יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

איך יעל מעזה בכלל
לך לעמוד 1, 2  הבא

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
~ניאו+טרין~
אורח

הודעהפורסם: 20:31 6/12/03    נושא ההודעה: איך יעל מעזה בכלל הגב עם ציטוט

איך את מעזה בכלל למתוח ביקורת רעה על מטריקס רבולושינס זה הסרט הכי מדהים בעולם! ואין לך מושג בכלל על מה את מדברת! אם לא הבנת את העלילה זאת בעיה שלך אבל אל תהרסי לאחרים את היום!רשע
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 20:45 6/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתה דפוקה ?
לא שאני אבין ממה אתה סובלת ?
איזה קריזה עברה לך בראש שכתבת את זה ?

תעזבי אותנו בשקט, במקום להציף את הפורום בהודועות חסרות-השכל שלך !!

חחחח....כל הכבוד יעל !!! אני רואה שהצלחת להרגיז אותה יפה !

קבלי צל"ש חיוך
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 0:13 7/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

איך אני מעזה? ובכן, לפני חמש וחצי שנים אורן ואני הקמנו את האתר ומאז אני כותבת ביקורות. מי שרוצה קורא אותן, מי שלא רוצה לא קורא אותן. לפעמים הקוראים מסכימים יותר ולפעמים פחות. לפי התגובות שלך אני מנחשת שאת (או אתה) בגיל שבו עדיין קצת קשה להבין שאין אמת אחת, ושמה שמוצא חן בעיני אחד אינו מוצא חן בעיני אחר. ועדיין, למרות שאני באמת חושבת שאין אמת אחת, אולי בכל זאת יש משהו שאני מבינה יותר ממך בקולנוע? חשבת על האפשרות הזאת? ואולי יש משהו באופן שבו אני ראיתי את הסרט שדווקא את (או אתה) פספסתם? נו טוב, לא באמת ציפיתי לקבל תגובה חיובית.

הפורום, אגב, נפתח במידה רבה כדי לאפשר לגולשים להביע את דעתם, אותה אנו מכבדים. הייתי מכבדת את דעתך, אם היית כותבת הודעה בה את מסבירה מה אהבת בסרט, למה הוא טוב בעיניך, ומביעה את ה"תדהמה" שלך על הביקורת השלילית שלי בצורה מנומסת.
אבל את/אתה בחרת לכתוב הודעה מעליבה, ילדותית, שאין בה מידע או תרומה לקוראים. הודעות מהסוג הזה אינן רצויות כאן ואם יש לך כוונה לקחת חלק במה שקורה באתר אני ממליצה לך לבדוק איך את יכולה להשתפר.

ותודה לפנגו חיוך
אופס, הפסקת חשמל! מזל שיש לי לפטופ...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
The Shining
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/10/03

הודעהפורסם: 14:09 7/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

"על טעם ועל ריח אין להתווכח"

ואני מסכים עם יעל לחלוטין בקשר לביקורת על המטריקס רבולושנס.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 10:45 8/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יעל כתב/ה:

לפי התגובות שלך אני מנחשת שאת (או אתה) בגיל שבו עדיין קצת קשה להבין שאין אמת אחת, ושמה שמוצא חן בעיני אחד אינו מוצא חן בעיני אחר.

ואני מנחש, לפי התגובות, ש-~ניאו+טרין~ הוא מסוג האנשים שאם יקבלו אותם לאוניברסיטה, זה יהיה בתור מעצור לדלת. יאללה, עבור לפורום "הוראות שימוש למשחת שיניים" בתפוז.

לא נגמרים האנשים האלה, אה ?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
~ניאו+טרין~
אורח

הודעהפורסם: 21:08 27/12/03    נושא ההודעה: ... הגב עם ציטוט

טוב יכול להיות שהגזמתי קצת....
אבל אני רואה שאף אחד מכם לא מוכן לצדד בי...
למרות שיעל אולי הבינה מה שניסיתי להגיד וגם העירה לי על זה.........
אבל כל השאר באמת לא נחמדים, אתם תמשיכו לתקוף אותי ולקלל ולהעליב אותי, כי כתבתי [אני מודה שבהגזמה] דעה על הביקורת של יעל?????????????????

תתבגרו!!!!!!!!!!!!

נ.ב- יעל תודה, שהערת לי, לקחתי לצומת ליבי אבל אני חושבת שגם לי יש מושג בסרטים... חתול לבן אגודל למעלה
The Shining
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

הודעהפורסם: 15:01 28/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

עכשיו את מתפלאת שתקפנו אותך? אחרי שרשמת "איך יעל מעזה"
~ניאו+טרין~
אורח

הודעהפורסם: 15:31 28/12/03    נושא ההודעה: .................. הגב עם ציטוט

כן....
למרות שאני יודעת שהגזמתי בתגובתי............

כי לכל אחד יש את הדעה שלו בדיוק כמו שכתבה יעל, ויכול להיות שהדעה שלי קצת שונה משל יעל ואני יודעת שהגזמתי בתגובה אבל עשיתי את זה כי נפגעתי.........
ולא ציפיתי שאנשים יתחילו לתקוף אותי פה בגלל דעה......
אני נורא מצטערת שכתבתי- מעזה, אבל פשוט כעסתי זה הכל........
ויכלתם להסביר לי שאולי הגזמתי, ולהעיר לי על זה כמו שהעירה לי יעל.......
אורח

הודעהפורסם: 16:42 28/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לכל האנשים שנגד ~ניאו+טרין~, כמו שיעל כתבה (ואם אתם כ"כ מעריצים אותה אולי תסתכלו על מה שהיא כותבת) כל אחד והדעה שלו, אם אתם גם לא אוהבים את הסרט זאת הדעה שלכם, ~ניאו+טרין~ רק הביעה את הדעה שלה (למרות שבצורה מוגזמת...), כמו שגם אתם הבעתם.
וכמו שאתם לא רציתם שיעליבו את יעל על הביקורת שלה, אל תעליבו את הביקורת של ~ניאו+טרין~.

אני לא בצד של אף אחד, אבל לדעתי התייחסתם ממש לא יפה אליה, ושאתם (יכול להיות שאני טועה) מתחנפים ליעל.
אורח

הודעהפורסם: 16:57 28/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יפה שניאו+טרין נותנת לעצמה חיזוק
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 17:33 28/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

די, נשבר לי מהשטויות האלה. הודעות לא מנומסות נוספות ימחקו לאלתר.
ושיהיה ברור: הדעה על סרט זה או אחר היא כאן לחלוטין לא הנושא. עם דעות שונות אף פעם אין בעייה - להפך! אנחנו מברכים על קיום דעות שונות ומגוונות.

טרין+ניאו נכנסה לפורום בצורה מאד לא מנומסת (רק ראו את הכותרת "איך יעל מעזה בכלל" ותבינו) והתגובות שהיא ספגה היו בהתאם. אף אחד כאן לא עושה לינץ, על אך אחד, בטח לא בגלל דעות. מינימום בגרות מצופה מהכותבים בפורום, (ואולי גם שימוש מושכל בסימני קריאה וסימני שאלה). מי שלא מסוגל לכך - שלום ולא להתראות.

נ.ב. יש את האופציה לכתוב הודעות כ"אורח" אבל הודעות כאלה לא מזכות את הכותב ביותר מדי הערכה מצדי. והודעות חיזוק עצמי הן באמת לא לעניין בשום מצב. (אלה אם כן מדובר בגולום).
~ניאו+טרין~
אורח

הודעהפורסם: 20:54 28/12/03    נושא ההודעה: ......... הגב עם ציטוט

טוב אני רואה שאף אחד לא מנסה אפילו להבין אותי...
וכולם מעדיפים להעליב אותי, ולפגוע בי גם אם הם לא עושים זאת במכוון.
הגזמתי, טעיתי, ביקשתי סליחה טוב הבנו את הסיפור, בואו נמשיך הלאה... זה לא היה במכוון כדי לפגוע באף אחד אבל אני לא רוצה שימשיכו לשמור לי טינה... הבנתי מה כתבתי והבנתי שההודעה שלי הייתה "מעליבה, ילדותית, שאין בה מידע או תרומה לקוראים" אבל אם אתם מתכוונים להמשיך ולהראות לי כמה שאני נוראה וכמה שזה לא בסדר, במקום לשכוח ולסלוח, אני לא אבלה בפורום הזה יותר...
רק תגידו לי אם אתם מוכנים לעזוב את זה [כי כבר הבנתי שאני נוראה, מגעילה וכל השאר], או שלעולם תמשיכו לשנוא אותי...

ולגבי מה שכתבה יעל "אף אחד כאן לא עושה לינץ, על אך אחד, בטח לא בגלל דעות" אני לא מרגישה ככה, גרמתם לי להרגיש גרועה שבגרועים, כאילו ביצעתי איזשה פשע נורא.... וזה לא נראה כאילו אכפת לכם כל כך...

נ.ב- אני לא חיזקתי את עצמי, חברה שלי עשתה את זה, אולי נראה לכם שאני משקרת אבל לא... ולמה היא עשתה את זה, כי היא חברה טובה שלי וסיפרתי לה על זה, היא ראתה שנפגעתי ולקחה לצומת ליבה...
The Shining
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

הודעהפורסם: 21:21 28/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה כל-כך מרגש שבא לי לבכות בוכה
איזה חברות

סתם סתם סולחים מוציא לשון
~ניאו+טרין~
אורח

הודעהפורסם: 21:27 28/12/03    נושא ההודעה: ......... הגב עם ציטוט

תודה רבה ל- The Shining
אני רואה שיש עוד אנשים נחמדיפ ומתוקים בעולם........
גרמת לי להרגיש טוב....... תוזה מכל הלב.. אגודל למעלה אגודל למעלה חיוך מוציא לשון חתול לבן
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 22:54 28/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כשמישהו נפגע ומרגיש רע זה מעציב אותי, ואני לא שמחה לקרוא שהרגשת רע, בכלל לא. אבל לדעתי לא אנחנו העלבנו אותך, אלא את העלבת את עצמך. למה אני מתכוונת? את בחרת להתבטא בדרך מסויימת, ואחר כך לצפות שלא יהיו לזה השלכות בכלל. גם כשאת מתנצלת, את מתנצלת כאילו כולם חייבים מיד לסלוח לך, כאילו זה שנפגעת נותן לך זכויות יתר ומקנה לך מחילה מיידית... מצטערת, זה לא עובד ככה כאן.

זה פורום קולנוע, לא פורום שמטרתו לדון בהעלבויות. ולמרות שבאמת עצוב לי כשאנשים מרגישים רע, אין לי שליטה על זה במקרה שלך. זאת החלטה שלך איך להתבטא כאן, איך להציג את עצמך, ואיזה תגובות לקבל. תתנהגי בהתאם לנורמות של המקום אליו נכנסת, ויהיה סבבה. אין כאן שום קטע של לנטור טינה, אף אחד לא זוכר לאף אחד כלום, ובכלל כולנו כאן חצי סנילים ... רוצה התחלה חדשה? פשוט קחי אותה.
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 3:20 29/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שלום לקוראי הפתיל הזה בכלל ול ~ניאו+טרין~ בפרט,

ראשית, אציג את עצמי - שמי הוא אורן, בן 31 (אני לא סתם מציין את גילי), עובד רוב שעות היום כמתכנת וחוזר בלילות ובסופי שבוע כדי לטפל באתר הזה. שנית, אומר כמה מילים על האתר - יעל ואני יסדנו את האתר הזה בשנת 98 כתחביב וכמקום לביטוי עצמי שלנו. האתר הוא פרטי, אינינו מקבלים תשלום חומרי משום סוג עבור "העבודה" שאנחנו עושים כאן, ואינינו חייבים דבר לאף אחד. כיום האתר מופעל ע"י "צוות משפחתי" מצומצם, שכולל את יעל, קרן ואותי.

ואחרי ההקדמה הקצרה עלי ועל האתר, אני מעוניין להעלות שאלה כללית הקשורה לפתיל הזה וגם להודעות אחרות כאן בפורום - רשת האינטרנט מאפשרת לאנשים "להפגש" כמעט ללא קשר "למקום" ממנו הם באים. וכך, אנשים ממקומות שונים, מגילאים שונים, "מתרבויות" שונות, יכולים לדבר בינהם ללא דעות קדומות. לכאורה זה נשמע נהדר, אבל האם זה באמת כך? האם תחומי העיניין ודרכי הביטוי של נערה בשנות העשרה של חייה תואמים לאולו של גבר המבוגר ממנה פי שניים? והאם הם בכללם צריכים להיות תואמים?

לא כל מקום אמור להתאים לכולם, אחרת כל המקומות יתאימו רק למכנה המשותף הנמוך. עדיף שכל אחד ימצא את המקום המתאים לו ובו יש את הנורמות המקובלות עליו והמתאימות לו. במצב כזה, שוב אפשר לעזוב מאחור את ההבדלים של גיל, תרבות וכו' - כל אחד יבדוק האם הוא מתאים למקום אליו הגיע והאם המקום מתאים לו וכולם יצאו נשכרים. אין מניעה שאדם צעיר בעל תחומי עיניין ויכולת הבעה מתאימה, יתדיין עם חבורה המבוגרת ממנו וגם להיפך. תחומי עיניין משותפים יכולים לקרב אנשים טוב יותר מכל דבר אחר, אבל הם לא מספיקים, חייבת להיות שפה משותפת.

לסיכום הנושא הזה, אומר בבהירות - הפורום הזה נועד לאנשים שמתעניינים בקולנוע ויכולים להתאים את עצמם לתרבות שיחה של אנשים מבוגרים. אין כאן גבול ברור של גיל, כל עוד יש הבנה של הנורמות הרצויות במקום ונכונות לשתף ולהשתתף באהבת הקולנוע, כולם מוזמנים. ואף על פי כן, סביר להניח, שאנשים הקרובים יותר לגיל 10 מאשר ל-20, לא יתאימו לכאן.

יש פורומים עם תרבות מסוימת, שם נהוג להעריץ דמויות כאלו ואחרת, לבוא לידי ביטוי בעזרת תמונות, סמיילים רבים מספור וחתימות ארוכות, ריבוייייייי בחזרה על אותיות וסימני פיסוק!!!!!!!!! ובחירת כינויים מתחנחנים.......... מקום כזה, הוא המקום ממנה באה ~ניאו+טרין~: הפורומים של פינת אור והמורדים
המקום הזה מתאים לה ולעוד הרבה אנשים וזה בסדר גמור, אבל הסיגנון הזה פשוט לא מתאים לכאן והוא צורם לעין שלנו הרגילה לטקסטים "שקטים" יותר.

בקיצור, אני מציע לגולשים שאוהבים את הסיגנון שתארתי קודם, להיפרד מהפורום הזה, מתוך הבנה שלכל אחד המקום המתאים לו. ולאלה שמחליטים להשאר, אנא כבדו את הסגנון המועדף עלינו: הקפידו לכתוב ברור ככול האפשר מבלי להסחף ל"הבעת רגשות" ממוגזמת, התיחסו בכבוד למי שאתם מגיבים אליו ולא פחות חשוב - למי שאמור לקרוא את ההודעה שלכם, דאוגו להסביר ולנמק את דעתכם ולא לכתוב בסיסמאות ובמשפטים בטלים.

אם צלחתם את ההודעה הזו עד סופה, זו כבר עדות להיותכם אנשים עם אורך רוח וזה כבר סימן טוב אגודל למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
Bitton
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/11/03

הודעהפורסם: 22:53 29/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אחי אני מסכים איתך אבל מה שאתה עושה זה פשוט התנשאות, אז הבנו שאתה משקיע באתר וכל הכבוד לך אבל בגלל שהשפה שלי לא ממש יפה אז אני לא מתאים לפה? זו ממש התנשאות, אני לא מבין את הקטע הזה ומה זה צריך להיות הירידות בתחילת הפתיל (תשמש כמעצור לדלת), בגלל שהשפה שלכם יותר גבוהה ואת "נשמעים משכילים" מותר לכם לרדת על אחרים?! מקווה שגרמתי לך קצת לחשוב...
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 7:35 30/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הדבר היחידי שנראה לי רלוונטי הוא מה שיעל כתבה: "אם ניאו רוצה התחלה חדשה פשוט שתקח אותה".

או כמו שאומרים בפרסומת: "למה לעשות דרמה מכל דבר"... מוציא לשון

עודד
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03

הודעהפורסם: 13:15 30/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ניאו באמת לא דיברה יפה כלפי יעל אבל זה לא סיבה לרדת עליה ככה ולהתנשאות ככה כלפי כל הצעירים (אני דוקא שונא את המורדים!!).
נראה לפעמים כאילו אתם לא רוצים שצעירים יכנסו לאתר הזה אז למה שלא תשימו הודעה בהתחלת האתר , "שרק צעירים מגיל 21 ומעלה יכולים להיכנס לאתר" ואז תוכלו לדבר בצורה "תרבותית" כמו שאתם אוהבים.

לדעתי התגובה של יעל הייתה תגובה נכונה ומכובדת ולא היה צריך להוסיף יותר מזה.
אורח

הודעהפורסם: 15:59 30/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אורן כתב/ה:
שלום לקוראי הפתיל הזה בכלל ול ~ניאו+טרין~ בפרט,

ראשית, אציג את עצמי - שמי הוא אורן, בן 31 (אני לא סתם מציין את גילי), עובד רוב שעות היום כמתכנת וחוזר בלילות ובסופי שבוע כדי לטפל באתר הזה. שנית, אומר כמה מילים על האתר - יעל ואני יסדנו את האתר הזה בשנת 98 כתחביב וכמקום לביטוי עצמי שלנו. האתר הוא פרטי, אינינו מקבלים תשלום חומרי משום סוג עבור "העבודה" שאנחנו עושים כאן, ואינינו חייבים דבר לאף אחד. כיום האתר מופעל ע"י "צוות משפחתי" מצומצם, שכולל את יעל, קרן ואותי.

ואחרי ההקדמה הקצרה עלי ועל האתר, אני מעוניין להעלות שאלה כללית הקשורה לפתיל הזה וגם להודעות אחרות כאן בפורום - רשת האינטרנט מאפשרת לאנשים "להפגש" כמעט ללא קשר "למקום" ממנו הם באים. וכך, אנשים ממקומות שונים, מגילאים שונים, "מתרבויות" שונות, יכולים לדבר בינהם ללא דעות קדומות. לכאורה זה נשמע נהדר, אבל האם זה באמת כך? האם תחומי העיניין ודרכי הביטוי של נערה בשנות העשרה של חייה תואמים לאולו של גבר המבוגר ממנה פי שניים? והאם הם בכללם צריכים להיות תואמים?

לא כל מקום אמור להתאים לכולם, אחרת כל המקומות יתאימו רק למכנה המשותף הנמוך. עדיף שכל אחד ימצא את המקום המתאים לו ובו יש את הנורמות המקובלות עליו והמתאימות לו. במצב כזה, שוב אפשר לעזוב מאחור את ההבדלים של גיל, תרבות וכו' - כל אחד יבדוק האם הוא מתאים למקום אליו הגיע והאם המקום מתאים לו וכולם יצאו נשכרים. אין מניעה שאדם צעיר בעל תחומי עיניין ויכולת הבעה מתאימה, יתדיין עם חבורה המבוגרת ממנו וגם להיפך. תחומי עיניין משותפים יכולים לקרב אנשים טוב יותר מכל דבר אחר, אבל הם לא מספיקים, חייבת להיות שפה משותפת.

לסיכום הנושא הזה, אומר בבהירות - הפורום הזה נועד לאנשים שמתעניינים בקולנוע ויכולים להתאים את עצמם לתרבות שיחה של אנשים מבוגרים. אין כאן גבול ברור של גיל, כל עוד יש הבנה של הנורמות הרצויות במקום ונכונות לשתף ולהשתתף באהבת הקולנוע, כולם מוזמנים. ואף על פי כן, סביר להניח, שאנשים הקרובים יותר לגיל 10 מאשר ל-20, לא יתאימו לכאן.

יש פורומים עם תרבות מסוימת, שם נהוג להעריץ דמויות כאלו ואחרת, לבוא לידי ביטוי בעזרת תמונות, סמיילים רבים מספור וחתימות ארוכות, ריבוייייייי בחזרה על אותיות וסימני פיסוק!!!!!!!!! ובחירת כינויים מתחנחנים.......... מקום כזה, הוא המקום ממנה באה ~ניאו+טרין~: הפורומים של פינת אור והמורדים
המקום הזה מתאים לה ולעוד הרבה אנשים וזה בסדר גמור, אבל הסיגנון הזה פשוט לא מתאים לכאן והוא צורם לעין שלנו הרגילה לטקסטים "שקטים" יותר.

בקיצור, אני מציע לגולשים שאוהבים את הסיגנון שתארתי קודם, להיפרד מהפורום הזה, מתוך הבנה שלכל אחד המקום המתאים לו. ולאלה שמחליטים להשאר, אנא כבדו את הסגנון המועדף עלינו: הקפידו לכתוב ברור ככול האפשר מבלי להסחף ל"הבעת רגשות" ממוגזמת, התיחסו בכבוד למי שאתם מגיבים אליו ולא פחות חשוב - למי שאמור לקרוא את ההודעה שלכם, דאוגו להסביר ולנמק את דעתכם ולא לכתוב בסיסמאות ובמשפטים בטלים.

אם צלחתם את ההודעה הזו עד סופה, זו כבר עדות להיותכם אנשים עם אורך רוח וזה כבר סימן טוב אגודל למעלה

אומנם לא קראתי הכל, אבל בהחלט קראתי את החלק שכתבת על הפורומים של פינת אור והמורדים, ויש לי שאלה אליך, אתה אומר שזה פורום דפוק? זה שהצורת כתיבה שם שונה (ואנשים מתחברים אחד עם השני יותר מאשר כאן...) לא אומר שניאו+טרין היא דפוקה.
זה שהיא ילדה (לא כמוכם) לא אומר שהיא לא מבינה בקולנוע ושאין לה זכות להכנס לפורום ולהביע את דעתה. אם ככה אתה חושב, שלילדים אסור להכנס לפורום הזה, אז לדעתי זה דעה דפוקה (ולא סליחה על המילה...).
לפני שאתה מדבר על פורומים אחרים כדאי שתדע שלא כל הפורומים הם אותו הדבר, זה הפורום שלכם כ"כ מנומס לא אומר שאחרים צריכים להיות גם, ולדעתי, הפורומים של פינת אור והמורדים הרבה יותר שווים מהפורום הזה, לפחות ככה אני חושבת, ורק שתדע, ששם קיבלו אותה יפה מאוד, לא כמו כאן!
ודבר אחרון- בפורומים של פינת אור והמורדים לא כל האנשים הם ילדים, יש שם מישהי בת 20 בערך, פינת אור והמורדים הן לא סדרות תינוקיות,אם זה מה שאתה חושב- סבבה לך, אבל אני לא חושבת ככה, ותאמין לי שאני מכירה את הפורום הזה ואת הסדרות הרבה יותר ממך. (מעניין למה טרחת בכלל לבדוק מאיפה היא באה, ומה הסמל שלה שם...)
אורח

הודעהפורסם: 16:04 30/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זאת שוב אני (מי שכתבה לפני שניה...) עכשיו קראתי הכל, ויש לי עוד משהו להוסיף- אין שום הבעת רגשות מוגזמת בפורומים של פינת אור והמורדים.
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 16:18 30/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מקווה שלא התחברת שוב פעם כ"אורח", ניאו+טרין.

היות ובאמת לא קראת מה אורן כתב, זה באמת קצת חוצפה להגיב בצורה כזאת.
זה כמו אישה פולנייה - שואלת את בעלה שאלה, עונה במקומו ועוד צועקת עליו שהוא שקרן.

אם היתה בך ההגינות לקרוא את דבריו של אורן, היית מגלה שחלק ניכר מההאשמות היו חסרות שחר, ואני חושב שאין טעם אפילו לנסות להסביר לך למה, כי ממילא לא תהיה לך הסבלנות לקרוא עד הסוף.

בכל פורום שאני משתתף בו, יש כללי התנהגות בסיסיים, שמעבר עליהם מקנה זכות ואף חובה למנהל הפורום למחוק את אותן ההודעות, לרווחת כלל המשתתפים בפורום.

מאז שהפורום הוקם, אורן עושה עבודה מצויינת בניהול הפורום, הן מבחינת תוכן והן מבחינה טכנית. הוא היה יותר מהוגן כלפי הודעות חריגות, ואפילו סלחן מדי לפעמים לדעתי. אני, למשל, הייתי מעיף הודעות כאלה מיד, כמקובל בפורומים אחרים.

במקרים כמו זה, מנהל הפורום שומר על האינטרסים של שאר המשתתפים הקבועים בכך שהוא מבקש צורת כתיבה והתבטאות מסויימת, שמקובלת על כלל האנשים כאן. אין לנו סבלנות לקרוא הודעות שמנוסחות בצורה הזאת, ומי שחייב להתבטא כך באמת יכול לעבור לפורום אחר.

לכן, במקום להפציץ בהודעות סרק כאלה, תעזבי אותנו בשקט, תקראי לנו סנובים או איך שאת רוצה ותני לנו את הזכות להנות מהפורום כמו שאנחנו אוהבים אותו.
Bitton
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 16:49 30/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

mulder כתב/ה:

לכן, במקום להפציץ בהודעות סרק כאלה, תעזבי אותנו בשקט, תקראי לנו סנובים או איך שאת רוצה ותני לנו את הזכות להנות מהפורום כמו שאנחנו אוהבים אותו.

מי זה אנחנו?? כולנו פה בפורום ביחד...ולכל אחד יש את חופש הביטוי בנוגע לכללי הדיבור, אם יש לכם בעיה מסוימת עם איך שאנחנו מדברים אז למה שלא תעיפו אותנו וזהו או שתפרסמו פתיל שמסביר איך להתנהג כי אני די טיפש ואני לא יודע...
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 17:03 30/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ביטון היקר,
בניגוד לצורת הכתיבה של ניאו+טרין, אתה נוהג לכתוב הודעות בסדר גמור, בלי שימוש מופרז בסימני קריאה ועם תוכן מובן(בדקתי...).
הביקורת לא היתה מופנית אליך.
כבר נאמר כאן לא פעם איך כדאי לכתוב הודעות, אף אחד לא ביקש שפה גבוהה או 0% שגיאות כתיב.

אז בוא לא נהפוך את זה למלחמה בין תומכי למתנגדי ניאו+טרין, אלא פשוט נשמור על כתיבה ראויה בפורום.
Bitton
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 17:47 30/12/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

חס וחלילה, אני לא בא לריב, זה הדבר האחרון שאני רוצה...! בוא נסכם את זה שנדבר יפה אחד אל השני ואם למישהו יש בעיה עם איך שמישהו ניסח הודעה מסוימת יכול לשמור את זה לעצמו או לחילופין לשלוח לאותו אחד הודעה פרטית ולמנוע הידרדרות של הדיון כמו הדיון הנ"ל...מוסכם? בכל מקרה תנעלו את הדיון כי זה גלש לנושאים ממש אבל ממש לא קשורים...תודה.
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
לך לעמוד 1, 2  הבא
עמוד 1 מתוך 2

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי