| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 19:35 26/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
ביום שישי הקרוב ייפתח בצומת גלילות "סינמה סיטי", קומפלקס הקולנוע הגדול בישראל, שיכלול בתוכו 21 בתי קולנוע, ביניהם, לראשונה בארץ, אולמות בשיטת סינמקס, אימג'יקס ודינמיקס. 18 אולמות מתוך כלל אולמות הקומפלקס מיועדים לצפייה על מסך גדול, עם מרווחים רחבים במיוחד בין השורות, כסאות מעוצבים ותאי אחסון לפופקורן ולשתייה.
במסגרת האטרקציות המיוחדות בקומפלקס הוקמו שני אולמות דינמיים, שעוצבו ותוכננו על-ידי חברה בינלאומית המייצרת סימולטורים. בכל אולם 24 מושבים המופעלים על-ידי תוכנה, המאפשרת לכיסאות לנוע בשישה צירים שונים ולהעביר לצופה תחושת תזוזה ואפקטים מיוחדים במהלך הקרנת הסרט. אולם אטרקטיבי נוסף בקומפלקס הוא אולם הסינמקס (אולם בסגנון IMAX) עם מסך ענק ומערכת קול מתאימה.
מהנהלת הקומפלקס מבטיחים אולם אחד שיוקדש לסרטי ילדים, ולטובת ההורים תופעל במקום שמרטפייה חינם, שתאפשר להורים ליהנות מהסרט כשהילדים שוהים בחדר הפעלה תחת השגחה במקביל.
נשמע טוב מכדי להיות אמיתי, נאחל להם בהצלחה.
פרטים נוספים בידיעה מאת מרב יודילוביץ' ב-Ynet.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-11-26 19:37 ] |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 23:20 26/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
הי, זה נשמע נ-ה-ד-ר!
השמרטפיה אמנם פחות מעניינת אותי כרגע, אבל אני חושבת שיש לזה פוטנציאל גדול (למרות שאני לא יודעת אם הייתי משאירה את הילדים שלי עם ביביסיטרים זרים. במיוחד אם הם מסורים לעבודתם כמו הסדרנים והמקרינים...)
אגב, אורן, תוכל לפרט קצת לגבי סוגי האולמות?
מה זה סינמקס, אימג'יקס ודינמיקס?
כמה חבל שאין באפשרותי כרגע לסקר את האולמות האלו. נשמע לי כמו חוויה מהנה...
אני סקרנית האם סרט יעלה אותו הדבר בקולנוע הזה. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 11:43 27/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
נשמע ענק. אחד הדברים שהכי כיף ללכת אליהם בחו"ל זה בתי הקולנוע של imax ודומיהם, ועכשיו זה ממש ליד הבית.
אולי אני פשוט אעבור לגור שם...
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 11:58 27/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
מבחינת המחירים זה דווקא די סביר: סרט רגיל יעלה 33 ש"ח, ובאולמות המיוחדים (הדינמיקס, האימקס והסינמקס) זה יעלה 45 ש"ח.
|
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 19:32 27/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
19 מהאולמות הם אולמות "רגילים", כאשר בכולם, גם בקטנים יותר, המסך אמור להיות גדול וכסאות מרווחים ובשיפוע המתאים. לפחות אולם אחד אמור להיות מוקדש לסרטים ישראלים ולפחות אחד לסרטי ילדים.
אולם הסינמקס הוא בעל מסך גדול במיוחד, שמתאים להקרנת סרטי IMAX (בינהם גם סרטי תלת-מימד). יש גם תכנון להקרין שם משחקי ספורט בעלי פרופיל גבוה. אם הבנתי נכון, הקולנוע עובד עם ציוד של MegaSystems.
אולמות הדינמיקס והאימג'יקס הם בעלי 24 מקומות (בכול אולם), באימג'יקס מדובר בארבעה כיסאות שזזים ביחד, ובדינמיקס מדובר בכסאות בודדים. באולמות אלו יוקרנו סרטים מיוחדים, שיעניקו לצופה חוויה שמפעילה, מלבד את חושי הראייה והשמע, גם חושים נוספים (שמעתי שאפילו יתיזו שם מיים על הצופים...).
המחירים הם כמו שמאלדר ציין, 33 ש"ח לאולמות הרגילים (כמו ברוב בתי הקולנוע בארץ) ו-45 ש"ח להקרנות באולמות המיוחדים. |
|
|
|
 |
היא נערת הדרקון

בפורום מ: 14/06/02 הודעות: 19 מיקום: ליד הדולומנים
|
פורסם: 21:15 27/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
את הכרטיסים צריך להזמים הרבה זמן מראש?
או שאפשר להגיע עשר דקות לפני הסרט ועדיין יש כרטיסים? |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 21:25 27/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
| מכיוון שהמקום עדיין לא נפתח, אני לא יכול להגיד לך על זה כלום. אבל אפשר להניח שבגלל ריבוי האולמות, לא אמורה להיות בעיה להשיג כרטיסים. אפשר לנסות לקחת את עינבל ואלמוג לאחד הסרטים שם בחנוכה. |
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 0:43 28/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
ומי ימלא את כל האולמות האלו? או שבונים על תחיית הקולנוע בגלל המשבר בכלכלי כמו בארה"ב בשנות העשרים?
ובנימה פסימית זו אלך לישון. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 14:44 28/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
את האולמות האלה ימלאו אנשים שלא הלכו לקולנוע בגלל החניה, אנשים שלא הכו לקולנוע בגלל הילדים, אנשים שלא הלכו לקולנוע בגלל הכסאות, ההפסקות, היחס והאפשרויות.
ומלבד סרטים ניתן לקיים ברוב האולמות כנסים והרצאות (כאשר יש אפשרות להרכיב "שולחנות סטודנט" על הכסאות), יש אפשרות לקיים מופעים והצגות (לחלק מהאולמות יש את "מאחורי הקלעים" הדרוש עם). הם מתכננים לקיים במקום השתלמיות וימי כף לאירגונים שונים ואוכלוסיות שונות.
אם הכול יהיה באמת כול כך טוב כפי שמבטיחים, אני מתכוון להעביר אחוז נכבד מהיציאות שלי לקולנוע לשם. |
|
|
|
 |
shira חבר/ת פורום

בפורום מ: 11/10/02 הודעות: 23
|
פורסם: 21:06 4/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
הלכתי לסינמה סיטי אתמול ובאמת מקום שווה לאללה!!!! המקום עצמו ממש ממש ענק והאולמות טובים בהרבה מאלה שביקרתי בהם עד עכשיו!
המושבים ממש ממש נוחים וגם העיצוב שלהם יפה מאוד, הרעיון של המקום לשתייה זה רעיון ענק (למרות שהפופקורן מציק לי באותה מידה..) והשיפוע.. אוייי השיפוע כזה טוב!!! מה גם שהמסך עצמו מאוד גבוה והסאונד מדהים!!!
רק מסיבה לא ברורה הייתה אצלנו הפסקה למרות שבכל מקום פורסם שאין הפסקות בסרטים...
בכל אופן יש לי תהייה קטנה- שמעתי שאורך הסימולטורים יהיה בין 5 דקות לרבע שעה... 45 ש"ח בשביל מקסימום רבע שעה נשמע לי די הרבה!! |
|
|
|
 |
|