יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

בקשת הסבר לגבי הסוף של "בריכת שחייה"

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
אורח

הודעהפורסם: 2:33 29/03/04    נושא ההודעה: בקשת הסבר לגבי הסוף של "בריכת שחייה" הגב עם ציטוט

מי שראה את הסרט בריכת שחיה... מה לעזאזל הטוויסט הזה בסוף הסרט?
נשארתי בסימן שאלה גדול!
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:42 31/03/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני לא יכול לענות אבל אני מתכנן לראות את הסרט בקרוב.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 17:08 31/03/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ספוילר ספוילר ספוילר ספוילר
זהו בהחלט סרט קשה להבנה, שלדעתי טומן רמזים וכיוונים במהלכו. כפי שאני הבנתי, החל מהקטע שאנו רואים את הסופרת נכנסת לבית בצרפת, עד הקטע שהיא מגיעה ל-מו"ל שלה עם הספר החדש שלה, זהו בעצם הסיפור שבספר (כלומר- פרי דמיונה). לכך מספר הסברים, כגון השם המשותף של הספר לשם הסרט, או אם להתייחס לתכלית הסרט- העובדה שנאמר לה שבתו של ה-מו"ל תהיה בבית בצרפת, והיא לכאורה "לא ידעה זאת", או כשהיא שאלה את ז'ולי מדוע רצחה את הגבר, היא ענתה לה "בשביל הספר"- אלו מערבולות מחשבותיה של הסופרת בעצם. לסיכום- ז'ולי ומפגשתה עם שרה מורטון כלל וכלל לא קיימים, אלא הם מייצגים את מחשבותיה של שרה על העולם, על האנשים, על סקס, על צרפת, ובעיקר מייצגת את יחסי האנוש שלה עם חבריה לעבודה (הביקורת הקשה כלפי ה- מו"ל שלה).
בכל מקרה- אני לא סגור על כל הפרטים, מכיוון שנדמה שיש מספר רגעים ריקים כשבדיעבד ניתן להבין הרבה. מן דיוויד לינץ' כזה... אני מאוד לא נהנתי מהסרט.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 2:34 8/04/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ספוילר :
הרגע סיימתי לראות את הסרט וגם אני יצאתי האמת קצת מבולבל. הדבר הראשון שעלה לי הוא באמת ההסבר של יניב שהיא דמיינה את ג'ולי כנערה סוררת שכזאת וכל מה שהיה איתה זה היה פרי דמיונה בשביל הספר.
הרי רואים בסוף שג'ולי בעצם הייתה ילדה תמימה כזאת עם גשר על השיניים...

בהחלט אבל הסרט לא ממש הובן לי 100% והוא מאוד מזכיר לי האמת סרטים של דיוויד לינץ'...גם יש שם קטע עם הגמדה הזאת שגם מזכיר קצת סרט לינצ'י שכזה חיוך

אני יחפש איזה הסבר יותר מפורט אולי על הסרט אבל לא ממש אהבתי אותו. ציפיתי האמת ליותר.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי