| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 3:27 17/10/03 נושא ההודעה: קיל ביל - האתר והמבצע |
|
|
בוואלה נפתח אתר לסרט "להרוג את ביל חלק 1". הסרט מספר על "הכלה" (אומה תורמן), שהיתה חלק מקבוצת מתנקשות עד שמנהיג הקבוצה, "ביל", ושאר המתנקשות, פנו נגדה. חמש שנים לאחר שהכניסו אותה לקומה, היא מתעוררת ומחפשת נקמה. הסרט הוא מעין מחווה לסרטי אומנויות הלחימה הסיניים משנות ה-70', כאשר טרנטינט נמנע מלהשתמש באפקטים דיגיטליים וציוד פעלולים מתקדם (לדוגמא: פרצי הדם נוצרו בעזרת קנדומים הממולאים בדם מלאכותי, ומתפוצצים במגע פיזי חזק).
חוץ מאומה תורמן מככבים בסרט גם: דריל האנה (ספלאש), מייקל מדסון (כלבי אשמורת, למות ביום אחר), לוסי ליו (המלאכיות של צ'ארלי, אלי מקביל), סמואל L ג'קסון (ספרות זולה) וכמובן גם טרנטינו עצמו. באתר תוכלו ללמוד קצת על הסרט וגם להשתתף במבצע חלוקת כרטיסים.
לאתר ולמבצע
שווה לבקר גם באתר קצת יותר איכותי של הסרט (האתר היפני): http://www.killbill.jp |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 16:59 17/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| הסרט הזה ממש מענין אותי, ממש מסקרן אותי, לכן אני מת לצפות בו. לא יזיק לי איזה כרטיס חינם. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:03 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| בינתיים כמו שזה נראה המעריצים של טרנטינו ועוד רבים רבים אחרים מאוד אוהבים את kill bill. הוא כבר מדורג במקום ה-96 ב-top 250 של IMDB עם ציון 8.4 |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 0:50 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא הייתי מתלהב כל כך מהציונים באתר IMDB , הרבה פעמים הם מגזימים בציונים.
אני לא מאמין שהסרט הוא עד כדי כך טוב, בשביל להיות מקום 96. |
|
|
|
 |
The Shining חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/10/03 הודעות: 47
|
פורסם: 19:40 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| לא לצפות ליותר מדי ראיתי את זה ויש בזה מלא דם וזה לא כמו סרט של טרנטינו ! בכלל לא ! |
|
|
|
 |
|