| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 13:07 26/07/03 נושא ההודעה: דרוג ה-BUZZ השבועי |
|
|
בכול שבוע מדרג אתר [url]movies.com[/url] את הסרטים העתידיים שה-BUZZ סביבם היה הכי רועש (=דיברו עליהם הכי הרבה).
החמישיה הפותחת:- הארי פוטר וגביע האש (מועד הפצה לא ידוע)
מייק נוול עשוי להיות הבימאי הבריטי הראשון בסידרה זו, אם הוא אכן יחליף את אלפונסו קאוורון ויוביל את הסרט הרבעי.
- Underworld (מועד 19/9/03)
לפי הטריילר החדש, נראה שבסרט יש רק גוונים של כחול ושחור...
- Charlie and the Chocolate Factory (מועד הפצה לא ידוע)
בעיבוד החדש לסרט אמור להיות צוות מנצח - טים ברטון על הבימוי וג'וני דפ ככוכב ראשי.
- מת לצעוק 3 (מועד הפצה 3/10/03)
הטריילר החדש מנסה לשבור שיאים במספר פרודיות הסרטים שהוא מכיל בתוכו (לפחות 4). כמובן שבסרט עצמו יהיו הרבה יותר, אבל לטריילר זו כמות מכובדת. הפרודיות המרכזיות בסרט אמורות להיות על "שר הטבעות", "הארי פוטר" ו"מלחמת הכוכבים".
- בטמן 5 (מועד הפצה לא ידוע)
הבימאי כריס נולאן (ממנטו) נמצא במגעים עם משל פייפר, כדי שתחזור על תפקידה מהסרט השני כאשת החתול.
ועוד כמה שלא נכנסו לחמישיה: אנג'לינה ג'ולי תהיה אימו של אלכסנדר בגירסה הראשונה (של אוליבר סטון) ובשניה (של באז לורמן) תהיה זו ניקול קידמן, מל גיבסון יהיה האבא (בעלה) ולהזכירכם, הילד (אלקסנדר) שיצא מהזיווג האוסטראלי הזה, הוא לאונרדו דה-קפריו...; ארנולד שוורצנגר אמור לחזור בסרט המשך לסידרת "קונן הברברי" (שגילתה אותו) בהפקתם של האחים מהמטריקס; בסרטו הבא של וודי אלן (הפדופיל), יופיעו העברינים וינונה ריידר ורוברט דאוני ג'וניור, מי מתנדב להיות היועץ המשפטי של הסרט?
לרשימה המלאה (של כל 20 הסרטים) באתר movies.com |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 15:31 26/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מכל אלה אני הכי מצפה לצ'ארלי והשוקולדה, ועכשיו כשגיליתי שיש את ג'וני דפ שם אז אני ממש שמח. זאת תהיה הפעם השלישית שברטון ודפ ישתפו פעולה. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:31 26/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם אני יחכה לראות את ג'וני דפ שם...
הסרט המקורי הוא ממש מצחיק עם האומפה לומפה האלה והמוסרי השכל לילדים...
החדשות היותר מעניינות אותי הם על מל גיבסון שאני רואה יחזור לעוד סרט תקופתי...בכלל מעניין איזה "אלכסנדר" יהיה יותר טוב... אני כרגע יותר נמשך לזה של אוליבר סטון אבל אי אפשר לדעת.
והלוואי ומישל פייפר תחזור כאשת החתול.אהבתי אותה בבאטמן-2. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:24 28/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני חושב שאם היו מראים נבל חדש בבאטמן 5 אז היה יותר מעניין. משהו אולי בכיוון של אויבים מפחידים, כמו הדחליל, הכובען המוטרף או אפילו התנין הזה, שכחתי איך קוראים לו, אבל הוא היה אחד מהנבלים האהובים עלי.
אני חושב שטים ברטון יעשה סרט אימה מוצלח מצ'ארלי והשוקולדה, כי לכל סרטיו הוא מוסיף אלמנטים מפחדים, אפילו לקומדיות כמו ביטלג'וס. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 20:12 28/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
קשה לי להאמין שאפשר מצארלי והשוקולדה לייצור סרט אימה!
אני אישית מצאתי את הסרט המקורי קצת טיפשי, אבל זה רק אני
חוץ מזה מישל פייפר לא הייתה ממש נבל בבטמן 2, היא הייתה יותר מאהבת/מתחרה של בטמן! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:49 28/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| צרלי ומפעל השוקולד ללא ספק לא אמור להיות מפחיד... זה סרט ילדים. אבל אולי הוא יהיה אפל יותר בגירסה של בארטון... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:49 29/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| זה אמור להיות סרט ילדים? פשוט אפשר לעשות מזה סרט אימה, ואין מישהו שמתאים יותר לעיוות מאשר ברטון. תראו למשל איך הוא מעוות סרטים (אני מתכוון לדרך הטובה): באטמן חוזר, המספריים של אדוארד וביטלג'וס, אלה סרטים קצת מעוותים, טיפה מצמררים וגועליים מבחינת האלימות (אני חושב שהוא הפריז באלימות בבאטמן חוזר, יחסית לבאטמן זה היה אלים מדי). |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:52 29/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ברור שזה סרט ילדים!. תאמין לי זה לא יהיה סרט אימה... תראה את הסרט המקורי ותבין... |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 18:42 31/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה ספר מושלם לעשות ממנו סרט אימה. בכל הספרים של רואלד דאל (ג'ימס והאפרסק הענקי למשל) כל הדמויות והעלילה צבעוניים וקצת מזוויעים. הוא וטים ברטון יכולים להיות שילוב מנצח.
חוץ מזה, גם בסרט הראשון האומפה לומפה קצת מפחידים... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:39 31/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| כן,גם אני אמרתי את זה על האומפה לומפה. וזה באמת סרט שמתאים לטים בארטון לעשות... |
|
|
|
 |
נאור חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03 הודעות: 78 מיקום: באר שבע
|
פורסם: 0:15 10/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
צרלי והשוקולדה לפי דעתי לא יכול להיות סרט אימה....
קראתי את הספר וגם ראיתי את הסרט המקורי ולפי שניהם אפשר כבר להבין שסרט אימה זה לא יהיה!
מת לצעוק 3 לפי הטריילר יהיה מצחיק ביותר...
מת לצעוק 2 היה בהרבה פחות מצחיק מהראשון! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 3:44 10/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
מת לצעוק 3 באמת נראה נחמד עם פרודיות על "הצלצול" ו-"סיינס"...
1 היה נחמד אבל 2 היה טוב רק בקטע בהתחלה על מגרש השדים. |
|
|
|
 |
|