יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

קיל ביל ומועמדויות לגלובוס.

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
panter
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 12/04/03

הודעהפורסם: 20:15 18/01/04    נושא ההודעה: קיל ביל ומועמדויות לגלובוס. הגב עם ציטוט

אני חושב שזאת שערורויה! קיל ביל מועמד רק בקטגורית השחקנית?! למה!?!? לא הסרט? לא הבמאי? איך אף אחד לא הזכיר את זה..פשוט בושה..מקווה שבאוסקר יהיו יותר נורמלים
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04

הודעהפורסם: 22:44 18/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מאד אהבתי את להרוג את ביל. דומני שהלכתי לבכורה והכל אבל לא הייתי מגדיר אותו כסרט מ-ד-ה-י-ם!
הוא סבבה של סרט לראות בכדי להעביר את הזמן והכל. בסך הכל עלילה די פשוטה והרבה קרבות.
מאד אהבתי את המוגזמות של טרנטינו עם הדם וזה הזכיר לי סרטי מנגה (שגם כן משולבים בסרט) מלאי הדם.
אם יש קטגוריה שנקראת "סצנת הקרב (האנושית) הכי טובה" זה באמת יהיה ביזיון לא לתת ללהרוג את ביל, מכיוון שאם מדברים על סצנת קרב בכלל אני חושב שהמטריקס רוולושנס לוקח, אחרי הכל 40 מיליון דולר הושקעו בסצינה הזו..
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 8:29 21/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני שמחה שלפחות אומה ת'ורמן מועמדת.... כבר מזמן הבנתי שכל האקדמיות וכל מחלקי הפרסים הינם בעלי טעם שלא תואם את שלי, והם מאד משופעים מ"הייפ" וממה שאמור להיות בחירה נכונה. אני חושבת שהסרט, בגלל שהוא אלים, בין אם זה הומוריסטי ובין אם לאו, פשוט אינו "חומר" טוב למתן פרסים, במיוחד בארה"ב היחסית שמרנית. כמובן מרבית הסרטים ההוליוודיים כוללים אלימות ואולי יותר גרועה... אבל מי שם לב לזה? ואולי גם סרטים כאלה לא זוכים בפרסים חשובים? למישהו יש דוגמאות?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 15:37 21/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בטח, "המנסרים מטקסס" אפילו לא קיבל מועמדות בוכה ... צוחק בקול רם

(אפילו לא שחקנית משנה לסבתא !!!)

אבל מה שבאמת הרגיז אותי היה זה שנתנו אוסקר ל- "רוקד אם זאבים" ולא ל- "שם הורד" (או שזה היה הבלתי משוחדים, טוב עבר כבר המון זמן אבל אחד משניהם).

SOMETIMES הוליווד SUCKS !!!

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 20:30 22/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אמריקה X
מועדון קרב
ממנטו
שלושה סרטי םשמאוד הרגיז אותי ההתעלמות מהאקדמיה אליהם.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
אורח

הודעהפורסם: 14:52 23/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

דו"ח מיוחד
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי