| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

בפורום מ: 26/06/02 הודעות: 99 מיקום: מרכז
|
פורסם: 14:49 9/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
אהלן ילדים.
*** אזהרה: ספויילר ***
ראיתי אתמול את הסרט השלישי של חניבעל לקטר ( למעשה כרונולוגית הראשון ) , ומה אני אגיד , נראה מאולץ לחלוטין.
המשחק מצויין , בעיקר של ראלף פאיינס ושל אדוארד נורטון , שכהרגלו משחק בכשרון רב ובמקצועיות ראויה לציון.
הבעיה , איך לומר , היא בלקטר ( אנטוני הופקינס ) עצמו. הדמות מצמררת ומרתקת כתמיד , אבל הדמות שלו לא תורמת למעשה כמעט כלום לעלילה! בניגוד לסרט הראשון , שתיקת הכבשים , שבו לדמות של לקטר היה תפקיד מכריע בעלילה , ובסרט השני , חניבעל , שדמותו שם היא העיקרית , הרי שהסרט האחרון הדמות כאילו לא קשורה לעלילה עצמה. היה לי הגשה מטרידה שמשקלה של הדמות היה ממש מועט יחסית לדמויותיהם של נורטון ופאיינס.
העלילה מעניינת , הסרט לדעתי מפחיד יותר משני האחרים , אבל העלילה טיפה שבלונית. כאילו ראינו את הרוצח הזה בסרט אחר ואין טוויסט מפתיע. טיפה מאכזב...
ציון: 7
 |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 15:59 10/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
אז ללכת בקולנוע או לחכות לDVD ?
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

|
פורסם: 22:50 10/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני הייתי מחכה ל DVD.
למרות שהסרט , אם מנתקים אותו משאר חלקי הסדרה , הוא לא רע כשלעצמו. סרט יומית טוב.
אבל לא בסטנדרטים המחמירים של חניבעל לקטר.
 |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 0:23 11/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
| צריך לזכור שכול הטרילוגיה הזו מבוססת על טרילוגיה של ספרים. "דרקון אדום" נכתב ראשון והדמות של חניבעל לקטר התפתחה (ותפסה יותר מקום בסיפור) מספר לספר. לכן קשה לבוא בטענות לתסריט... |
|
|
|
 |
ג'ינג'ית חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 6/10/02 הודעות: 13 מיקום: מרכז
|
פורסם: 21:36 12/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
לדעתי הסרט היה ממש, איך לומר... פרווה. היחידים שמצילים את הסרט מאבדון הם נורטון ופיינס המצויינים. מעבר לזה, מותחן פסיכולוגי לא מבריק באופן מיוחד, שלדעתי תמיד ישאר בצל הכבד מאוד שמטיל "שתיקת הכבשים".
[ הודעה זו נערכה על-ידי: ג'ינג'ית בתאריך 2002-11-12 21:36 ] |
|
|
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

|
פורסם: 22:02 13/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
you have got that right , ג'ינגית!
 |
|
|
|
 |
Memento חדש/ה בפורום
בפורום מ: 18/11/02 הודעות: 4
|
פורסם: 16:27 18/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי את הראשון וממש ממש אהבתי.... אז הלכתי לראות את השני, ןהוא היה נוראי!! הוא פשוט היה נפילה לא נארמלית לדעתי יחסית לראשון.
אני חושב על לראות את השלישי רק בגלל אדוארד נורטון כי הוא פשוט שחקן שווה. |
|
|
|
 |
|