יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

המלצה חמה: אקס מן 2

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 18:15 24/06/03    נושא ההודעה: המלצה חמה: אקס מן 2 הגב עם ציטוט

אתמול הלכתי לסרט אקס מן 2 ויצאתי ממנו המום.
למה המום? כי אקס מן 2 התעלה בהרבה מהסרט הראשון, ממש מכל הבחינות, לכן הייתי המום, כי חשבתי שזה יהיה עוד סרט המשך עלוב. מסתבר שטעיתי. בגדול.
את העלילה בטח כולכם יודעים. אולי העלילה נראתה לכם חלשה כשקראתם את תקציר הסרט, אך אתם טועים. גם לי העלילה נראתה חלשה, אבל מסתבר שהיא מעולה, בעלת עמוד שידרה, מותחת, דרמטית, משעשעת לפרקים, והכי חשוב זה שיש כל כך הרבה סיפורי משנה, שמשתלבים זה בזה. אם תיזכרו תגלו שזה לפי המסורת של קומיקס האקס מן, שבהם עלילות המשנה משתלבות יופי ביניהן.
הסרט הולך שעתיים, שזה בחצי שעה יותר הסרט הראשון, וזה כמובן מעולה.
לגבי השחקנים אני בכלל לא יכול להעביר את ההתרגשות שלי לכאן: השחקנים מעולים. יש את פטריק סטיוארט, יו ג'קמן שהפעם מפגין משחק מעולה (בניגוד לסרטיו האחרים), איאן מקלן שאפילו אין צורך לשבח אותו כי כולם יודעים עד כמה הוא טוב, על רבקה רומיין סטמוס היה לי קשה להסתכל, כי הפכו מישהי כזאת יפה לכזאת מגעילה, יש גם את אלן קאמינג בתור קורט ואגנר (אך בקרקס הוא נודע כנייטקרולר! קריצה ), יש את פמקה ג'נסן שגם משחקת טוב ויש עוד את השחקן אהרון סטנפורד בתפקיד פיירו, מוטציה בעלת כוחות מעניינים ביותר. ברור שיש עוד הרבה שחקנים מעולים אחרים.
לגבי האפקטים והסאונד: לאלה שראו את סרטי המטריקס אקס מן 2 יהיה מאכזב מבחינת 2 אלה, אך עדיין האפקטים והסאונד מעוררים התפעלות.
הבמאי מעולה ורואים שהוא אהב את הקומיקס.
אני חושב שיהיה אקס מן 3, כי נשארו הרבה דברים לא פטורים, כמו עברו המסתורי של וולוורין, הילדה ג'ובילי, האנק מקוי (שהוצג בטלוויזיה כנואם ונראה לי שעד סרט ההמשך הוא כבר יהפוך לחיה ויצטרף לאקס מן), ו - ספוילר מותה של ג'ין גריי שנראה לי שתחזור בסרט ההמשך, אבל אולי אני טועה...
ההנאה מהסרט מובטחת, בעיקר לאלה שאוהבים קומיקס וגם לאלה שלא.
הציון שלי לסרט: 4.5 מתוך 5.

רשמו אתם מה דעתכם ואשמח לשמוע.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
MAGICARD
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 19:57 24/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתה אומר 4.5 זה שווה בטח 5 כובים
וכמה אוסקר ביד
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 2:06 25/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מסכים איתך בהחלט יבגני.
אם כבר ג'ובילי הייתה גם בסרט הראשון ואני בספק אם יגדילו את הדמות שלה.
לגבי הנק מקקוי ממש לא שמתי לב אליו (אני אצפה שוב ואתרכז) וגם לפי IMDB יש גם את רמי לבו (A.K.A גמביט) בתפקיד קטן.
ספוילר גם לדעתי ג'ין גריי תחזור! הרמיזות הבלתי פוסקות לפיניקס האפל פשוט לא מותירות ספק לגביי כך (וזה לא סוד שצריך קצת יותר ממים בשביל להרוג את הפיניקס!).
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 17:52 25/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שווה לך להתרכז בהאנק מקוי ,יש בסרט טלוויזיה שבה אדם אחד נואם שצריך לבטל את חוק רישום המוטציות, וכתוב על המסך: האנק מקוי, אבל זה ממש קטן, אז תצטרך לשים לזה לב. לגבי גמביט- איפה ראית אותו? אולי תפרט? לגבי הפיניקס- כן אכן זה עלול להתרחש כי העיניים של ג'ין בערו באש. גם הראו שם את קולוסוס, שרצה לעזור לוולברין על ההתקפה של סטרייקר בהתחלת הסרט.
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 20:02 25/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לא אמרתי שראיתי את גמביט. אמרתי שברשימת שחקני הסרט באתר IMDB מופיע שחקן שהדמות שלו היא גמביט!
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 17:38 26/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתה יודע, זה מוזר כי אני לא שמתי לב לשום גמביט. אבל ברשימת הדמויות של הסרט הראשון הופיעה השם ג'ובילי, אבל היא לא הייתה בראשון!
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 20:15 26/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

היא כן הייתה שם!
לא היו לה שורות אבל היא הופיע בשני קטעים: כשוולברין נכנס לחדר של הפרופסור בפעם הראשונה (ישבו שם כמה תלמידים- פיירו, אייס-מן, קייטי פרייד וג'ובילי) וכשאייס-מן הציג את עצמו לפני רוג בכיתה.
Miko
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 12/06/03

הודעהפורסם: 21:03 26/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

את האמת ראיתי את הסרט בטרום בכורה שזכיתי מוואלה ונרדמתי בערך ל 25 דקות(ברצינות) טוב אולי זה כי זאת הייתה הפעם השניה שאני רואה את הסרט
סרט נחמד אבל אי אפשר להגדי שהוא טוב
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 15:56 27/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לסמי- אולי תוכל לומר לי איך היא נראתה בערך?
למיקו- בטח בבית הקולנוע שרית את הסרט היה סאונד דפוק, כי הרעש היה מפריע לך. לפחות כשאני הלכתי לקולנוע הסאונד היה גבוה ומעולה. וחוץ מזה- איך אפשר להרדם בכזה סרט מעולה? אפילו אם רואים אותו בפעם השנייה.
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 19:17 27/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

היא הייתה אדריאטית עם מעיל צהוב (בסצינה עם הפרופסור היא ישבה הכי בצד שמאל והייתה מוסתרת כמעט לגמרי ע"י תלמידה אחרת).
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 7:16 28/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

עכשיו כשאתה מזכיר את זה שמתי לב שזאת באמת ג'ובילי! נראה לך שיהיה סרט המשך? ואם כן אז איזה אקס מן חדשים נראה לך שיהיו שם? אני חושב שיהיה סרט המשך, כי התעלומה של ג'ין לא נפטרה. אני הייתי רוצה שיצטרפו לאקס מן הנק מקוי וגמביט, אבל אני יכול לרצות. אני חושב שאם יהיה סרט המשך, אז צריך להכניס לשם את סיניסטר.
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 16:15 28/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

קשה לי להאמין שהם יביאו את סיניסטר! העלילה סביבו רחבה מידי.
הם בטח יכניסו את ג'אגרנאט בתור הרע החדש וירחיבו את הדמות של קולוסוס.
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 17:37 29/06/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אם כבר ירחיבו על קולוסוס אז שיכניסו את אומגה רד, שהוא אויב של קולוסוס, וגם יחשוף פרטים על עברו של וולוורין.
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי