| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 4:25 28/08/03 נושא ההודעה: ההמלצות של וולאס, 29-30 באוגוסט |
|
|
יום חמישי וזה הזמן להמלצות סוף השבוע. So lets go :
שישי:
ערוץ 4, שעה 20:25 – אוסטין פאוורס 2. הסרט הכי טוב מהשלושה לפי דעתי רק בגלל שמספר 3 חוזר על הרבה קטעים ממנו. וורן טרוייר היה צריך לקבל מועמדות לאוסקר על שחקן משנה בתור מיני-מי...
ערוץ 8, שעה 9:25 + 20:30 – סטודיו למשחק:חגיגות המאה. התוכנית המצויינת חוגגת מאה תוכניות עם קטעים נבחרים מ-100 התוכניות.
ערוץ E, שעה 11:35 + 15:10 + 20:40 – מוכנים לקלוז אפ:צוות הסרט מוצאים את נימו. צוות השחקנים שמביא את הקולות לסרט האנימציה הנהדר (והסופר מצליח) מדבר פה. שווה צפיה לראות את האנשים מאחורי הקולות.
YES-4, שעה 1:45 – השור הזועם. סיפורו של המתאגרף ג'ק לה-מוטה. עם רוברט דה-נירו באחד מתפקידיו הגדולים בבימוי של מרטין סקורסזה (דה-נירו בסרט של סקורסזה? לא יכול להיות... וכן,גם ג'ו פשי כאן...)
שבת:
ערוץ 4, שעה 11:25 – האחד עשר של דני אושן. זהו הסרט המקורי משנת 1960 שהוא שונה קצת האמת מהגירסה החדשה עם ג'ורג' קלוני,בראד פיט ומאט דיימון. אהבתי יותר את הסוף כאן מאשר בחדש.
AXN, שעה 22:00 – סכנה ברחוב ארלינגטון. סרט שפעם ראשונה שראיתי אותו חשבתי שסתם יהיה עוד סרט מתח רגיל. אבל הוא לא! ממש אהבתי את הסוף של הסרט שהפתיע אותי לטובה שהשאירו אותו ככה. וג'ף ברידג'ס וטים רובינס משחקים כרגיל נהדר.
YES-1, שעה 14:55 – באג לייף. אחד מסרטי האנימציה היותר טובים לפי דעתי בשנים האחרונות. גם לפי דעתי מושלם לשבת בצהריים. לא לפספס את הפיספוסים בסוף!
YES-2, שעה 21:45 – ממנטו. מה עוד כבר אפשר להגיד על הסרט הזה? .חברת YES לא תפסיק לשדר אותו עד שתראו אותו לפחות 5 פעמים! אז תתחילו לצפות. זהו אחד הסרטים שראיתי הכי הרבה פעמים (ונהניתי הכי הרבה פעמים) וגם הסרט היחיד שיש לי פעמיים באוסף ה-DVD...(שלוש פעמים אם מוסיפים גם את הסרט באופן כרונולוגי שיש ב-Limited Edition...)
ואלה הסרטים שכדאי להימנע מהם:
שישי:
ערוץ 4, שעה 22:00 – פרוע על המערב. סרט מטומטם להפליא. לראש צעיר בלבד (שאני מתכוון ראש צעיר אני לא מתכוון לגיל אלה לצעירות רמת ה-IQ...)
YES-2, שעה 1:10 – ג'יפרס קריפרס. סרט אימה שממש ממש לא אהבתי ולא מובן לי למה עשו לו סרט המשך (טוב,סרט אימה בכל זאת...). הסרט עוד מתחיל בסדר אבל הוא ממש איבד אותי אחר כך. למי שמחפש אימה בסוף השבוע אז פרדי נגד ג'ייסון מגיע פה לקולנוע ואני מקווה שזה יהיה סרט אימה ראוי לצפיה במיוחד לחובבי סדרות סיוט ברחוב אלם ו-יום שישי ה-13 (אני נמנה בסדרת הסיוטים...)
שבת:
ערוץ 4, שעה 21:30 – החוף. אולי הספר היה טוב אבל כאחד שראה את הסרט ממש לא אהבתי. הסרט לא ממש ריתק אותי והפך קצת למוזר לקראת סופו. אבל יש כאלה שאמרו לי שדווקה אהבו אז זה עניין של טעם...
YES-4, שעה 22:15 – המבצר האחרון. סרט שהתאכזבתי ממנו. רוברט רדפורד הוא גנרל שנשלח לרצות עונש בכלא צבאי והוא מנהיג מרד נגד המנהל ג'יימס גנדולפיני. היינו כבר בסרט הזה הרבה פעמים בהוליווד והסרט הזה לא ממש מראה משהו חדש והוא לפי דעתי גם קצת קיטשי.
המלצה לספריית הוידאו: שר הטבעות:שני הצריחים. החלק השני בטרילוגיה המרהיבה מגיע לוידאו ול-DVD. בגירסת ה-DVD יש 2 דיסקים עם כמובן תוספות נחמדות וגם מבט לעבר הסרט שינעל את הטרילוגיה בדצמבר-שובו של המלך. למי שמעוניין ה-Extended Version של שני הצריחים עם ה-4 דיסקים יוצאת בנובמבר אבל למי שלא יכול לחכות (כמוני) זה הזמן לקנות\להשכיר את שני הצריחים.
אז שיהיה לכם- Great Weekend, ומה? עוד לא לקחתם את העונה השניה של 24?? זה הזמן!
See You Until Next Weekend.  |
|
|
|
 |
נאור חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03 הודעות: 78 מיקום: באר שבע
|
פורסם: 10:10 28/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
אפשר להוסיף את הסרט " היום השלישי" עם ויל סמית שזה סרט נחמד שיוקרן ביום שבת ב22:00
בערוץ 10..... |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 10:52 28/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
"פרוע על המערב" אכן סרט איום ונורא,לא סתם הוא זכה לשם החיבה "גרוע על המערב"  _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 20:39 28/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
| היום (חמישי) בלילה משדרים את הסרט שנאה בערוץ YES3 ואני ממליץ בחום לראות אותו! הוא מתחיל בין 2-3 בלילה ולאלה שהולכים לישון מוקדם אז שתדעו שמחר יש שידור חוזר בצהריים! אל תפספסו את הסרט הזה! |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:08 29/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
את היום השלישי אי אפשר להוסיף לרשימה כי אני פשוט לא כל כך אהבתי אותו...
אבל דווקה אהבתי בו את השם העברי שבחרו לו... הוא הרבה יותר עדיף מ-"יום העצמאות" או "יום החירות"...  |
|
|
|
 |
נאור חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03 הודעות: 78 מיקום: באר שבע
|
פורסם: 0:09 29/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
אמריקה די אהבה אותו...
וגם אני....