יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

חזרנו:ההמלצות של וולאס, 23-24 בינואר.

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 20:23 22/01/04    נושא ההודעה: חזרנו:ההמלצות של וולאס, 23-24 בינואר. הגב עם ציטוט

אוקי אחרי כמה סופי שבוע מאוד חלשים חזרנו עם ההמלצות.
הסרטים שכבר הומלצו בעבר הם רובם ללא תקציר…
Lets go:

שישי:
סינמה 1, שעה 6.00 – נולד ב-4 ביולי. סרטו של אוליבר סטון עם משחק נהדר של טום קרוז. מבוסס על סיפור אמיתי.

סינמה 1, שעה 23:10 – גברים עם כבוד.

סינמה 2, שעה 8:35 – עולמו של ווין.

סינמה 2, שעה 23.25 – ליגה משלהן. סרט חביב על קבוצת בייסבול של בנות עם מאמן שמנסה לחזור לכותרות אחרי סיום הקריירה שלו. טום הנקס בתפקיד המאמן. ביחד עם ג'ינה דיוויס,מדונה ועוד...

סינמה 3, שעה 22:00 – הזבוב. סרט אימה נחמד מ-86. על מדען שממציא מכונת טלפורט ומנסה להעביר את עצמו אבל לא שם לב שזבוב נכנס יחד איתו למכונה ומשם העניינים מתדרדרים... עם ג'ף גולדבלום וג'ינה דיוויס שוב.

YES-4, שעה 9.05– תלמה ולואיז. סרטו הקלאסי של רידלי סקוט. עם סוזן סרנדון ו-ג'ינה דיוויס! מה יש איתה בסוף שבוע הזה?

YES-4, שעה 11:15 – דואל. אחד מסרטיו הראשונים של סטיבן ספילברג על בחור שמשאית משונה עוקבת אחריו ולא עוזבת אותו לנפשו. הסוף קצת אכזב אותי אבל רוב הסרט נחמד מאוד וגם בלי הרבה דיאלוגים...

שבת:
ערוץ 10, שעה 19:00 – המופע של טרומן. סרטו הנהדר של פיטר וויר על טרומן ברבנק שכל חייו הם סרט. עם ג'ים קארי,לורה לייני ואד הריס.

סינמה 1, שעה 19:40 – מישהו לסמוך עליו. דרמה נחמדה עם שוב לורה לייני השחקנית הנהדרת.

סינמה 2, שעה 18:35 – שמתי ברז למורה.ץ עוד קלאסיקה של הבמאי ג'ון יוז. סרט שמאוד אהבתי בתור ילד קטן ולא ראיתי אותו ממש המון המון זמן ואני מת לראות אותו שוב לראות אם הוא יעמוד במבחן הזמן. עם מתיו ברודריק.

סינמה 3, שעה 14:50 – מלתעות. סרטו הקלאסי של סטיבן ספילברג. מיד אחריו ישודרו ההמשכים הלא ממש מוצלחים מלתעות 2 עד 4.

ערוץ E, שעות 16:45+23:20 – סיפורי הוליווד:ג'וני דפ. 45 דקות על השחקן הנהדר והרב-גוני הזה.

YES-1, שעה 23:15 – העולם שבפנים. סרט נעורים קצת שונה וחביב על שתי נערות שפוגשות אספן תקליטים מבוגר...עם ת'ורה בירץ',סקרלט ג'והנסון (שמשחקת עכשיו בנערה עם עגיל פנינה ואבודים בטוקיו) וסטיב בושמי.

YES-3, שעה 19:00 – ראן לולה ראן. הסרט המקורי הנחמד הזה שמציג כמה אפשרויות לסיפור הסרט בסגנון קליפי שכזה. עם פרנקה פוטטה (זהות כפולה).

זהו זה להפעם. שיהיה לכולם סוף שבוע נעים ונסיים עם ההמלצה הכי חשובה שקצת גולשת לאחר סוף השבוע:

ראשון:
ערוץ 3+סטאר וורלד, שעה 3 בלילה – טקס גלובוס הזהב בשידור חי. ההכנה לאוסקר בשידור חי. שווב לראות אם יהיו הפתעות ומי יזכה. יאלה פיטר ג'קסון!
ואני צריך לחשוב על תירוץ לא ללכת לעבודה ביום שני כדי לראו תאת זה לייב כמו תמיד מוציא לשון . אז יאלה ביי בינתיים.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 22:22 22/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני חושבת שאני אנסה מאד לא לשכוח לראות את "המופע של טרומן" ביום שבת בערב. כמובן שכבר ראיתי את הסרט (ואהבתי) אבל זה היה מזמן, וצפייה שניה הרבה פעמים חביבה עלי אפילו יותר מהראשונה - במיוחד בסרט כמו "המופע של טרומן", שבו יש דברים שאפשר לשים לב אליהם רק בצפייה שניה.

חוץ מזה צפיית הסופשבוע שלי תהיה מורכבת בעיקר מ"פיוצ'רמה" - סדרה מבית היוצר של "הסימפסונים". זה יהיה בלפטופ, במיטה. אני עדיין מתאוששת כרגע משהייה קצרה בבית חולים (אך מרגישה טוב ובעיקר כאילו אני בחופשה חיוך) אז זה נחמד שיש לי מה לראות.

ומחשבה קטנה - וואלס, כמובן שידעתי אבל פתאום נפל לי האסימון - אתה מכין המלצות לסרטים שכלל אינך יכול לראות! (חוץ מאלה בשבת בערב או בשישי בצהריים) זה ממש נחמד מצדך. אמנם קצת מזוכיסטי אבל בהחלט מועיל...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:24 22/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מישהו הזכיר כבר בעבר את זה שאני לא רואה בשבת,אבל סוף השבוע זה הזמן הכי טוב להמליץ. ומה שאני רוצה לראות אני מכוון להקליט...

ואני אוהב להמליץ על סרטים שאני אהבתי גם לאנשים אחרים. שיוכלו לגלות אותם גם.ההמלצות הם בשביל חברי הפורום האחרים ולא בשבילי.

לקחת או קנית את פיוצ'רמה ב-DVD? סדרה נחמדה מאוד. ברור שהיא תהיה טובה כי היא מבית היוצר של מאט גרונינג הגאון!
שמעתי אבל שהסדרה ירדה בסוף העונה החמישית שלה בארה"ב וזה חבל...

גם אני אוהב לעשות מרתונים כאלה ואני יכול לעשות ממש המון כי יש לי את כל הפרקים של חברים,סיינפלד, 3 העונות הראשונות של סימפסון ב-DVD ועוד... זה ממש כיף! אגודל למעלה
אז סוף שבוע נעים באמת ותרגישי טוב.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 12:46 24/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יש גם להזמנה ביס שואו\ הום סינמה כמה סרטים מאד טובים:
כנופיות ניו-יורק- סרט חזק, קשה ומעניין מאד.
השעות- דרמה די מעניינת שמומלץ לראות.
8 מייל- דרמה מוסיקלית בהשתתפותו של אמינם. אולי הרעיון של הסרט לא נשמע טוב, אבל אני מצאתי בסרט הזה הרבה עניין.
משנים כיוון- דרמת מתח חביבה עם מוסר השכל: לנהוג בזהירות (ויש גם עוד כמה מוסרי השכל לאורך הסרט).
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי