יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

המלצות סוף השבוע.

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:23 12/06/03    נושא ההודעה: המלצות סוף השבוע. הגב עם ציטוט

אחרי שעשיתי את זה בחג שבועות החלטתי להמשיך עם ההמלצות גם לסוף שבוע...אז אלה ההמלצות שלי של הסרטים שכדאי (ושלא כדאי) לראות בסוף השבוע הקרוב ה-13 וה-14 ביוני...
שישי:
סינמה 3 בדיגיטלי. שעה 20:00 - עיר הרשע. סרט חביב של במאי שר הטבעות פיטר ג'קסון.עם מייקל ג'יי פוקס.

YES 1. שעה 21:30 - מרד התרנגולים.סרט חביב מאוד שכולו מפלסטלינה.עם מל גיבסון בתפקיד רוקי התרנגול.

שבת:
סינמה 3 בדיגיטלי. שעה 20:05 - האחרים. סרט אימה עם ניקול קידמן שמצליח להיות מותח אפילו בלי אף טיפה של דם...כדאי לחכות לסוף...

MGM. שעה 6:10 בבוקר - מועדון ארוחת בוקר. מי שמצליח לקום בשבת מאוד מוקדם או נשאר ער מיום שישי אז זהו סרט נעורים מאוד חביב שמדבר על על הבעיות החברתיות ועוד.עם מולי רינגוולד,בימים שכולם הכירו אותה...

MGM. שעה 15:20 - מסע הכזבים של ביל וטד - ולאלה מכם שקמים בצהריים יש את הקומדיה הפרועה הזאת עם קיאנו ריבס בתחילת דרכו ועם וויליאם סדלר (הייווד ב-חומות של תקווה) בתור מלאך המוות המצחיק עד דמעות...

MTV. שעה 15:00 - טקס פרסי הקולנוע של MTV לשנת 2003.עם קטגוריות כמו הקרב הטוב ביותר,הנשיקה הטובה ביותר,והאיש הרע הטוב ביותר...שווה צפייה.

YES 1. שעה 14:30 - סיכון מחושב. סרטה הנחמד של מישל פייפר על מורה בבית ספר בעייתי. למי שיש בעיות בבית ספר-פה אפשר לראות שיש בני אדם עם בעיות יותר גדולות... אגודל למעלה

ואלה הסרטים שיש להימנע מהם בשישי-שבת הקרובים:
שישי:
סינמה 3 דיגיטלי. שעה 17:45 - עולם המים. סרט שהיה אמור להיות גרנדיוזי צלל עמוק במים העמוקים של עצמו (ראיתם איזה שימוש במשחקי מילים?...). עוד סרט גרוע של קווין קוסטנר.כאילו לא חסר...

שבת:
סינמה 2 דיגיטלי.שעה 15:25 - יומנה של ברידג'ט ג'ונס - זוהי הימנעות לגברים בינינו.סרט בנות בלבד. בנים-לא להתקרב...

סינמה 1 דיגיטלי. שעה 21:30 - סטייט פינת מיין.את הסרט הזה יש כאלה שיאהבו אבל אני פשוט לא אהבתי בכלל. על חבורת יוצרים שמנסים לצלם סרט בעיירה קטנה. חשבתי שזה יהיה חביב אבל מאוד התאכזבתי.

שיהיה לכם סוף-שבוע נעים! אגודל למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 0:08 13/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אגודל למעלה על העדכון, תודה!

תעשה את זה כל שבוע.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 1:31 13/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יומנה של ברידג'ט ג'ונס דווקא סרט ממש חביב אבל חוץ מזה תודה על ההמלצות וואלס be cool
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 2:36 13/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תודה תודה לכם. לאור התגובות אני יעשה כל יום חמישי את המלצות שישי\שבת של וויליאם וולאס.
Have a lovley Freedomly Weekend. אגודל למעלה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 8:14 14/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כן, זה בהחלט טוב מה שאתה עושה, תמשיך.
ומתי כבר תראה את תא טלפון? אני כל כך רוצה לדעת מה דעתך על הסרט הזה, כי אתה חיכית לו יותר מכולם.
מארק
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02

הודעהפורסם: 8:23 14/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתה טוב בזה, וויליאם. המשך כך. אגודל למעלה

נ.ב. יש גם את החלק השני של "ילדי חולית" היום בערוץ הולמארק ב-21:30.
מומלץ, גם למי שפיספס את החלק הראשון (יש שלושה).

נערך לאחרונה על-ידי מארק בתאריך 16:05 14/06/03, סך-הכל נערך פעם אחת
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
noni_dp
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03

הודעהפורסם: 13:46 14/06/03    נושא ההודעה: יומנה של ברידג'ט ג'ונס הגב עם ציטוט

יומנה של ברידג'ט ג'ונס, מבוסס כידוע (או לא) על הספר עב הכרס "על גאווה ודעה קדומה" (תוכלו למצוא התייחסות אליו ביש לך הודעה). הסרט, הוא מעין גרסה מודרנית לאותו סיפור ארוך ומייגע ואפילו השתמשו בו בקולין פירת' בתפקיד מיסטר דארסי, אותו מיסטר דארסי מעל גאווה ודעה קדומה.
בגלל שרב הקהל הרחב, לא מכיר את אותו סיפור, היה לו קשה להבין ממש את הרעיון ולאהוב את הסרט. לכן, קצת קשה לשפוט ללא הכרת הספר/סרט השני.
עם זאת, לאחר צפייה באותו סרט שני (או לפחות ברובו), אני יכול להסכים ולומר שאכן, גם בהבנה מלאה של הסרט, רק בנות יאהבו אותו.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 23:58 14/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תודה על הפירגון. בלי ספק אני יעשה את זה כל סוף שבוע. ואני מקווה לראות את Phone Booth השבוע...
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:51 15/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתה יודע ויליאם ששחכת משהו מעניין מאד? דוקטור סליפ שהיה בשבת ב yes 2! זה סרט מתח מעולה, רק חבל שנזכרתי רק עכשיו...
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 23:16 15/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כן,זה עם גוראן ויזניץ מ-ER. אבל עוד לא ראיתי את זה אז לא יכולתי להמליץ...אני אקח את זה אולי בקרוב...
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי