יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

ג'ק ניקולסון, ג'וליאן מור ופדרו אלמודובר זכו בפרסי תא מבקרי

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 19:30 15/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תא מבקרי הקולנוע בלוס-אנג'לס בחרו בשבת את הדרמה הקולנועית "About Schmidt" בכיכובו של ג'ק ניקולסון, כסרט הטוב של השנה החולפת. פרס שחקנית השנה הוענק במסגרת זו לג'וליאן מור על תפקידיה בסרטים "Far From Heaven" בבימויו של טוד היינס ודרמת הקולנוע "The Hours" בבימויו של סטיבן דלדרי. "Far From Heaven" היה הסרט השני הטוב ביותר ברשימת מבקרי הקולנוע והשחקנית השנייה הטובה היא איזבל הופרט על תפקידה בדרמה הקולנועית "The Piano Teacher" בבימויו של מיכאל האנקה. ג'ק ניקולסון חלק את פרס השחקן הטוב ביותר עם דניאל דיי לואיס, שמככב בסרטו של מרטין סקורסזה "כנופיות ניו יורק".

תא מבקרי הקולנוע בלוס-אנג'לס בחר את הבמאי הספרדי, פדרו אלמודובר, כבמאי השנה בזכות סרטו "דבר אליה", העוסק בדרך התמודדותם של גברים עם מערכות יחסים. המקום השני בקטגורית הבמאי הוענק לבמאי טוד היינס על סרטו "Far From Heaven". פרס שחקן המשנה הטוב ביותר הוענק לכריס קופר עבור תפקידו בסרט "Adaptation". המקום השני בקטגוריה זו הוענק לשחקן כריסטופר ווקן על תפקידו בסרט "Catch Me If You Can". פרס שחקנית המשנה הטובה הוענק לאידי פלקו על תפקידה בסרט "Sunshine State" והמקום השני ניתן לקתי בייטס על תפקידה בסרט "About Schmidt". פרס התסריטאי הוענק במשותף לאלכסנדר פיין וג'ים טיילור על "About Schmidt". פרס הסרט הזר הטוב הוענק לשובר הקופות המקסיקני "ואת אמא שלך גם" ובמקום השני באותה הקטגוריה זכה "דבר אליה" של אלמודובר.

פרטים נוספים בידיעה ב-Ynet.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 21:09 15/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

והפרסים האלה מראים לנו לכמה סרטים גדולים יש לנו לצפות בארץ.
אני אישית מחכה כבר כמה חודשים לחלק מהסרטים שהצגת כאן, במיוחד אחרי שקראתי את הביקורות עליהם. אני מאוד מקווה שאם לא כולם אז שרובם הגדול יגיע לארץ ונוכל להנות מקולנוע כמו שצריך.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 21:39 15/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

Adaptation הוא הסרט שאני הכי מצפה לו מבין אלו שהוזכרו. השאר הרבה פחות מעניינים (לדעתי כמובן)
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 20:51 16/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אין ספק שזה אחד הסרטים שאני יותר מצפה להם, אך תסתכל על שאר הסרטים, רק מצוות השחקנים והבמאים אפשר להבין כמה גדולים הם. ואני מדבר על Far From Heaven, שמביים במאי גדול, משחקת שם שחקנית גדולה (אבל שלא הוכיחה את עצמה מספיק, לדעתי) וכמו כן הביקורות משבחות אותו מפה לפה. Catch Me If You Can שרק מלהסתכל על דף המידע הכי מצומצם שמתאר את הסרט זה נראה כמו שובר קופות פוטנציאלי. About Schmidt, אוי כמה שאני מחכה לו, בגלל ג'ק ניקולסון ומה ששמעתי עליו. The Hours ששוב, אם מסתכלים על צוות השחקניות, ומצפים מהבמאי שיחזור על מה שעשה בסרט הקודם שלו ("בילי אליוט") אפשר לחזות לו הרבה מאוד.
אני מאוד מאוד מחכה גם ל"ניקולאס נייקלבי" מכיוון שזה נראה כמו סרט בריטי משובח ואלגנטי. ד.א, לא צוין מקודם, אבל צוות השחקנים שלו זכה לפרס צוות השחקנים המצטיין. ואם לא צוין הסרט של סקורסזה, אז הוא יצוין עכשיו
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 21:03 16/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כמובן שאני לא פוסל את הסרטים האלו, אבל מה שיש ברובם זה רק שמות ולא יותר. כמובן שאני גם בחור שיטחי ולכן העובדה שאין פיצוצים באף סרט... סתם גם לי ג'ק ניקולסון וסטיבן שפילברג עדיין "עושים את זה".

(דרך אגב, אתה לא אמור להיות בצבא או משהו כזה?)

[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-12-16 21:04 ]
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 21:49 17/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

וואי, איך אתה יודע את זה? בטח אמרתי באחת ההודעות אבל איך אתה זוכר?! טוב, לא מפתיע אותי שיש לך זיכרון טוב..

אז התשובה היא שכן, אני בצבא, אבל אני חוזר כמעט כל יום הביתה, כך שאני יכול להמשיך להנות מהאתר הזה...
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 3:08 18/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זכרתי שהיית מודאג, שבגלל הצבא תפספס את "הדרך לפרדישן"... ואכן בתקופה ההיא וקצת אחריה, הגבת פחות בפורום ובעיקר בסופי שבוע. בזמן האחרון שמתי לב שאתה מגיב גם בימים רגילין, ולכן שאלתי.

בכול מקרה אני מקווה שאתה עוקב אחרי כול הסרטים העתידיים האלה, כי לקראת האוסקר כנראה ששוב נעשה סקר ויש סיכוי שזו תהיה הדרך היחידה להקיר את הסרטים המשתתפים (כי כמעט אף פעם לא מוקרנים בארץ כול המועמדים לפני הטקס).
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 18:31 19/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כל הכבוד

אל תדאג אני עוקב כל הזמן.. ואני מצפה לכולם כבר
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי