| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 20:44 8/03/04 נושא ההודעה: ואן הלסינג: נראה לכם יצליח? |
|
|
אי אפשר שלא להתעלם משיווק הסרט החדש של אולפני יוניברסל: ואן הלסינג. את ואן הלסינג עצמו ישחק יו ג'קמן וקייט בקינסייל גם תשחק בסרט. את הסרט יביים סטיבן סומרס האחראי לסרט ההרפתקאות המעולה "המומיה" עם ברנדן פרייז'ר ורייצ'ל ווייז וגם להמשך "המומיה 2" שלפי דעתי היה גרוע מהראשון, אבל בכל זאת די בסדר. סומרס גם כתב את הסיפור של סרטי המומיה ושל מלך העקרבים, וגם של הסרט הנידון ואן הלסינג.
למי שלא יודע ואן הלסינג הוא פרופסור למדעים שונים, שהופיע לראשונה בספר המעולה של בראם סטוקר: דרקולה. שם ואן הלסינג סייע לזוג הארקר, לדוקטור סיוורד, לארתור הולמווד ולקווינסי מוריס הגיבורים במלחמה נגד הרוזן דרקולה הערפד. משום מה אחר כך קשרו לואן הלסינג את התואר צייד הערפדים, לא ברור למה. למה לא ג'ונתן הארקר צייד הערפדים?
שמתי לב שבסרט ואן הלסינג (זה הנידון כעת) טוענים המפיצים ששמו של ואן הלסינג הוא גבריאל ואן הלסינג. למה גבריאל? זה הרי אברהם! מה הם לא קראו את דרקולה של בראם סטוקר? ולמה שיקראו?! בכל מקרה זה אמור להיות אברהם ואן הלסינג ולא גבריאל ואן הלסינג. ועוד משהו: ואן הלסינג אמור להיות קשיש, אבל נעזוב פרטים שוליים אלו. בכל מקרה חוץ מטענה על שמו הפרטי של ואן הלסינג נראה שהסרט שעתיד לצאת בשביעי למאי השנה בארה"ב יהיה סרט יפה מאד. אם לשפוט לפי הטריילר ולפי הצוות המעולה שהופקד על העבודה. מה שאני רוצה לדון בו זה- מה אתם חושבים על הסרט? נראה לכם שהוא יהיה טוב? לי נראה שכן, אבל הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים. ואולי למישהו תהיה תשובה לגבי השם הפרטי של ואן הלסינג. אולי אני זה שטועה. או שאולי הדמות של ואן הלסינג בסרט הנדון מבוססת על מקור אחר? אם מישהו יודע אז שיכתוב כאן.
ובכלל- האם אהבתם את הספר דרקולה של בראם סטוקר?
אשמח לשמוע את דעתכם לכל דבר שמתקרש לואן הלסינג, בעיקר לגבי הסרט הקרוב שיכול להיות מאד טוב. |
|
|
|
 |
Bitton חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/11/03 הודעות: 107 מיקום: ירושלים, מול המחשב
|
פורסם: 12:55 9/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
לי זה נשמע סרט ממש טוב!! אומרים שזה סרט האימה היקר ביותר בכל הזמנים...הסרט לדעתי לא יהיה משובח אבל זה יהיה אקשן טהור מינוס (אקשן טהור הכוונה לסרט פעולה פעולה מהסגנון הישן - שליחות קטלנית ודומיו...) והסרט יהיה מאוד מהנה...האמת, אני די מחכה לו.... _________________ אז מה חשבתם?! |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 21:52 9/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
| סרט שמאגד את האגדה הגדולה של הרוצח השכיר שמטרתו להרוג את דרקולה, איש הזאב ופרקנשטיין [שעד היום הם אלילי הפחד] נשמע טוב מאוד. הטריילר נראה משהו משהו, עכשיו רק נשאר לחכות. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 15:36 11/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
הטריילר באמת נראה מבטיח.
עוד סיבה טובה לאהוב את הסרט היא יו ג'קמן, שיודע לשחק דמויות כאלה. מאד אהבתי אותו בתור וולברין באקס מן. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 17:15 14/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
חחחחח
יצליח עלק...
זב בול כמו LXG רק שהפעם את הרעים הם אספו מספרים שונים.
הטריילר נראה מטופש, יו ג'קמן נראה מטופש וקייט בק-מה שלא יהיה שמה דווקא נראית נחמד
קיצור לדעתי זה יהיה סרט הרפתקאות בינוני למדיי, לא משהו שלא הייתי ישן בלילות בצפייה ליציאתו.
אגב ג'קמן היה תותח באקס-מן אבל הוא חרא שחקן בכללי!
שימשיך לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב!
וגם יש שמועות שהולכים להפיק סרט רק של וולברין בכיכובו. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 21:47 14/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
| sami balagun כתב/ה: |
...וגם יש שמועות שהולכים להפיק סרט רק של וולברין בכיכובו. |
זה נשמע כמו נושא לפתיל נפרד. מאיפה השמועות האלה?
אתה יכול לתת לינק?
ספין אוף על וולברין יכול להיות באמת נחמד, אלא שלא נראה לי שישקיעו בספין אוף כזה. אם כבר, הם ימשיכו לאקס מן 3. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 15:00 15/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
בוא אני אגיד לך ככה, התכנון הוא לעשות את X3 ויש אחריו לעשות את הסרט של וולורין.
אם הפקת X3 תבוטל אז וולורין יוקדם.
עכשיו נערכים המגעים עם השחקנים ויש שמועות שהאלי בארי לא מעוניינת לחזור וגם שיו ג'קמן מתלבט אם לשחק ב X3.
את השמועות האלה קראתי בכמה אתרים אבל לצערי אני לא יכול להביא קישור ישיר כי זה היה לפני כמה חודשים ואני לא מוצא את הידיעות. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:51 15/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
זה דווקא הגיוני שיעשו סרט נפרד לוולוורין, הרי היתה לו סדרת קומיקס משלו. בכל אופן, הרעיון נשמע טוב ואני מקווה שיצא לפועל. אני חושב שיו ג'קמן מאד מתאים לתפקיד והוא מושלם כוולוורין.
ואני גם מקווה שואן הלסינג לא יהיה כמו ג'נטלמנים מובחרים. לדעתי ג'נטלמנים מובחרים לא עושה ממש כבוד ליצירות הספרות המעולות שעליהן הוא מבוסס. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 20:04 15/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
נתחיל בזה ש-LXG לא מבוסס על שום יצירה ספרותית אלא רק לקח דמויות משם!
כך שמבחינת כבוד אין לנו מה לדאוג.
עכשיו מבחינת הסרט וולברין גם לדעתי זה רעיון נפלא! אם כבר ג'קמן (שהוא לא בדיוק אל פאצ'ינו) מצא דמות שמתלבשת עליו בול הוא צריך לסחוט אותה עד הסוף. אגב אם יעשו סרטי המשך לוולברין ויראו שהשחקן מזקין זה יהיה עוד יותר שווה כי אפשר יהיה לעשות את הסרטים בתקופות שונות- למשל סרט ראשון הווה סרט שני כאילו עוד 30 שנה וכך הלאה. |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
|
|
|
 |