צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת
בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 11:08 20/02/03 נושא ההודעה: בעיה בתצוגת הפורומים |
|
|
אורן, בפורום החדש הוספת את ה-feature של סימון מצד ימין של ההודעות שנוספו מאז הפעם האחרונה שהמשתמש המחובר נכנס לפורום, והיה אפשר לקפוץ ישר להודעה שהתווספה בתוך הפתיל.
משום מה זה הפסיק לעבוד לי, יש לך מושג למה ? |
|
|
|
|
Oren עורך ובונה האתר
בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 13:38 20/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
הפסיק לעבוד באיזה מובן?
האם כל הנושאים "לבנים" או שהקישור להודעה החדשה כבר לא נמצא שם (אייקון של חץ עם דף קטן) או שלחיצה עליו רק מכניסה לפתיל אבל לא מקפיצה אותך להודעה החדשה?
אם כל הנושאים "לבנים" - כלומר אין הבדל בין נושא חדש שנוצר אחרי הפעם האחרונה בה ביקרת בפורום או נושא בו בקרת ואליו נספו תגובות חדשות לבין נושא אותו כבר קראת בשלמותו. דברים כאלה עלולים להתרחש מידי פעם אם נמחקה העוגיה או לחצת בטעות על הקישור שנמצא מתחת לאינדקס הפורומים בצד ימין. (כמובן שרצוי לבדוק שאתה בכלל מחובר לפורום) אם זה קורה באופן קבוע - תודיע ונראה מה אפשר לעשות.
אם הקישור "נעלם" - מה שקרה הוא רק שהתמונה שלו לא עלתה, אם תחפש אותו עם העכבר תראה שהוא עדיין שם - לחיצה עם קליק ימני שם ובחירה ב"הראה תמונה" תחזיר את התמונה שלו.
אם הלחיצה לא מקפיצה למקום המתאים - לרוב זה "מקומי", כלומר קורה מידי פעם. להבדיל מהלינק להודעה האחרונה (שנמצא בצד שמאל ליד שם המגיב האחרון), הלינק הזה לא מקשר לתגובה מסויימת אלא "אומר" לפורום להציג את הנושא תוך מבט על החדש ביותר. המצב הזה יותר "פגיע" למהירות הטעינה וכו'. אם זה ממשיך לא לעבוד לך באופן קבוע לפרק זמן ארוך, תודיע לי וננסה לראות מה אפשר לעשות.
[דרך אגב, המערכת אמורה להראות הודעות שלא קראת בלי קשר אם הם הודעות מאז הביקור האחרון או לפניו] |
|
|
|
|
צבי כוכב אתר
בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 2:23 21/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם לי לפעמים מוצג שאין הודעות חדשות, למרות שיש כאלה. |
|
|
|
|
Oren עורך ובונה האתר
|
פורסם: 2:33 21/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
אתה יכול לשחזר מה, איך ומתי זה קורה?
האם כל סוגי ההודעות (נושאים חדשים וכם תגובות חדשות בפתילים ישנים) לא מוצגות כחדשות?
בערך כמה פעמים זה קרה לך והאם שמת לב למחזוריות כלשהי?
האם אתה יכול להזכר אם זה לווה גם בניתוק שלך (אם אתה מחובר אוטומטית)?
האם אתה גולש לפורום ממספר מחשבים או רק מאחד?
[בקיצור, אשמח לכמה שיותר מידע אותו אתה יכול לקשר לנושא, כי כרגע אין לי שמץ מה העיניין] |
|
|
|
|
devilpotter007 חבר/ת פורום
בפורום מ: 5/12/02 הודעות: 69
|
פורסם: 15:05 21/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
תעשו רענן והכל יהיה טוב..... זה עבד לי.... |
|
|
|
|
צבי כוכב אתר
|
פורסם: 2:21 22/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני מתחבר רק ממחשב אחד, זה לא לווה בניתוק. לא ממש שמתי לב לאיזו מחזוריות. אני אנסה לעקוב...
פעם אחת כל ההודעות+תגובות לא הוצגו כחדשות.
בפעם אחרת - רק חלקן (ההודעות היותר ישנות). |
|
|
|
|
צבי כוכב אתר
|
פורסם: 2:24 22/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
הנה - עכשיו זה קרה שוב.
בדיוק אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת, חזרתי לאינדקס הפורומים ושם היה נראה שאין הודעות חדשות, למרות שכשהייתי קודם באינדקס, היו. |
|
|
|
|
Oren עורך ובונה האתר
|
פורסם: 0:48 23/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
מוזר. אני מבין שהתגובות האלה לא הפכו בהמשך לחדשות(?), אלא נשארו בסטאטוס של תגובות שכבר נקראו. טוב, אם זה קורה לך (או לאחרים) שוב, תדווחו עם כמה שיותר פרטים ואולי נצליח לעלות על הבאג (לי זה עדיין לא קרה וכרגע אין לי רעיון לגורם). |
|
|
|
|
|
פורסם: 1:37 23/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם אצלי לא מדובר בניתוק. וידאתי שאני מחובר כ-mulder, ובכל זאת ההודעות לא היו מסומנות כחדשות.
בכל מקרה כרגע זה עובד, אני אשים לב בפעם הבאה מה בדיוק קורה. |
|
|
|
|
|
פורסם: 1:40 23/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
ואגב, אורן, 250 הודעות ומעלה זה אושית פורום, אם אני זוכר נכון, לא... ? |