יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

ההמלצות של וולאס, 12-13 בדצמבר.

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 1:06 12/12/03    נושא ההודעה: ההמלצות של וולאס, 12-13 בדצמבר. הגב עם ציטוט

שוב שלום ואלה ההמלצות לסוף השבוע.
יש הרבה מיחזורים אבל צריך להמליץ על משהו...אני לא כותב הרבה על הממוחזרים שכבר היו פה בעבר.

שישי:
סינמה 1, שעה 21:30 – מישהו לסמוך עליו. הסרט עם לורה לייני הנהדרת.

סינמה 2, שעה 18:10 - בחזרה לעתיד. הטוב מבין השלושה כמובן אבל הפעם בלי חלקים 2 ו-3 אחריו.

סינמה 2, שעה 20:05 – משפחת אדאמס. הקומדיה החביבה של בארי זוננפלד. עם כריסטופר לויד,ראול ג'וליה,אנג'ליקה יוסטון וכריסטינה ריצ'י הקטנה. הדמויות האהובות עלי בסרט: Thing-היד ההולכת. ו-הדוד It...

סינמה 3, שעה 18:20 – ממנטו. אין עוד מה לכתוב עליו...

ערוץ 8, שעה 9.00 – סטודיו למשחק עם רובין ויליאמס. שוב כמו מייק מאיירס גם התוכנית הזאת היא שעה ו-40 וגם מאוד מצחיקה כמובן. אם קמתם מוקדם בשישי זה בהחלט מומלץ.

ערוץ E, שעה 23:50 – מצעד הסרטים המפחידים. הערוץ בוחר את 13 הסרטים המפחידים של כל הזמנים בסרט יורד. שווה צפיה במיוחד לחובבי הז'אנר או סתם כאלה שרוצים להיזכר בסרטי האימה בשישי בלילה.

שבת:
ערוץ 10, שעה 22:00 – משחקים פטריוטים. לפני כל הפחדים כולם היו סרטים מוצלחים הרבה יותר על עלילות ג'ק ראיין. וזה אחד מהם.

סרט שיש להימנע ממנו בכל מחיר:
סינמה 1, שעה 23:15 – מלהולנד דרייב. למרות שהבנתי בסופו של דבר מה קרה בסרט הזה של דיוויד לינץ' הוא ללא ספק לא שווה את הצפיה בו ואפשר לפי דעתי בשעה הזאת ביום שישי לעשות דברים יותר מרתקים (כמו לגזור ציפורניים למשל...)

סינמה 3, שעה 19:35 – פארק היורה. הראשון בטרילוגיה וכמובן המוצלח מכולם. סרטו של סטיבן ספילברג עם סם ניל וג'ף גולדבלום וגם כמה דינוזאורים חביבים ביותר...

סינמה 3, שעה 22:00 – כלבי אשמורת. סרטו הראשון של טרנטינו ששווה צפיה. עם הרווי קייטל,טים רות' ועוד... סטיב בוסמי בעוד הופעה מאוד משעשעת בתור Mr.Pink

MTV, שעה 19:30 – איך עושים סרט:שובו של המלך. חצי שעה על הסרט המדובר שמגיע אלינו בשבוע הבא. Cant wait...

אני לא מחרים את YES למי שחשב פשוט אין להם סרטים שלפי דעתי מומלצים על ידי בסוף שבוע זה...

המלצות לספריות הוידאו:
Equilbirum. הסרט יוצא עכשיו גם עם תרגום ושמו בישראל הוא-שיווי משקל. הסרט נמצא אחרי מלחמת עולם שלישית וכדי לא להביא עלינו עוד מלחמה מדכאים את רגשות בני האדם ע"י הזרקת תרופה שהיא חובה ע"פ החוק. אחד מ"שומרי החוק" האלה בעצמו מתחיל לפתח רגשות ומוצא את עצמו נרדף ומתלבט בין המשטר לבין רגשות בני האדם שחשובים לנו כ"כ. סרט מדע בדיוני נחמד מאוד שכדאי לראות. עם כריסטיאן בייל בתפקיד הראשי.

אז זהו להפעם ושיהיה לנו שבוע נהדר עם טרילוגיית שר הטבעות! אגודל למעלה (לאלה שהולכים להקרנה במשולשת ולאלה כמוני שהולכים לשלישי ורואים לפני בבית את 2 הראשונים)
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
וויל
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 13/11/03

הודעהפורסם: 15:13 12/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מעניין שבתבל ציינת את ממנטו
ואילו בקשר ליס כתבת שאין סרטים ראויים
כאשר ממנטו משודר ביס 2 בשעה שמונה
ומה עם איטי ו רקוויאם לחלום???
אלה לא סרטם ראויים????

מוזר.... הא?
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 20:20 12/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

והמלצה קטנה שלי שקשורה לטעם אישי -
מי שמתלהב מבואו של שר הטבעות בשבוע הבא, כדאי לו לשמור את ההפתעות לסרט עצמו ולא לראות את ה-making of לפני הצפייה.
ותודה שוב לוואלס. אמנם אין לי סינמה 1,2,3 בדירתי אבל אולי אמליץ משהו למשפחה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
וויל
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

הודעהפורסם: 0:01 14/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ואיך יכלתי לשכוח את ונילה סקיי...
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03

הודעהפורסם: 12:23 14/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתמול ראיתי בפעם הראשונה את הסרט קיוב ומדובר בסרט פשוט מצוין , חבל ששכחתה לציין אותו בהמלצות.

גם אני מסכים עם יעל שלא כדאי לראות ה-making of לפני הצפייה בסרט , מראים שם לפעמים קטעים שלמים מהסרט וכמו שאמרתי בדיון אחר אני מציע גם לא ללכת לפורומים שקשורים לשר הטבעות , לפעמים הם מגלים דברים בלי אזהרה מוקדמת.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 21:00 14/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

וויל וארגורן, במקום להתלונן על דבר שמישהו השקיע בו זמן ללא כל תמורה (ואפילו לא לשימוש עצמי...), אתם מוזמנים להצטרף למאמציו ולהשלים המלצות שנראות לכם חסרות. מעבר לזה, ההמלצות האלה באות מנקודת ראות אישית של וויליאם - אלה הסרטים שהוא ממליץ עליהם, לא מדובר כאן על רשימה אבסולוטית (מה גם, שאין דבר כזה).
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
וויל
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

הודעהפורסם: 22:06 14/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

צודק.
אבל אינך חושב שזה קצת אבסורדי שוולאס כותב שביס אין סרטים ראויים לדעתו
בעוד שביס שידרו סרט ששודר באותו היום גם בתבל והוא רשם אותו ברשימת המומלצים שלו(ממנטו)?
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 0:10 15/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בדרך כלל שסרטים מופיעים גם ב-יס וגם בכבלים באותו סוף שבוע אני ממליץ רק על אחד מהם.
וכמו שאורן אמר אתם באמת יכולים להוסיף קצת המלצות גם משלכם אבל תזכרו באמת שאלה שלי הם ההמלצות של וולאס שבאים מהטעם שלי...

ולא ממש שמתי לב שאי טי שודר בשישי או שבת. אם כן אז סליחה כי זה סרט מומלץ באמת (רשמתי את ההמלצות בחמישי האחרון חצי רדום). אבל את רקוויאם לחלום אני לא ממש אהבתי אבל למרות זאת המלצתי עליו בעבר בגלל שהוא היה מאוד פופולארי פה בפורום.

ויעל-אני מקווה שההורים שלך מצאו משהו נחמד לראות ממה שהבאתי...

וגם לא הביאו שום תגובה על "שיווי משקל" שהיה נראה לי שהרבה אנשים רואים את זה... סרט בהחלט מעניין ושווה צפיה.

ותאחלו לי אגב מזל טוב כי היום התחברתי לאינטרנט מהיר ועכשיו יהיו פחות הודעות שלי באמצע הלילה... אגודל למעלה
וויל
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

הודעהפורסם: 14:25 15/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מזל טוב אגודל למעלה
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 12:12 16/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

Thank-U
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי