יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

לשחרר את ווילי , עכשיו!!!

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03

הודעהפורסם: 14:41 4/01/04    נושא ההודעה: לשחרר את ווילי , עכשיו!!! הגב עם ציטוט

הייתי רוצה לדבר על נושא שלא הרבה מדברים עליו , אתמול ראיתי סרט תיעודי בנשיונל ג'אוגרפיק שמדבר על צייד של דולפנים לצורכי בידור ומאכל והזדעזתי קשות.
הגעתי למסקנה שגם עולם הקולנוע לא טומן את ידו בצלחת ומשתמש בבעלי חיים רבים לצורכי בידור בסרטים כגון: "לשחרר את ווילי" , "פליפר" ורבים אחרים.
הרבה ממכן סביר להניח שמעו על מותו של הלוויתן ווילי , אבל סביר להניח שרובכם לא יודעים שהוא נפטר מדלקת ריאות שנגרמה עקב התנאים הקשים שהוא הוחזק ובגלל שהוציאו אותו מהסביבה הטבעית שלו .
המקרה של הלוויתן ווילי הוא אולי המקרה המפורסם ביותר אבל הוא רק אחד מתוך מקרים רבים של מוות של חיות בגלל תנאים שלא מתאימים להישרדותם.

אני חושב שהוליווד צריכה להפסיק לעשות סרטים כאלה ולהצטרף למאבק העולמי להגנת החיות בטבע , הוליווד צריכה להפסיק להשתמש באופן ציני ובוטה בבעלי חיים שהישארותם בטבע חיונית להישרדות שלהם .
אני חושב שהקולנוע כדבר תרבותי צריך לצאת נגד דברים כאלה ולא להיות חלק מהתעשיה שמתעללת בחיות .

הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על נושא זה . אגודל למעלה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
אורח

הודעהפורסם: 16:11 4/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מסכים איתך לגמרי!! אבל קולנוע זה בידור, ובנינו, מה לא עושים בשביל בידור? הגענו למצב שבשביל להתבדר אנחנו מסוגלים לקחת חיים...
Bitton
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/11/03

הודעהפורסם: 16:12 4/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

זה הייתי אני!!
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 17:49 4/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

גם אני מסכים מאד להפסקת השימוש בבעלי חיים פראיים בקולנוע. לדעתי אפשר להסתפק בבעלי חיים מבוייתים.

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 22:15 6/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני לחלוטין מסכימה איתך, ארגורן.
הרי אם שימוש בחיות למאכל הינו שנוי במחלוקת בחוגים מסויימים, אז ככל שאנחנו מתרחקים מצרכים קיומיים של השרדות, השימוש בבעלי חיים נראה אכזרי יותר ופחות מוצדק. יש כל כך הרבה סרטים שיכולים לעשות, ובאמת אין סיבה להוציא בעלי חיים מהסביבה הטבעית שלהם.

אמנם חתולים וכלבים הם חיות מבוייתות, אבל גם סרטים שבהם הכוכב הראשי הוא חיה "שמדברת" (בטח מרחו לה קצת ממרח טונה על השפם), היו מציקים לי. משלמים לחתול? הוא רוצה לעשות את זה?
אגב השתמשתי בניסוח עבר כי לדעתי אחרי זמן מה מתרגלים ולא שואלים שאלות...

אגב בסרט המזעזע (אולי טוב, אבל גם מזעזע) "אהבה נושכת" הופיעו הרבה כלבים ומלחמות בין כלבים. בכניסה לקולנוע הוצב שלט שציין במפורש שאף כלב לא נפגע באמת במהלך ההסרטה. אני חושבת שזה עזר להרבה אנשים לראות את הסרט בקצת יותר שלווה...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי