| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Bitton חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/11/03 הודעות: 107 מיקום: ירושלים, מול המחשב
|
פורסם: 20:01 21/12/03 נושא ההודעה: מה הסרט הכי גרוע שראיתם? |
|
|
הכוונה לסרט כאילו שממש התאכזתבם ממנו לא לסרט סתם גרוע שראיתם בערוץ 4 בשלוש בצהריים...
שלי: הענק, ממש מאכזב ומשעמם...בכלל לא סוחף... _________________ אז מה חשבתם?! |
|
|
|
 |
The Shining חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/10/03 הודעות: 47
|
פורסם: 21:32 21/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
"דוגמה" - טיפשי באופן חמור ביותר ובכלל בן אפלק על הקרשים  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:45 21/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
אמרתי את זה פעם ואני יגיד את זה שוב:
A.I.
שפילברג,מדע בדיוני. חשבתי מה יכול להיות לא טוב? אבל הסרט מבחינתי ממש נפילה וממש ממש התאכזבתי ממנו  |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 11:29 22/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
יש כל כך הרבה סרטים גרועים שיש לי יותר מסרט אחד .
לדעתי "גונדיזילה" זה אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי איי פעם , אין בכלל עלילה בסרט המטומטם הזה.
אפשר לציין גם את הסרט "פרוע על המערב" שזה הסרט הגרוע ביותר של ויל סמית וסרט גרוע באופן כללי . |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 12:21 22/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
אווו היה לי מזמן מזמן הודעה של הסקר מה הסרט הכי גרוע שריאתם....
בכול מקרה הסרט הכי גרוע שראיתי במהלך חיי (הקצרים רק 16 שנה) זה כמובן זוועתון-המופת,הסרט שיכול לתת דוגמה לסרטים אחרים מה זה סרט גרוע באמת, זה האחד והיחיד "פרוייקט המכשפה מבלייר".
ולסרט השני שאני הכי שונא בעולם זה כמובן הסרט הקיטשי-אמרקאי-משעמם והמכוער (חוץ מליב טיילר) זה ארמגדון.סרט מכוער שכולם התלהבו ממנו.בא להקיא
יש עוד ? נו ודאי !
אי אפשר לא להזכיר את קראש הדוחה כול כך..... טוב נו יש עוד מלאא!!
טוב אז לאכזבה הקולנועית הגדולה זה כמובן הארי פוטר ואבן החכמים.זה סרט שמרוב שהוא "נאמן למקור" הוא נשאר קופצני ולא מדוייק (איך שהוא קולומבוס הצליח לעשות זאת) ובכלל זה סרט תינוקי טיפשי עם משחק גרוע של דניאל רדקליף חוץ מזה הוא סתם ממוסחר. ו...לא אהבתי. (את הספרים אהבתי מאוד)
זהו.
ובקשר ל A.L אני ראיתי אותו דיי מזמן אבל אני זוכר שנהנתי ממנו,וזה סרט מעניין ומקורי (אם כי קצת ארוך מדיי לטעמי) מה שכן הנקודה החזקה של הסרט זה בעיקר המשחק של ג'ואל הוסמנט שהיה מעולה, וגם אסור להחמיץ את התפקיד הלא הקטן-גדול (ענק!!) של ג'וד לאו בתור רבוט כי אין הוא היה שם מדהים מתמיד (למרות שהוא תמיד מדהים...) _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 20:03 23/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
| גם אני חושב שאינטליגנציה מלאכותית הוא סרט מעולה, מכיוון שהסוף היה מאד מרגש והוא גם סרט מעניין ומסתורי ומעוצב היטב. |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 22:38 23/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
לי אין ספק- פרוע על המערב הוא הסרט הגרוע ביותר בכל הזמנים- אני זוכר את עצמי יושב בקולנוע ובוכה על כמה הסרט מטומטם, אידיוטי ומפגר. פשוט סרט איום ונורא
במקום השני (ומאד מאד מאד) קרוב אליו נמצא הסרט Thomas Crown Affair עם פירס ברונסן ורנה רוסו (לא זוכר את השם בעברית)- אני לא ממש זוכר את כל הסרט, כי ראיתי אותו פעם אחת ומזמן, אבל אני זוכר שממש לא נהינתי ווהוא הסרט היחיד (וראיתי הרבה) שיצאתי ממנו באמצע הקרנה (חבל, דווקא אמרו לי שהסוף היה טוב...)
אהה וכמובן אסור לשכוח את הקרב על כדוה"א הנוראי של טרוולטה (שלמרות שזיפזפתי ברוב הסרט ראיתי כמה הוא גרוע) וסדרת סרטיי אקדמייה לשוטרים -פשוט מטומטם |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:46 23/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
הנה עוד כמה סרטים גרועים(לא לפי הסדר).
1) ספיד 2 - אחד מסרטי ההמשך הגרועים ביותר בהיסטוריה , קיאנו ריבס עשה נכון שלא השתתף בסרט הזה.
2) שקרים אמיתים - סרט מטומטם במיוחד ולא הגיוני.
3) בטמן ורובין - סרט איום ונורא.
4) המצור - זה סרט מאוד מדכא ולדעתי גם לא הגיוני ויש בו גם מידה גדולה של צדקנות.
5) לב אמיץ - זאת הוכחה שהאקדמיה לא מבינה כלום מהחיים שלה. |
|
|
|
 |
The Shining חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/10/03 הודעות: 47
|
פורסם: 10:10 24/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
אראגורן William Wallace הולך להחטיף לך על מה שאמרת על לב אמיץ
דרך אגב רוב הסרטים של סטיבן סיגל הם סרטי פעולה ירודים עם עלילה חלשה  |
|
|
|
 |
מיס טורקיה אורח
|
פורסם: 14:29 24/12/03 נושא ההודעה: לא צריכות בכלל להיות התלבטויות |
|
|
| הסרט הכי גרוע בכל הזמנים למרות שהיו לו ביקורות טובות הוא לגעת במוות עם ניקולס קייג' סרט משעמם ומרדים ביותר!!!! |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 15:15 24/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
תגידו, לא נראה לכם קצת טיפשי להגיד מהו הסרט "הכי גרוע" ועוד בכל הזמנים?
אני יודעת טוב מאד מהי ההרגשה של לראות סרט רע - תאמינו לי בנושא. אבל יש כל כך הרבה סרטים לא מוצלחים שלהגיד ש"לגעת במוות" הוא הגרוע מכולם נשמע לי פשוט קצת מופרך. אולי הוא היה הכי מאכזב עבור מיס טורקיה, אבל כדי שמשהו יהיה מאכזב, הוא מאכזב בגלל סיבה, בגלל ציפיות או תקוות מוקדמות.
אכזבה ממשהו היא שילוב בין הערכה של הדבר עצמו (איך היה הסרט) לציפיות שיש ממנו.
לדוגמה: הסרט "החומה", שהינו אחד הסרטים האהובים ביותר על קרן, ובהסתכלות עם פרספקטיבה הוא גם סרט בהחלט לא רע - אפילו טוב, היה עבורי אכזבה איומה, משום שהציפיות שהיו לי ממנו היו כל כך גבוהות ששום סרט לא היה יכול לספק אותן. פשוט ככה. גובה הציפיות נבע מאהבה עזה לאלבום ומדמיונות שהיו לי לגבי הסיפורים מאחורי השירים.
סרט נוסף שהווה אכזבה עבורי הוא "המטריקס רילודד". הסרט הראשון היה בעיני "מגניב" וגם מהנה, והציפייה היתה שהשני ימשיך באותו קו ויהיה כמו הראשון, ואולי עוד קצת יותר...
אז אולי ב"רילודד" היו יותר אפקטים, אבל יותר מגניב או יותר מהנה הוא לא היה. לא עבורי לפחות. ולכן - אכזבה. (מטריקס רבולושנס, אגב, היה בעיני סתם גרוע, להבדיל ממאכזב, משום שלא באתי אליו עם ציפיות גבוהות).
סרטי "הארי פוטר" היו בעיני מאכזבים, לעומת ההבטחה שהיתה גלומה בהם. הספרים חביבים מאד ומלאי דמיון וקסם והעיבוד הקולנועי לא היה בעל מספיק מעוף.
סרט המופת של האחים כהן "צומת מילר" עליו שמעתי שבחים מכאן ועד להודעה חדשה התגלה כמשעמם ומאכזב, ונראה לי שחלק מהבעיה היתה גובה הציפיות. אולי בעתיד אראה את הסרט שוב ואוכל לבדוק אם בכל זאת יש בו משהו שאני אוהבת.
באופן כללי אני חושבת שהדיון יהיה יותר מעניין אם כל אחד יסביר למה הציפיות שלו היו גבוהות (במאי אהוב? שחקן נודע? עיבוד לספר יקר?) מאשר סתם להגיד "הגרוע בכל הזמנים". |
|
|
|
 |

|
פורסם: 19:42 24/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
סרט גרוע- אתה צופה בסרט (בדר"כ בקולנוע כי אם לא הייית מזפזפ מזמן) ופשוט דופק את הראש במושב שמולך! אתה יושב שם בחושך ושואל את עצמך- מה בדיוק ניסה הבמאי לעשות?, עד כמה השחקנים האלו יכולים להיות גרועים?, עד כמה הסרט הזה יכול להיות טיפשי\מטומטם\חסר טעם?, ועוד ועוד שאלות מסוג זה
אם זאת ההגדרה אז הסרט הגרוע ביותר, בשבילי כמובן, הוא פרוע על המערב.
היו שני סרטים שציפתי מהם להרבה אבל לא קיבלתי כלום- 1) רילודד: אין הרבה מה להרחיב אהבתי כמו כולם את המטריקס, באתי עם ציפיות גדולות וההמשך ידוע...
2) שר הטבעות- אחוות הטבעת: באתי לסרט הזה עם ציפיות בשמיים ופשוט לא נהנתי- אני יודע שכמעט כולם אוהבים את הסרט הזה, אבל אני פשוט לא- חוץ מהבימוי המופלא של ג'קסון, והצילום (המראות המדהימים של ניו-זילנד) אני לא רואה בסרט הזה כלום- הדיאלוגים נראו לי כבדים, איטיים, כמו הסרט כולו שהיה לטעמי איטי מאד, ואפילו משעמם- פשוט לא נסחפתי לסיפור ולעלילה (שהייתה דיי שיגרתית). אין ספק שזה לא סרט גרוע אבל בעיניי הוא נופל בתור הסרט הכי overrated של כל הזמנים! בשום אופן לא יצירת מופת (לא קרוב...)
נ.ב
את שיבת המלך אהבתי מאד |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:18 24/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
בדרך כלל סרטים שאתה חושב שהם גרועים הם אלה שהיו לך הרבה המלצות עליהם או שהיו לך ציפיות גבוהות מהם (כמו אצלי עם AI).
אבל באמת יש סרטים שאפילו לא שמעת עליהם ופשוט חשבת שהסרט רע בגלל העלילה או השחקנים או Whatever.
לחלק א' מה שקרה לי עם A.I. פשוט היו לי ציפיות מאוד גבוהות לסרט מדע בדיוני של ספילברג והעלילה גם נשמעה נחמדה ומסקרנת. לפי דעתי החצי הראשון של הסרט הוא סביר אבל החצי השני וביחוד החצי שעה האחרונה או משהו כזה שמתמשכת ונגררת פשוט הרסה את הסרט והסרט עצמו לא היה ממש מרתק מבחינתי והאכזבה כמובן הייתה עצומה. אבל הייתי לא אוהב את הנסרט אפילו בלי הציפיות.
וסרטים בחלק ב' שלא היה לי להם ציפיות אני יכול לכלול נגיד את ספיד 2 שפשוט היה חסר טקט לחלוטין ונעשה רק כדי להרוויח כסף מההצלחה של הראשון (כמו הרבה מקרים בסרטי המשך).
אפשר כאמור גם לכלול את ספייס גירלס הסרט שאני לא מבין איך קיבלו אישור לתת לאנשים לצלם כזה סרט... הסרטים של סטיבן סיגל,טראפיק חשבתי שהיה משעמם וגרוע... אבל במקרים כאלה לכל אחד דעה משלו ובכל מקרה עדיף לדבר על הסרטים הטובים שאהבנו מאשר לדסקס על הסרטים הגרועים...
ואני יודע את דעתו של ארגורן על לב אמיץ אבל מה לעשות,כל אחד והטעם שלו. (אבל בכל זאת לא כדאי לו לפגוש אותי בסמטה אפלה באמצע הלילה... ) |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:31 26/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני דווקא אהבתי מאד את שני סרטי הארי פוטר. ספרי הארי פוטר הם חלק מהספרים האהובים עלי, ולדעתי הם עובדו די בסדר לקולנוע ,למרות שהספרים יותר טובים. הצילום, השחקנים, האפקטים, ההיצמדות למקור הספרותי- כל זה הופך את סרטי הארי פוטר לסרטים טובים מאד, שאני לא התאכזבתי מהם (טוב, אולי קצת התאכזבתי). |
|
|
|
 |
Bitton חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/11/03 הודעות: 107 מיקום: ירושלים, מול המחשב
|
פורסם: 19:10 26/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
| yevgeniy_11 כתב/ה: | | אני דווקא אהבתי מאד את שני סרטי הארי פוטר. ספרי הארי פוטר הם חלק מהספרים האהובים עלי, ולדעתי הם עובדו די בסדר לקולנוע ,למרות שהספרים יותר טובים. הצילום, השחקנים, האפקטים, ההיצמדות למקור הספרותי- כל זה הופך את סרטי הארי פוטר לסרטים טובים מאד, שאני לא התאכזבתי מהם (טוב, אולי קצת התאכזבתי). |
אתה אומר שאהבת מאוד ואז התכאזבת?? טוב... _________________ אז מה חשבתם?! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:30 27/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אהבתי מאד את הסרטים כסרטים, אבל קצת התאכזבתי כי הם לא העבירו את כל הקסם של הספרים אל המסך. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:24 30/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני חושב שהבעיה בסרטים של הארי פוטר היייתה שהם היו דומים מדי לספר ,בשביל לביים סרט על פי ספר צריך לשנות קצת את החוקים ולעשות את הסרט עם יותר הומור ופחות בנוקשות.
אני גם לא אהבתי את השחקן שמשחק את הארי פוטר ממש לא דמינתי אותו ככה. |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 21:21 30/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
נכון! גם אני. הארי פוטר של הספר הוא הרבה פחות... חנון. יותר פרוע ופראי קצת. בסרט השיער של השחקן בכלל מסודר רב הזמן, וגם את הצלקת הם עשו לא משהו (בצד כזה, במקום באמצע, אם אני לא טועה).
ואני מסכימה איתך שכשעושים סרט כדאי לעשות משהו שהוא אחר מהספר. לתת משהו מעבר... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:44 31/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
קשה להתחשב בסרט ישראלי ולהגיד שהוא גרוע- אבל פעמיים בוסקילה (זיפזפתי בטלוויזיה, ראיתי את הסרט הזה ומשום מה, מתוך אקט של טירוף כנראה, נשארתי לראות עד הסוף, או עד כמעט הסוף, בכל זאת...)
זה סרט כל כך גרוע- אפילו לסרטים ישראליים אסור להגיע כל כך נמוך |
|
|
|
 |
Elad ZZZ אורח
|
פורסם: 19:31 31/12/03 נושא ההודעה: אני מסכים עם המבקרת - הענק ביזיון! |
|
|
אז ככה יש המון סרטים גרועים לטעמי, אבל בן הסרטים היותר גרועים שאני חושב עליהם נמצא הענק. ביזבוז של סרט לטעמי, זאת מאחר שלסרט יש עלילה כל כך דלה ועלובה ואני כמעט ולא הצלחתי לשים לב לא שום דבר טוב בסרט - כגון משחק, תסריט, בימוי, צילום ועניין - מלבד שלושה דברים: אפקטים (שלא עושים עליי רושם), תפאורה (??) ודומני שהפקה..
אחרי הכל הסרט הבזוי הזה עשה 120 מליון דולר..
[/url] |
|
|
|
 |

|
פורסם: 19:37 31/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
לדעתי "הענק" סתם מסתבך בעצמו ע"י ניסויים כושלים של שילוב דרמה מרגשת ואקשן. אז כאשר דרמה מרגשת פוגשת אקשן, אין אקשן טוב וגם הדרמה לא מרגשת- ממש המקרה של הענק. חבל שאנג לי הסתבך ככה, הרי הוא במאי מעולה שכבר הוכיח את עצמו במיוחד ב"נמר, דרקון".
שמעתי שמתכננים המשך להענק, ואני מקווה שישפרו אותו קצת. אבל מה שכן היה מעולה בהענק זה העריכה יוצאת הדופן- זה יאמר לזכותו. |
|
|
|
 |
Elad ZZZ אורח
|
פורסם: 18:54 1/01/04 נושא ההודעה: re: ענק |
|
|
| דווקא דיי אהבתי את "נמר דרקון" אבל אני לא חושב שאני אתלהב ממנו כמו בפעם הראשונה. בכל מקרה הבמאי הזה לגבי הסרט הענק צריך ללמוד בין עיקר לתפל. הוא הכניס שם דיאלוגים שלא תרמו לעלילה ולא קידמו את הסרט. |
|
|
|
 |
david lynch חדש/ה בפורום
בפורום מ: 2/01/04 הודעות: 2
|
פורסם: 3:57 2/01/04 נושא ההודעה: הסרט הגרוע ביותר |
|
|
דווקא A.I היה סרט טוב בעניי עם משחק מצוין של ג'וד לאו והיילי ג'ואל אוסמנט.ולמרות שיש בו חסרונות,הוא לא אכזבה.
פרוע על המערב לעומת זאת הוא סרט גרוע בהחלט! |
|
|
|
 |
|