| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
david lynch חדש/ה בפורום
בפורום מ: 2/01/04 הודעות: 2
|
פורסם: 4:06 2/01/04 נושא ההודעה: מלהולנד דרייב |
|
|
| מה דעתכם על הסרט מלהולנד דרייב? ובאופן כללי מה דעתכם על סרטיו של דייויד לינץ'? |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 14:31 2/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
דיויד לינץ' הוא מן גאון פסיכופטי... אבל ללא ספק מהבמאים היותר טוב שהשוק מציע כיום.. ומבין הותיקים.. למרות שהוא רק סרטי מתח. אבל הוא בהחלט הוסיף לתחום ולז'אנר זה את רעינותיו והתיסבוכים שלו (מכאן בא החלק הפסיכוטי שלו)..
מלהולנד דרייב הוא סרט מרתק אבל מתוסבך... צריכים לראות אותו מספר רב של פעמים בשביל להבין אותו.. לפחות בשבילי..
אני אישית חושב שמלהולנד דרייב הוא הסרט הכי טוב של לינץ'. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 15:55 2/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני די בטוח שכבר כתבו בפורום בעבר פתיל לגבי מהולנד דרייב.
עודד  |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 19:27 3/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
אכן, על "מלהולנד דרייב" כבר יש דיון:
http://movies.israel.net/forumnew/viewtopic.php?t=14
אבל כאן נראה שהפוקוס הוא על הבימאי ולאו דווקא על הסרט.
בקיצור, על הסרט כדאי להגיב שם ועל הבימאי כאן. [ואולי יהיה כדאי לשנות כאן את הכותרת] |
|
|
|
 |
חכם סיני חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 7/11/03 הודעות: 13 מיקום: IL
|
פורסם: 13:31 9/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
ליינץ' הוא בהחלט במאי שונה.
כל סרט שלו, לפחות כל אחד שראיתי עד עכשיו, משאיר אותך פעור פה.
לא רק מהתפעלות אלא גם מתמיהה. קשה מאוד לפענח את המסרים שלו, הוא מתעסק הרבה מאוד בתת-מודע ובפנטזיות של אנשים (לא רק ב"מולהולד דרייב") וקופץ הרבה בין מציאות לחלום (לא רק ב"מולהולד דרייב").
כדאי לראות גם את The Lost Highway (עוד סרט מצוין שלו) ואת Blue Velvet (עוד סרט מוזר, ישן אך טוב שלו). _________________ "הגיע הזמן שהמין האנושי יכנס למערכת השמש"
-דן קווייל, סגן נשיא ארה"ב לשעבר
עוד ציטוטים: http://www.pitgam.net |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 14:41 9/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי את blue velvet כשאני מלא ציפיות אבל די התאכזתי..
ממש התאכזבתי.. הסרט הזה מביא סיפור דיי פשוט (דבר שאתה לא מצפה מלינץ' - ראה מלהולנד דרייב) של זמרת שחטפו את הבן שלה. לא התלהבתי מהמשחק של הופר. אבל מה שהסרט כן עושה הוא מבסס שחקנים שהסרט הוא בן הסרטים הראשונים שלהם כמו קייל מקלקלן (שסרטו הראשון היה dune. דיויד לינץ' כמו כןשיתף אותו גם בסדרה שלו "twin peaks") ולורה דרן (שכעשור אחר כך שיחקה בפארק היורה של שפילברג).
חוץ מזה ממש ממש התאכזבתי מהסרט.
אבל אני אנסה לראות את הסרט שהצעת... The Lost Highway. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 19:48 9/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני דווקא ממליצה על "לב פראי". "כביש אבוד" היה עבורי יותר מדי לינצ'י כלומר - לא מובן. ל"לב פראי" יש גם סטייל, גם עלילה, וגם את הלינצ'יות... סרט טוב. |
|
|
|
 |
|