| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 15:34 11/08/03 נושא ההודעה: הציפורים |
|
|
לא הבנתי אותו,את העלילה מה קרה בסוף ומה בעצם גורם להתקיפה של הציפורים ??
לא הבנתי,אבל מהסרט עצמו נהנתי (למרות שבסופו של דבר לא הבנתי וזה די מגוחך).
חוץ מזה:
ראיתי את חלון אחורי וזה סרט גדול !
ממש התלהבתי !
וחשבתי על זה שפעם האמנתי באימרה ש"סרטים צריכים להשתכלל"
כי לדוגמא פעם אנשים היו ממש צוחקים מסרטים של צ'ארלי צ'פלין אבל יצא לי פעם לצפות בכמה קטעים שלו וזה לא מצחיק כול כך כאילו נחמד אבל לא להשפך ממנו,היום אנחנו צריכים הומור/סרט יותר חכם יותר משוכלל ויותר מקורי (למשל סרטי טוויסט) כדי לחדש כי כבר לא צוחקים/נהנים מבדיחות קרש כמו פעם,אבל מצד שני להצ'יקוק יש עלילה מאוד חכמה ומשכוללת עם כל מיני תרגלים שהוא עושה וזה היה מזמן. לא יודע..
ואהבתי גם את האימרה החודרנית והמצחיקה שלו על מציצנות וחידרה לפרט "בחלון אחורי" _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 22:26 11/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
קודם כל, לגבי הציפורים, גם אני אף פעם לא הבנתי אותו, כל פעם שראיתי אותו, ויצא לי כמה פעמים, ניסיתי להבין מה המסר, מה המשמעות... עד שנכנעתי וקיבלתי את זה שכנראה זה "סתם" סרט מיוחד, מלא בציפורים ובצילומים מדהימים.
לגבי חלון אחורי, זה אחד הסרטים האהובים עלי ביותר. בהחלט עומד במבחן הזמן. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:56 11/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
בסרט "הציפורים" אין ממש סוף... אפילו לא כתוב בסוף The End אם אני לא טועה. ובכל הסרטים הישנים היה כתוב את זה אם אני לא טועה שוב.
קראתי פעם שהקטע של הסרט הוא שהטבע נוקם באדם על מה שהאדם עשה לטבע. אולי במקרה של זיהום יערות וכאלה...
בכל מקרה זה סרט חביב. |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 23:20 11/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
נזכרתי שיש קטע בתחילת הסרט שהיא קונה שתי ציפורים בכלוב
love birds, כנראה שבסרט באה לידי ביטוי הנקמה שלהם כביכול... |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:25 11/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אכן כן. זו גם דוגמה טובה בנקמה שלהם בבני אדם. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 8:47 12/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה לא הקטע של המסרים כול כך (לא רק) אלה של העלילה מה קורה בסוף ? ציפתי שכל הקצוות התחברו וזה לא קרה לצערי, למשל ציפורי אהבה,ההופעה של דניאלס בעיירה,האוכל המקולקל לתרנגלות, זה לא יתחבר והכל נשאר פתוח מדיי ולמרות שאני שונא שעושים לי את זה,הפעם זה כאילו לא הפריע לי לאהוב את הסרט...מוזר.... _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 12:01 13/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
מזל טוב לאלפרד היצ'קוק.
הוא נולד ב-13 לאוגוסט 1899 בלייטונסטון, אנגליה.
ב- 29 לאפריל 1980 הוא הלך לעולמו בלוס אנג'לס, ארה"ב עקב אי ספיקת כליוות.
לפי IMDb הוא ביים 67 סרטים לאורך חייו (חלקם לא הושלמו), ברובם (כל סרטיו החל מ-1926) הוא ביצע cameo - הופעה קצרצרה בסרט. למרות היותו מהבימאים הטובים ביותר בכל הזמנים, הצ'קוק מעולם לא זכה בפרס האוסקר לבימאי הטוב ביותר. בשנת 1967 הוא קיבל את פרס ארווין ת'לברג על מפעל חיים, נאום התודה שלו היה: "Thank you" (הנאום הקצר ביותר שנישא אי פעם באוסקר).
וכמו שמיוחס לרוב הגברים, אלפרד היצ'קוק העדיף בלונדיניות (לפחות כשחקניות ראשיות בסרטיו).
ותודה לגוגל שעוזר לנו לזכור תאריכים כאלו:
נערך לאחרונה על-ידי Oren בתאריך 16:36 13/08/03, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
 |

|
פורסם: 16:27 13/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
כן...כן... שמענו כבר על הבחירות המעפנות של האקדמיה ל אוסקרים הם סתם מטומטים...
ותודה על הסקירה. _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
shira חבר/ת פורום

בפורום מ: 11/10/02 הודעות: 23
|
פורסם: 2:38 30/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי את הסרט די מזמן אבל אני זוכרת די את כולו ואני גם זוכרת שחשבתי אח"כ על המסר שלו ומה הוא מנסה בעצם להגיד עד שהגעתי למסקנה שהוא בעצם לא רוצה לפתור לנו את זה. הוא לא רוצה להגיד לנו למה הציפורים החליטו לתקוף ואם הגיבורה (שכחתי את שמה אחרי כמה שנים טובות) באמת גרמה לזה בזה שהיא באה לעיירה... הבנתי שבעצם הסרט מפחיד בגלל העובדה הפשוטה שאין לנו סיבה. לא לכל המעשים בעולם יש סיבה ברורה ומובנת, והתקיפה של הציפורים היא אחת הפעולות שפשוט אין להן סיבה מובנת, לפחות לא שמובנת לנו הצופים ולאנשים שחיו באותה עיירה...
בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שהסרט לא מספק לנו סיבה והוא גם לא רוצה בכלל לספק לנו שום סיבה כד שגם אנחנו נצא בתחושה של חוסר וודאות, כשאנחנו בעצם לא מבינים מה הניע את הכל אלא פשוט יודעים שזה קרה... חוץ מזה שאח"כ אם רואים המון ציפורים ברחוב זה הרבה יותר מפחיד מאשר אם אנחנו יודעים שאחרי שמישהו קונה ציפורי אהבה הציפורים מתקיפות אותו כי... אז נדע שאנחנו מוגנים כי בחיים לא קנינו כאלה (או כל סיבה אחרת מהסיבות שיכולות להיות לתקיפה).
בכל אופן ככה אני הבנתי את הסרט, ואולי המצאתי תאוריה כזאת רק כי באמת לא הצלחתי להבין את הסוף  |
|
|
|
 |
|