יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הקרנה מיוחדת של סולאריס ברב חן

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
אלון רוזנבלום
חדש/ה בפורום

בפורום מ: 18/03/03

הודעהפורסם: 21:52 18/03/03    נושא ההודעה: הקרנה מיוחדת של סולאריס ברב חן הגב עם ציטוט

אהלן לכולם,
אני חדש בפורום למרות שאני עוקב אחרי האתר כבר כמה שנים. רציתי לבשר בשורה משמחת לכל אוהדי הקולנוע בארץ, ולאוהדי תחום המדע הבדיוני בפרט. בשבועות האחרונים אני נמצא בקשר עם מפיצי הסרט "סולאריס" של סטיבן סודרברג. היום לא ידוע אם הסרט יזכה להקרנות מסחריות כנראה עקב הכשלון הנוראי שלו בחו"ל.

הצלחתי לשכנע את המפיצים כי במידה ויערכו הקרנת טרום בכורה מיוחדת וחד פעמיתף האולם יהיה מלא.

אז רשמו לפניכם.

קולנוע רב חן בתל אביב.

יום שישי ה- 4 לאפריל.

בשעה 14.00.

הכניסה בתשלום אבל אני כנראה אעלה באתר שלי קופון הנחה של חמישה שקלים בימים הקרובים.

אהההה, איזה אתר יש לי. אז ככה, יש לי אתר שמתעסק בכל מה שקשור במדע בדיוני, מקולנוע ועד קומיקס. את האתר הקים חבר שהוא גם העורך הראשי שלו, אני עורך את מדור הקולנוע והקומיקס. אתר הוא :ISF
ואם בא לכם לבקר הכתובת היא:

www.isf.co.il

מקווה לראות את כולכם בהקרנה המיוחדת.

אלון רוזנבלום
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:32 18/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לא נראה לי הייתי הולך לסולאריס אפילו אם היו משלמים לי... זה נראה לי חרא של סרט ואני גם לא ממש מחבב את סטיבן סודרברג...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 0:27 19/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שלום אלון וברוך הבא לפורום שלנו.
את isf אני מכיר עוד מהרצת הניסיון שלו והוא בהחלט יוזמה ברוכה. את אלי הרשטיין וחברים נוספים מצוות האתר, אנחנו מכירים מהאגודה הישראלית למד"ב ופנטסיה, כנסים, סדנאות כתיבה ועוד מקומות (בנוסף יעל ויגאל קולוף היו בקשר מכתבים פעם).

אני שמח לשמוע שאתה פועל למען הבאת סרטים שהמפיצים חושבים שהם לא כלכליים, ואני מקווה שהניסיון שלך יצליח ויגרום למפיצים להיות יותר פתוחים גם לסרטים שלא הצליחו כלכלית בארה"ב. אם יתאפשר לי מבחינה טכנית, אני אגיע להקרנה הזו. אתה מוזמן להזכיר לנו שוב את הנושא אם וכאשר תעלו את הקופון לאתר וגם כמה ימים לפני מועד ההקרנה.
לינק לידיעה המקורית ב-isf:
http://www.isf.co.il/new/news.asp?ref=1390
ידיעה אצלנו על הטריילר של הסרט:
http://movies.israel.net/forumnew/viewtopic.php?t=70

וויליאם, תתביש לך - אנשים מנסים לעשות כאן משהוא חיובי ואתה חייב להגיב בצורה שלילית? אם אתה לא רוצה אל תלך, אבל לפסול סתם סרט שלא ראית ולצור אווירה שלילית, למה?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:47 20/03/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

סורי... עצוב
]שוט קראתי הרבה על הסרט וראיתי טריילר וממש לא נראה לי שהוא יצליח גם בארץ... אבל תלכו לראות חופשי,רק הבאתי את דעתי האישית.
Its a free Country...
For Now... חיוך גדול
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי