| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 11:57 11/08/03 נושא ההודעה: שליחות קטלנית 4 - גם אם שוורצנגר ייבחר למושל |
|
|
ידיעה במלואה מאתר Walla:
המפיקים הגרמנים שהשתתפו בהפקת "שליחות קטלנית 3" (קו-פרודוקציה אמריקאית-גרמנית) אמרו שלשום כי יוכל להיות המשך לסדרת הסרטים, גם אם ארנולד שוורצנגר, כוכב הסרט, ייבחר לתפקיד מושל קליפורניה. "אם נמצא סיפור טוב, יהיה 'שליחות קטלנית 4' - עם שוורצנגר או בלעדיו", אמר מנכ"ל חברת אינטרנציונל-מדיה, לעיתון "ולט אם זונטג". שוורצנגר הודיע בשבוע שעבר כי החליט לרוץ למשרת המושל וכעת הוא מוביל בסקרים. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:48 11/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני כבר אמרתי שאני בכלל נגד חלק 3 כי אין סיכוי שהוא יתקרב ל-2,והטרילוגיה צריכה להסתיים בשיא (שזה כמובן בסוף חלק 2...).
אז כמובן שאני גם נגד חלק 4.
הוליווד מתחילים להרגיז עם כל שניה עוד סרט המשך ועוד אחד ועוד אחד  |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 1:15 12/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
וואי אתם מעצבנים!
כבר כתבתי בביקורת שלי בפורום הדיונים ש-T3 באמת לא מגיע לקרסוליים של T2 אבל גם כתבתי שהוא לא מתיימר להגיע!
T3 (אם להתעלם מהעובדה שהוא סרט המשך ל-T2) הוא סרט חביב למדי שיחסית לשאר סרטי הקיץ הוא טוב למדי (אפשר להתייחס אליו כמיני פרודיה על סרטי הT) והוא מומלץ הרבה יותר מהענק למשל! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 3:08 12/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
אבל בכל זאת-הוא הורס את הטרילוגיה! טרילוגיות צריכות להיגמר בשיא,ודבר כזה עוד לא קרה בהוליווד כי כל הזמן ממשיכים להוציא עוד המשכים. תביא לי טרילוגיה אחת שהחלק האחרון שלה היה הטוב מכולם... תאמין לי העולם היה הרבה יותר טוב אם לא היה שליחות קטלנית 3, נוסע שמיני 4,אינדיאנה ג'ונס 4 ומת לחיות 4 (שבאים גם בקרוב) ועוד...
כנראה שהטרילוגיה הכי מושלמת תהיה רק של שר הטבעות...(אי אפשר לדעת אבל אם פתאום עוד כמה שנים יפילו עלינו גם חלק 4 או חלק מקדים כמו ההוביט...) |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:14 12/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אם יהיה סרט כמו ההוביט אני לא אחשיב את זה לחלק רביעי, אלא אם להחשיב גם את הספר לחלק רביעי, אז אם כך אסור לומר שספרי שר הטבעות הם טרילוגיה (סליחה אם רשמתי את זה קצת לא ברור). |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 19:37 12/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
ההוביט נכתב לפני שר הטבעות והוא מספר את סיפורו של פרודו והטבעת!
ומבחינת סרטים (3 סרטים זה טרילוגיה כך שהנוסע השמיני זה כבר לא טרילוגיה ולעומת זאת סרטי ה-T הם כרגע כן טרילוגיה!) איך יכלו למשל לדעת ש-T2 יהיה יותר מוצלח מ-T1?
בטח גם אז היו אנשים שאמרו ש-T2 יהרוס את T1!
אף פעם אי אפשר לדעת אם סרט יהרוס או יוסיף! גם מת לחיות 3 הוא ההכי טוב בטרילוגיה! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:19 12/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
| נראה לי שהרבה יחלקו עלייך... הראשון במת לחיות הוא ה-Favorite אצל רוב האנשים. |
|
|
|
 |
|