יעל מבקרת בקולנוע מערכת הפורומים של האתר
|
 |
| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 11:08 26/06/03 נושא ההודעה: סרטים חדשים בארץ החל מיום חמישי ה-26.6.2003 |
|
|
השבוע עולים לאקרנים בארץ ארבעה סרטים חדשים:
המסע המופלא (Spirited Away)
צ'יהירו היא ילדה מיוחדת במינה, דעתנית, חזקה ועקשנית. לדעתה היא מרכז העולם. כאשר הוריה מודיעים לה שהם עוברים דירה, היא זועמת ודואגת שכולם ירגישו בזה. בדרכם לבית החדש עוצרים צ'יהירו והוריה ליד בית עתיק. כאשר הם חולפים אותו הם מוצאים את עצמם במנהרה המובילה אותם לעיר שנראית נטושה. הוריה של צ'יהירו מתפתים להיעצר באחת המסעדות, הריח שעולה ממנה מושיב אותם לאכול, הכול ומייד. ככל שהם ממשיכים לאכול , הם הופכים לחזירים, וצ'יהירו נאלצת להמשיך לבד, כדי לנסות ולמצוא את דרכה החוצה. בחיפושיה מגלה צ'יהירו שהיא נמצאת בעולמם של יצורים קסומים הנשלטים ע"י מכשפה העונה לשם יובהבה המגדלת תינוק ענקי ומפונק. יובהבה טורחת להבהיר לצ'יהרו שאורחים בלתי קרואים הופכים במטה קסם לחיות ולאחר מכן הם נאכלים. רק אלה שיהפכו את עצמם למועילים ויעבדו קשה ינצלו. אולי... למזלה פוגשת צ'יהירו בהאקו המנסה להגן עליה ומראה לה כיצד תוכל לשרוד מול המכשפה ומול עולם היצורים הקסומים המתנהל סביבה. צ'יהירו מגלה את היכולת להתמודד עם העצלנות, הפינוק והחרדות ולגלות את עצמה ואת האהבה.
125 דקות
אתר הסרט:
http://bventertainment.go.com/movies/spiritedaway
מהיר ועצבני 2 (2Fast 2Furious)
סרט המשך קיצי ללהיט הקופתי עתיר האקשן והמכוניות משנת 2001. השוטר לשעבר בריאן אוקונור (פול ווקר) שב וחובר לחברו משכבר, האסיר לשעבר רומן פירס (טייריס גיבסון) לביצוע משלוח של כסף מלוכלך עבור הפושע קארטר ורון (קול האוזר). בו בזמן עובדים השניים עם סוכנת חשאית (אווה מנדס) המנסה להפיל את ורון - כאשר הכל מתרחש על רקע עולם מירוצי המכוניות של מיאמי.
97 דקות
אתר הסרט:
http://www.thefastandthefurious.com
בלתי הפיך (Irreversible)
מרכוס (וינסט קאסל), הוא חברה הנוכחי של אלכס (מוניקה בלוצ'י, זוגתו גם בחיים). פייר (אלברט דופונטל) הוא בעלה לשעבר של אלכס, וחבר של השניים. השלושה הולכים למסיבה. אלכס ומרכוס רבים, ואלכס עוזבת לבד. בדרכה חזרה, היא נתקלת בלה טניה (ג'ו פסטרייה), סרסור, שאונס אותה. מרכוס ופייר, שיצאו לחפש את אלכס, מגלים אותה פצועה, מחליטים לקחת את החוק לידיים, ויוצאים לחפש את לה טניה, כדי לנקום. סיפור של פגיעה ונקמה. לכאורה שגרתי. בידיים של הבמאי גספר נואה - היוצר העומד כמעט מאחורי כל אספקט של עשיית הסרט - הסיפור הלכאורה 'שגרתי' הזה, עובר עיבוד שלא משאיר שריד של שבלוניות.
95 דקות
אתר הסרט:
http://www.marsfilms.com/site/irreversible
רצח סטייל הוליווד (Hollywood Homicide)
ג'ו גאבילן (הריסון פורד) וקיי סי קאלדן (הארטנט) הם שני בלשי מחלק הרצח של משטרת לוס אנג'לס. השניים חוקרים רצח של להקת ראפ מצליחה על הבמה. הרצח אורגן ככל הנראה בהוראת סרטיין (וושינגטון), ראפר ומפיק על שארגן את הרצח אחרי שהלהקה בקשה להשתחרר מהחוזה שלה אתו. הבעיות מתחילות כשהם צריכים לעבור את שומר הראש האישי של סרטיין, שהיה בעבר שוטר כמוהם.
105 דקות
אתר הסרט:
http://www.sonypictures.com/movies/hollywoodhomicide |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 10:47 29/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| yevgeniy_11 כתב/ה: | | נראה לי שמהיר ועצבני 2 לא יהיה משהו... |
תלוי מה אתה מחפש. אם זה סרט שתמצא בו איכויות משחק ובימוי, אז אתה מן הסתם צודק.
אבל, אם אתה מחפש סרט קצבי, ואתה אוהב מכוניות ובחורות, אז זה הסרט בשבילך! |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 13:17 29/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| murder [שבהתחלה חשבתי שאתה מאלדר, [בלי פגיעה במאלדר]] , אח שלי, שפשוט מת על הסרט, הלך להקרנת טרום בכורה, וכששאלתי אותו איך הסרט, הוא אמר שהוא הרבה יותר טוב מהקודם [מנקודת מבטו]. אני מתכוון לצפות בו בגלל שנהניתי בראשון. תיכנס לאתר סרטים ותבדוק מה ביקורות הגולשים על הסרט, זה כל מה שאני יכול לומר. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:28 29/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
הבמאי של מהיר ועצבני 2 יהיה ג'ון סינגלטון. אז מה שאני מחפש זה סרט פעולה נוסח שאפט החדש (ששיחק בו סמואל ל. ג'קסון וביים אותו ג'ון סינגלטון), אז האם יש לי למה לצפות? האם אני אקבל אותו אקשן כמו בשאפט, או יהיו בו קצת מכות והרבה מכוניות כמו בראשון? אני מקווה שתענו לי כי אני בהתלבטות קשה: האם ללכת למהיר ועצבני 2 או לא?  |
|
|
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|
 |