| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
munchie חבר/ת פורום

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 44
|
פורסם: 16:35 7/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
מהם עשרת הסרטים שהכי נהנתם לצפות בהם בזמן האחרון (השאלה היא לא "מהם עשרת הסרטים האהובים עליכם")...
בשבילי:
01 Requiem for a Dream (רקוויאם לחלום)
02 The Clockworck Orange (התפוז המכני)
03 The Virgin Suicides (חמש ילדות יפות)
04 Hair (שיער)
05 Trainspotting (טריינספוטינג)
06 Fight Club (מועדון קרב)
07 Before Sunrise (לפני הזריחה???)
08 Snatch (סנאץ')
09 Dr. Strangelove (דר' סטריינג'לאב)
10 Goodfellaz (חברה טובים)
thats all folks...
_________________ Stanley Kubrick was here... |
|
|
|
 |
Jupiter חבר/ת פורום

בפורום מ: 9/06/02 הודעות: 28
|
פורסם: 23:17 8/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
1.Fight Club
2. Requiem for a Dream
3. Europa Europa
4. Talented Mr. Riply
5. Magnolia
6. American Beuty
7. The Five Senses
ps
I HATED Clockwork Orange |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 12:40 9/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני חייבת לתהות האם הסרטים שהכי "נהנית" מהם חופפים לסרטים "הכי טובים" - עבורי זו שאלה מעט שונה. רקוויאם לחלום היה לדעתי סרט מצויין, אבל "הנאה" אינה הרגש הדומיננטי במהלך הצפייה בסרט... לעומת זאת הסרט "כמעט מפורסמים" אינו סרט שישנה את עולם הקולנוע, אבל מאד (מאד) נהניתי ממנו!
רשימת הסרטים המהנים שלי מהתקופה האחרונה (עד שנה אחורה) תהיה:
1. שר הטבעות!
2. לונה פפה (הנאה סוריאליסטית)
3. שרק (הנאה צרופה) וגם "מפלצות בע"מ"
4. ממנטו (הנאה מתוחכמת)
5. ו... "מעודדות צמודות" - אמנם לא סרט טוב, אבל איזה כוריאוגרפיות של נערות ה-cheer leaders. מדהים. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 23:29 9/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
1. שר הטבעות
2. שרק
3. עידן הקרח
4. מפלצות בע"מ
5. דוגמה
6. Road Trip (שון וויליאם סקוט מלך!!!)
7. ג'י ובוב השקט (שוב שון וויליאם סקוט)
8. אבולוציה (לא כזה ענק, אבל שון וויליאם סקוט וגם דוקובני - מאלדר מתיקים באפילה)
9. קיי פאקס (תקראו את הספר - הוא יותר טוב)
|
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 0:34 10/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
| אני חושבת שזה יהיה הרבה יותר מעניין אם ננמק מדוע אהבנו את הסרטים, במקום רק "לרשום אותם". למשל, אני יכולה לומר לכם שאת שרק אהבתי בגלל שהוא היה מצד אחד מצחיק עד דמעות, ומצד שני היה בו גם סיפור אהבה מרגש. בנוסף, העולם שבו הסרט התרחש נראה נ-ה-ד-ר! לצערי ראיתי את הסרט רק פעם אחת, ואני בטוחה שפספתי בו הרבה דברים. |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 21:40 11/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
| איך אצל אף אחד לא צוינה הדרמה הטובה ביותר בכל הזמנים "חומות של תקווה"?! |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 21:17 14/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
אז הנה 10 הגדולים-
1.RUN לולה RUN [כי זה פשוט סרט גדול!]
2.מארס תורכי [תענוג!!]
3.החוש השישי[הנאה מצמררת, ועם תסריט ועריכה מבריקים]
4.שרק [נהנתי מאוד ואני רוצה לראות אותו עוד פעם]
5.מת לצעוק [בחיים לא צחקתי ככה מסרט]
6.אחי איפה אתה?[סרט איכות איכותי!איזה כיף!]
7.רציחות פשוטות [מוזר,לא מאוד הבנתי, אבל זה כל הקסם!]
8. משהו טוטאלי [סרט שכיף לראות!]
9.מרד התרנגולות [לא רע בכלל!!]
10. הכל אודות אמא [נהניתי,וגם אין לי
שום דבר רע להגיד על הסרט.]
~יש סרטים שזה יותר מכיף, אבל זה משהו אחר.
ביי
פנגו |
|
|
|
 |
נתי חבר/ת פורום

בפורום מ: 15/06/02 הודעות: 31 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 14:12 15/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
הסרטים הטובים שראיתי:
1.החוש השישי- תסריט גאוני, סרט מרתק ומתוחכם וגם הבימוי והעריכה גאוניים פשוט סרט שאני ממליצה בחום לראות אותו .
2.הכל אודות אמא.
3.עיני מלאך- ג'ניפר לופז פשוט מדהימה ומצחיקה בסרט הזה והסרט גם מעניין וגם יש בו קטעים משעשעים וגם קטעים מרגשים . מומלץ מאוד.
4.פורסט גאמפ- סרט מדהים ומרגש וטום הנקס פשוט שחקן מדהים
5.מארס טורקי- סרט כיפי ומשעשע.
6.ברוכים הבאים לבית הבובות- אמנם זה לא בדיוק סרט משעשע ואפילו די עצוב אבל זה מה שיפה בו, נמאס רק לראות סרטים על מצליחים ויפים שתמיד טוב להם אנחנו גם צריכים סרט שאפשר גם להזדהות איתו והסרט הוא על ילדה מסכנה שגם בבית הספר היא מושא ללעג וגם בבית שלה היא לא בדיוק נהנית אמא שלה נותנת אהבה רק לאחותה הקטנה והמקסימה ובקיצור היא לא מקבלת אהבה מאף אחד למרות שהיא מחפשת הסרט ממש גורם להזדהות עם הדמות ולרחם עליה. בקיצור סרט עצוב וקצת מדכא אבל יפה מאד ונוגע ללב.
7.RUN לולה RUN -סרט מדליק וקצת שונה מכל הסרטים האחרים שראיתי זה הצליח לרתק אותי למסך ולהנות ממנו וזה מה שחשוב.
8.דברים שאפשר לדעת עליה-האוירה בסרט קצת מוזרה לא יודעת להסביר למה אבל זהסרט טוב שנהניתי לצפות בו.
9. בזמן שישנת- אני לא יודעת עם זה נחשב סרט "טוב" תאמת שקומדיות רומנטיות בדרך כלל לא נחשבות לסרטים טובים ואייכותיים וגם אני בדרך כלל לא יותר מדי מתלהבת מהם, אבל הסרט הזה פשוט
"עשה לי את זה" הוא סרט קליל מצחיק מגניב ולא יותר מדי קיטשי כמו הרבה קומדיות רומטיות,ומאד נהניתי במהלך הצפייה בו ובסוף זה אפילו הצליח קצת לרגש.
10.אמריקן ביוטי. |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 12:47 16/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
הזכרת לי כמה סרטים ששכחתי... את "ברוכים הבאים לבית הבובות" באמת מאד אהבתי, למרות שזה סרט קשה. אגב, האם ראית גם את "אושר" של אותו במאי? (טוד סולונדז)
את הסרט "סיפורים ואגדות" שלו טרם הספקתי לראות, אבל בהחלט מעניין אותי לראות מה הוא עשה הפעם, ובאיזו דרך צינית הוא תוקף את תחלואי החברה האמריקאית...
[ הודעה זו נערכה על-ידי: יעל בתאריך 2002-06-16 13:48 ] |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:47 16/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
גם אני מאוד אהבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הסרט הזה פשוט נגע לי ללב,וגם יזכיר בעיות שהיו לי באותה תקופה,זה סרט שנשאר איתי לאורך זמן. זה פשוט סרט מ-ע-ו-ל-ה!
הידעת???????????????
אני ו"נתי" אחים, זה פשוט שם חיבה לעינת.
ונייק-ניים שלי הוא על השם החתול המתוק שלי פנגו.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: פנגו חתול קטן בתאריך 2002-06-16 14:50 ] |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 14:47 16/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
לא, לא ידעתי!
מותר לשאול מי "האח הגדול"? ובן כמה החתול הקטן? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 15:44 16/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
עינת יותר גדולה ממני היא בת 24 ואני רק בן 15 [בשנה הבאה אני בכיתה ט']
ובקשר לחתול הוא בן שנה לקחנו את פנגו מתנו לחיות לחיות והוא בא כמתנה ליום-הולדת של 14 ואנחנו מאוד אוהבים אותו!
אה... ואת "אושר" יש עוד כמה ימים YES ואני מתכנן לראות בעיקר בזכות המלצות שלך.....
שלך,
פנגו ונתי
[ הודעה זו נערכה על-ידי: פנגו חתול קטן בתאריך 2002-06-16 16:45 ]
[ הודעה זו נערכה על-ידי: פנגו חתול קטן בתאריך 2002-06-16 16:46 ] |
|
|
|
 |
נתי חבר/ת פורום

|
פורסם: 19:17 18/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי אתמול את"אושר" ואני רוצה לציין שזה סרט מצויין ומאד אהבתי אותו.קצת יותר אהבתי אותו מ"ברוכים הבאים לבית הבובות" שזה של אותו במאי גם בגלל שיש בו קטעים מצחיקים בניגוד לבית הבובות שרוב הסרט הוא די עצוב ויותר מדכא לצפייה למרות שגם בו יש קטעים הומוריסטים שבו צוחקים על החברה האמריקאית.אושר הוא סרט שגורם לנו להזדהות אתו כי בינינו, כמה מאיתנו באמת מאושרים?
דרך אגב נזכרתי שאני מכירה משהי שהלכה ל"טיטניק" בקולנוע 5 פעמים!!! אתם לא חושבים שזו הגזמה פראית?!!!
[ הודעה זו נערכה על-ידי: נתי בתאריך 2002-06-18 20:20 ] |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 20:34 18/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני חושבת שפעמיים זה יותר מדי, ואורן היה אומר שאפילו פעם אחת  |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 12:44 20/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
1. ghost world (העולם שבפנים) - משעשע, מצחיק, עצוב. להתאהב בת'ורה בירצ' שלא יכולה להתאהב.
2. אוונטי פופולו - כנ"ל מצחיק ועצוב ומזכיר לנו שאנחנו בני אדם (וגם שכנינו הערבים! נו טוב).
3. ג'ירפות - קצת יומרני אבל כיף.
4. לוק סטוק ושני קנים - הבריטים גנובים על השכל.
5. חמים וטעים - אם יש סרט שכיף לראות זה זה. (nobody is perfect)
6. המכשפות מאיסטוויק - אין כמו הנאום השובניסטי של ניקולסון בשביל להסביר למה אין לי חברה.
8. חיוכי ליל קיץ - סרט די מטופש בעיקר בהתחשב בעובדה שברגמן הבמאי, אבל מצחיק על גבול הסלפסטיק. ושוב רואים את הפטיש של ברגמן לילדות. רוצים את ליב אולמן!!!
והסרט שהכי לא סבלתי - איזור מלחמה. מגעיל! בא לי להקיא ויצאתי באמצע (כמה דקות מאוחר מדי). נכון, גם לא אהבתי את אושר.
אורן
(לא ממפעילי האתר) |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 12:53 20/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
רגע רגע, גם אני חשבתי ש"איזור מלחמה" הוא סרט מגעיל ורע מאד מאד (הממ. אין בקורת באתר. אכן מעלתי בתפקידי!) אבל אושר הינו סיפור אחר לחלוטין. אני יכולה להבין שמישהו לא אוהב את אושר, אבל לקשר ביניהם במשפט אחד נראה לי שגוי. אושר, למרות התכנים הלא נעימים בחלקם, מצליח גם להרים את הצופה למקום אחר, וגורם לו להסתכל קצת אחרת על החיים שלו. אמנם יש גסות באושר, אבל גם המון דקויות (דקויות זה ההפך בעיני מגסויות), ויש הומור. כלומר, ב"אושר" יש כמה רבדים. לעומת זאת, איזור מלחמה מספר סיפור בצורה הכי גסה שיש ואין בו שום דבר "מעבר". שום דבר שאפשר לקחת הביתה ולהפוך בו. הדבר הכי טוב לעשות אחרי שרואים את "איזור מלחמה" הוא לשכוח את הסרט כליל. וכך עשיתי בערך.
|
|
|
|
 |
נתי חבר/ת פורום

|
פורסם: 18:10 20/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
| דרך אגב יעל הביקורות שלך ממש טובות כי הם עושות לי חשק לראות את הסרטים {הביקורות הטובות כמובן..} ורוב הסרטים שאהבת גם אני אהבתי. |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 19:10 20/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
קודם כל, מילה טובה על איזור מלחמה (רק אחת) - הצילומים של הנוף מדהימים בפני עצמם ומתאימים מאוד לאוירת הסרט. זהו. גם תחת עינויים לא אומר עוד מילה טובה. אושר באמת קצת משעשע אבל נמאס לי מהז'אנר שמראה שמה שנראה במבט ראשון כמו משפחה נורמלית ואוהבת מתברר בהמשך כמשפחה שאוהבת דברים קצת אחרים. הרעיון קצת שחוק. הרעיון הזה משותף לשני הסרטים (איזור מלחמה ואושר). ואני לא נהנה לראות שמציגים את זה בפרוורטיות - עוד משותף לסרטים. הרבה יותר מעניין לראות שהמשפחות לא מושלמות אבל הם גם לא כ"כ מפלצתיות (לפחות שלי די בסדר).
יש חריגה אחת - את אמריקן ביוטי מאוד אהבתי. הוא פשוט הרבה יותר עדין (ואסתטי). המגרעה שלו היא הקטע המיותר עם הנאצי ההומו. למה תמיד הרע צריך להיות נאצי, מכה נשים והומו מודחק. הוא לא יכול להיות סתם רע? הרי אנחנו מכירים כאלו. טוב, כבר נגמר לי הדיו במקלדת...
אורן
[ הודעה זו נערכה על-ידי: יעל בתאריך 2002-06-21 20:09 ] |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 18:56 21/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
כן, הנופים היו בסדר
כשאתה מתאר את הסרטים נשמע כאילו אכן יש דמיון בין שניהם, אבל התחושה שלי בזמן הצפייה היתה כל כך שונה שאני חוששת שלמרות ש"על הנייר" (עם הדיו...) ניתן לציין קווי דמיון, אין דמיון במהות של שני הסרטים ובההשפעה שלהם על הצופה. אבל האמת היא שעבר זמן רב מאז שראיתי את "אושר", ככה שאולי דעתי עליו היתה מעט שונה את הייתי רואה אותו היום.
לגבי אמריקן ביוטי, אכן יש משהו בסוף שלו שנגרר לאובר דרמטיות ובכך מהווה ירידה באיכות של הסרט היפהפה הזה, שמשוחק בצורה נהדרת והינו מעניין ונעים לצפייה.
אגב, ערכתי את ההודעה שלך ליתר בטחון, וכתבתי שבסוף ההודעה אתה מגלה פרטים על אמריקן ביוטי... אחר כך התחרטתי וערכתי בחזרה כך שלמעשה לא שיניתי כלום. לפעמים קשה להחליט מהו ספויילר לסרט. כמובן שלא כל פרט שיודעים על הסרט לפני הצפייה מפריע, אבל לדעתי במקרה הזה היה אפשר לנקוט זהירות. אז פשוט רצוי להפעיל שיקול דעת ולא מזיק להגיד במילה אם תוכן ההודעה יכול להרוס למי שעדיין לא ראה.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: יעל בתאריך 2002-06-21 20:11 ] |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 21:44 23/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
צודקת. זה לא היה במודעות שלי. אפשר באמת לשים אזהרה בהתחלה.
אני, לפחות, זכרתי את זה כפרט כ"כ שולי מהסרט ולא כתגלית מפתיעה. ההפתעה דוקא הייתה...
אופס, כמעט נפלט לי שוב. |
|
|
|
 |
היא נערת הדרקון

בפורום מ: 14/06/02 הודעות: 19 מיקום: ליד הדולומנים
|
פורסם: 20:04 29/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
שר הטבעות אין ספק