות רבות.
הסצנות הכי מרגשות מבחינתי בסרט היה שהחבר של פורסט גאמפ נהרג בויטנאם , והסצנות הנוגעות ללב עם לוטנט דן טיילור (גארי סינס הענק) שאיבד את רגליו גרמו לי לעצב רב ולכאב על גורלו של לוטנט דן טיילור , וזה רק חלק מהסצנות המרגשות של הסרט המעולה הזה.
סוף הסופלייר
עוד סרט שגרם לי להתרגש במיוחד היה הסרט המופתי של צרלי קאופמן "שמש נצחית בראש צלול" , הסרט הטוב ביותר שיצא בשנת 2004.
סיפור האהבה בין ג'ואל (ג'ים קארי) המופנם והשקט לבין קלמנטיין (קייט ווינסלט) האימפולסבית , הוא הסרט הרומנטי הכי מרגש ונוגע ללב שראיתי מעולם ואני דווקא אחד שלו חובב סרטים רומנטים אבל הסרט הזה ממש נגע לליבי.
הזדהתי מאוד עם הדמות של ג'ואל שלא רוצה לוותר על הזכרונות מהחברות שלו עם קלמנטיין . הסרט גרם לי להתרגש הרבה בגלל דמותו של ג'ים קארי שנותן שוב הופעה מרשימה במיוחד (היה ראוי לאוסקר ) , ג'ים גורם לך להזהות עם הדמות ולהתרגש איתה ברגעים הטובים והרעים , אני לא רואה שחקן אחר שהיה יותר מתאים ממנו לתפקיד.
בסרט יש הרבה מאוד סצנות קטנות אבל מאוד מרגשות שגורמות לך לרחם על הזוג שעומד לאבד את הזכרונות הטובים (והרעים) אחד מהשני. כדאי לשים לב להתחלה של הסרט שהיא מהנוגעות ביותר ללב שראיתי בשנים האחרונות.
הסרט גורם לך לחשוב על הרגעים הקטנים בחיים שאין לקחת אותם כמובן מאליו.
דרך אגב , הסרט "שמש נצחית בראש צלול" משודר השבוע בכבלים ובלווין , אז למי שלא ראה חובה לראות ולמי שכבר ראה שיראה שוב.  _________________ I could die right now, Clem. I'm just... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
נערך לאחרונה על-ידי ארגורן בתאריך 12:49 26/08/05, סך-הכל נערך 3 פעמים |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 2:14 26/08/05 נושא ההודעה: |
|
|
זה ממש לא קורה לי בדרך כלל, אני מקבל צמרמורות מהרבה סרטים או סצינות, אבל דמעות כמעט ולא קורה.
אבל הסרט הראשון שנראה לי גרם לי גם לצמרמורת וגם להזיל דמעה היה "המספריים של אדוארד". וזה הרבה בזכות המוזיקה המעלפת והמרגשת של דני אלפמן...
מ-"כמעט מפורסמים" יש לי דמעות בעיניים כמעט בכל צפיה. לא שזה סרט עצוב, אבל אני כ"כ מחובר אליו ואוהב אותו והמון סצינות מדהימות שם גורמות לי לזה מתוך חיבה והתחברות עצומה. אז אלו יותר דמעות בעיניים של התרגשות מתוך האהבה הגדולה לסרט. אני מחשיב אותו כסרט האהוב עלי כיום. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 2:23 2/09/05 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי לפני כמה שנים דרמת ביסבול דלת תקציב על שחקן מזדקן כזה שלא מבין שאף אחד לא צריך אותו והוא מעיין לוקח תחת חסותו צעיר שחור מוכשר ש"הכוכב" של הקבוצה דלת התקציב מתעלל בו או משו בסגנון.
קיצור הוא מת בסוף וזה היה מאוד עצוב כי באמת היה קל להיקשר לדמות הזאת.
שיחק אותו השחקן ששיחק את האבא הכבאי באמריקה X לא זוכר את השם. _________________ בלגאן |
|
|
|
 |
moviesfan חדש/ה בפורום
בפורום מ: 15/09/05 הודעות: 2
|
פורסם: 5:30 15/09/05 נושא ההודעה: טיטניק |
|
|
מוזר שאף אחד לא הזכיר את טיטניק כסוחט דמעות
כמעט כול בחורה שדיברתי איתה על הסרט אמרה לי שהיא בכתה בו
מסכן דיקפריו בטח קר לו |
|
|
|
 |
נחלה חדש/ה בפורום
בפורום מ: 19/09/05 הודעות: 3 מיקום: ב"ש
|
פורסם: 14:04 19/09/05 נושא ההודעה: |
|
|
רקוויאם לחלום גרם לי לבכות! חוץ ממנו וממלך האריות לא בכית בשום סרט........ _________________ moon!!! |
|
|
|
 |
ערבונה אורח
|
פורסם: 16:05 19/09/05 נושא ההודעה: Re: טיטניק |
|
|
בוודאי שהסרט הכי מרגש הכי סוחט דמעות הכי עצוב והכי אמיתי היה הטיטניק.
אני לא אומרת לכם לא לבכות במלך האריות אבל מה שעצוב בטיטניק שזה עוד קרה באמת... |
|
|
|
 |
123 אורח
|
פורסם: 21:25 21/09/05 נושא ההודעה: |
|
|
לא זה לא.
הרקע נכון. לא העלילה. |
|
|
|
 |
אבישג אורח
|
פורסם: 15:48 25/09/05 נושא ההודעה: |
|
|
יש את סרט סוחט הדמעות של כל הזמנים-
מלך האריות!!!
אני בוכה כל פעם שבו מופזא מת.
אני מאוד התרגשתי מ-21 גרם,
גרין מייל,
חומות של תקווה
וגם במבי. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 21:41 26/09/05 נושא ההודעה: |
|
|
טיטאניק, ארמגדון, פרל הארבור נכנסים כולם לקטגוריה של זבל עם אחלה אפקטים רק הבעיה היא שהאפקטים כמעט תמיד באים אחרי שעתיים וחצי של מלודרמה מגעילה שמביישת רמת כתיבה של אופרת סבון אפילו. _________________ בלגאן |
|
|
|
 |
|