| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 6:33 17/07/03 נושא ההודעה: פרטים על שלושת סרטי הארי פוטר העתידיים |
|
|
הסרט הבא בסידרה - "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן" יצא להפצה "סופר-רחבה" ב-4 ליוני 2004. כרגע אמור לצאת באותו תאריך העיבוד הקולנועי ל"גארפילד" אבל רוב הסיכויים שהחתול הג'ינג'י יחפש לו תאריך אחר לבכורה. אחרי שאת שני הסרטים הראשונים ביים כריס קולומבוס, את הסרט הזה יביים אלפונסו קאורון (ואת אימא שלך גם) הספרדי. צילומי הסרט החלו ב-21 לפברואר ועדיין לא הסתימו.
Cast: Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermione Granger), Rupert Grint (Ron Weasley), Gary Oldman (Sirius Black), David Thewlis (Professor Remis Lupin), Peter Best (MacNair), David Bradley (Argus Filch), Julie Christie (Madam Rosmerta), John Cleese (Nick the Nearly Headless Ghost), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Alfie Enoch (Dean Thomas), Tom Felton (Draco Malfoy), Pam Ferris (Aunt Marge), Dawn French (The Fat Lady), Michael Gambon (Professor Albus Dumbledore), Jimmy Gardner (Ernie Prang), Richard Griffiths (Uncle Dursley), Joshua Herdman (Gregory Goyle), Matt Lewis (Neville Longbottom), Hugh Mitchell (Colin Creevey), Devon Murray (Seamus), Katharine Nicholson (Pansy Parkinson), Chris Rankin (Percy Weasley), Alan Rickman (Professor Snape), Fiona Shaw (Aunt Petunia), Maggie Smith (Prof. Minerva McGonagall), Timothy Spall (Peter Pettigrew), Jim Tavare (Tom, the Leaky Cauldron Innkeeper), Julie Walters (Mrs. Weasley), Jamie Waylett (Vincent Crabbe), Paul Whitehouse (Sir Cadogan)
הסרט הרבעי בסידרה - "הארי פוטר וגביע האש", אמור לצאת להפצה בנובמבר 2005. יש סיכוי שבגלל גודלו, יחולק הספר לשני סרטים (מסתמן שזה טרנד חדש שתופס בהוליווד) והכוונה היא לשחרר את שני הסרטים בסמיכות יחסית (כלומר בפרק זמן של פחות משנה). עדיין לא ידוע מי יהיה הבימאי של הסרט הזה, כאשר הספקולציות כוללות את אלפונסו קאוורון (הבימאי של האסיר מאזקבאן) ועוד כמה שמות מפורסמים (כולל סטיבן ספילברג). צוות השחקנים אמור להשאר ללא שינוי ואליו אמורים להתווסף עוד כמה שחקנים חדשים בשביל הדמויות החדשות (כמו הפרופסור להגנה מפני כוחות הרשע, שמוחלף בכול ספר).
הסרט החמישי בסידרה - "הארי פוטר ומסדר הפיניקס", אמור לצאת ביוני 2007. גם העיבוד הזה עשוי להתחלק לשני סרטים (בספר יש כמעט 900! עמודים) שישוחררו באותה שנה. כמובן שגם לסרט הזה עוד אין בימאי והשומת שהועלו כספקולציות כוללות את כול השמות שהועלו בעבר כולל כריס קולומבוס (הבימאי של שני הסרטים הראשונים בסידרה), שהצהיר שישקול בחיוב לחזור כדי לביים את הפרק החמישי. צוות השחקנים אמור להשאר דומה לסרטים הקודמים, כאשר הילדים יהיו גדולים בשנה (דניאל ואמה) או שנתיים (רופרט) מהגיל של הדמויות שלהם (15).
נערך לאחרונה על-ידי Oren בתאריך 15:57 18/07/03, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:34 17/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
מה זאת איזו אופנה לחלק סרטים לחלקים?  |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 17:46 17/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
מבחינה שיווקית זה מקדם מכירות מאד מוצלח.
נהנית מהסרט הראשון? אנחנו ננצל את זה ונגרור אותך לעוד סרט.
סרטי המשך מהווים את שוברי הקופות החזקים ביותר לאחרונה, כמו שר הטבעות, מטריקס, הארי פוטר, x-men, המלאכיות של צ'ארלי ועוד.
לכן האולפנים חולבים מראש את מכונת המזומנים הזו ומפצלים סרטים לחלקים. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 21:30 17/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| קראתי באיזה עיתון שדניאל רדקליף לא הולך להשתתף בסרט הרביעי בגלל שהוא רוצה להשקיע בלימודיו?! |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:47 17/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| זו כמובן בחירה טובה של האולפנים לחלק את הסרט כדי להרוויח עוד כסף. אבל לגבי הארי פוטר הרביעי שקראתי אותו אני חושב שאולי באמת הם לא יצליחו להכניס הכל לסרט אחד כי זה ממש ארוך והם לא יוכלו להתמקד בכל הדברים אפילו ב-3 שעות... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 15:35 18/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ואני גם קראתי באיזה עיתון שזאת שמועה, והוא ישתתף בסרטים הבאים. אני אומר שצריך רק לחכות, ולא להקשיב לשמועות. |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 18:48 18/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
למה לעשות סרט על הספר הרבעי גם ככה זה היה כשלון חרוץ וזה הולך להיות סרט מזוויע.....  _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 8:42 19/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| למה אתה מתכוון כישלון חרוץ? שני הסרטים הראשונים היו טובים (ובמיוחד הספרים). |
|
|
|
 |

|
פורסם: 9:31 19/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
הם לא.....
הסרט הראשון היה מזעזע ומאכזב קשות......
הסרט השני היה נחמד (כי היו לי ציפיות נמוכות מאד) אבל הוא חרא לעמות הספר....
השלישי בטח גם יהיה נחמד כי היה לי ציפיות נמכות,והרבעי הולך להיות גרוע מאוד כי זה ספר ארוך מאוד ויפה מכל הספרים גם יחד לכן שום במאי לא יצליח להעביר את היופי של הספר. _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
FearMaker חדש/ה בפורום
בפורום מ: 19/07/03 הודעות: 2
|
פורסם: 12:19 19/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
אי-אפשר לעשות סרט שהוא יהיה יותר טוב מהספר (חוץ מ"דו"ח מיוחד" כמובן )
בקשר לסרט הרביעי, נראה לי שיעשו הנחה כי אני לא ישלם 35 שקל פעמיים בשביל סרט אחד!
בקשר לחמישי, לא נראה לי שיעשו סרט כזה אלא אם כן לא יעשו חצי ספר יש בו 31 פרקים!
750 ומשהו עמודים
פנגו חתול קטן:
לדעתי הסרטים/ספר מותאמים לגיל 15 ומטה ולכן אתה לא אוהב את זה?
למרות שיש מלא מבוגרים שקוראים את זה |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:47 19/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
קודם כל אני בן 16.
דבר שני : זה נכון שכמעט אין מצב שקוראים ספר ואז רואים סרט שמבוסס עלו-מבלי להתאכזב.
אבל הכשלון פה גדול יותר כי בעני זה התמסחרות של הספרים האלה,הוא נעשה למטרות רווח בלבד ורואים את זה לצערי,חוץ מזה הוא גם לא טוב,תסריט לא טוב מבחינת דיאלוגים (ילדותיים וטפשיים) משחק רע של דניאל רדקליף (אני שונא אותו)עם עיצוב ואפקטים מדהימים להגביר את המכירות (אם לא סרט "טוב" אז שיבוא לראות את האפקטים והעיצוב).
ובעניין ה "15 ומטה" אז תדע שאני מאוד נהנה לקרוא את הספרים האלה כמו הרבה אנשים מבוגרים ממני בהרבה וקצת,בשבילי זה חוויה מרתקת כיפית עם עושר בפרטים דמויות צבעוניות יפות,ועלילה מענינת ולא אכפת לי לאיזה גיל זה מוגדר. כי זה-ממש כיף ! אחלה ספרים !
אני קורא גם ספרי פנטזיה אחרים (אני חובב מושבע של מד"ב ופנטזיה, אני פשוט "משוגע" על הדברים האלה) כמו רומח הדרקונים,חולית,שער המוות ואני בדרך לשר הטבעות וגם ספר שאני מאוד מאוד מאוד אוהב זה "הסיפור שאינו נגמר"-פשוט מדהים !. _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:53 19/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
דווקה לידיעתך יש הרבה אנשים בגיל שלי (20,21) וגם בגילים הרבה יותר מבוגרים שקראו את כל הספרים של הארי פוטר.
לפי דעתי גם הספר השלישי והרביעי הם הטובים ביותר ולכן הם גם יהיו כנראה סרטים נחמדים,תלוי כמה מהספר הם יצליחו להעביר לקולנוע... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 16:49 20/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מה, אתה בן 20 ובן 21 בו זמנית ? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:53 20/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
כן. אני מקרה מיוחד ונולדתי בשתי תאריכים: גם באוקטובר 1982 וגם באוקטובר 1981. יש רק בודדים כמוני בעולם...אני מכיר אחד בסינגפור שהוא בן 31,32 וגם 17 ביחד...
התכוונתי שבסביבות הגיל בין 20 ל-21. (באוקטובר אני בן 21...) |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:15 21/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני יודע למה התכוונת... |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 15:48 25/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
עוד לפני שהספקנו לראות איך אלפונסו קוארון יתמודד עם הארי פוטר, הוא כבר מוחלף. את הסרט הרביעי "הארי פוטר וגביע האש" יביים (כנראה) מייק נוויל (ארבע חתונות ולוויה), שיתרונו הבולט על קודמיו - הוא כראוי וכנאה, בריטי.
הידיעה הקצרה לקוחה מאתר עין הדג:
http://www.fisheye.co.il/story_1667 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 11:04 26/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני חושב שזה לא כל כך טוב להחליף הרבה במאים. לכל במאי סגנון משלו, אז בסוף נקבל סרטים עם סגנונים שונים לגמרי. |
|
|
|
 |
בוביץ חבר/ת פורום

בפורום מ: 30/07/03 הודעות: 25
|
פורסם: 21:25 30/07/03 נושא ההודעה: הי רגע יש סיכוי שהסרט יצא בפברואר |
|
|
כי הטריילר יוצא בנובמבר השנה.. ואם הטריילר יוצא כל כך מוקדם לא יכול להיות שהסרט יצא בקיץ. וגם חבר שלי קרא באיזה אתר שהסרט יצא בכלל בפברואר כך שיש סיכוי שהסרט יאצ בפברואר .
באמת מוזר אם ישנו במאי כל הזמן כי לסרטים צריכים להיות אחידים  _________________ החיים זה לא הכל |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:14 30/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
איפה כתוב שסרטים מאותה סדרה אמורים להיות אחידים?
לדעתי זה דווקא מצויין שמכניסים דם חדש לסרטים! כל במאי מביא משהוא מעצמו לסרט וזה יוצר גיוון ועניין.
קבלו את הנוסע השמיני לדוגמא- רידלי סקוט, ג'יימס קמרון ודיוויד פינץ!
כל אחד מהם הביא את סגנונו לסרט וכתוצאה מכך לא ראינו מיחזור של הסרט הראשון. |
|
|
|
 |
בוביץ חבר/ת פורום

בפורום מ: 30/07/03 הודעות: 25
|
פורסם: 22:25 30/07/03 נושא ההודעה: אבל צריך להיות מין המשכיות |
|
|
השמועות עכעשיו אומרות שהבמאי החליט שבסרט השלישי לא יהיו את הגלימות שהיו עד כה... ומעכשיו יהיו בבגדים רגילים....
זה משנה זה הורס לדעתי... _________________ החיים זה לא הכל |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:40 30/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
סמי-פינצ'ר, לא פינץ'... דייק בבקשה...
פינץ' זה דיוויד ספייד ב-תהרוג אותי וזהו...
אבל גם אני חושב שזה נחמד להחליף במאים בטרילוגיה. והנוסע השמיני זו דוגמה טובה מאוד. שלושה במאים מצויינים! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:00 31/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני מתנצל מעומק לבי  |
|