| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| באיזה מהסרטים המועמדים הייתה בוחר? |
| שייקספיר מאוהב |
|
9% |
[ 1 ] |
| אליזבת |
|
0% |
[ 0 ] |
| להציל את טוראי ריאן |
|
54% |
[ 6 ] |
| הקו האדום |
|
0% |
[ 0 ] |
| החיים יפים |
|
27% |
[ 3 ] |
| אף אחד |
|
9% |
[ 1 ] |
|
| סך-הכל הצבעות : 11 |
|
| מחבר/ת |
הודעה |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 0:18 19/03/04 נושא ההודעה: לבדוק את האוסקר - שנת 1999 |
|
|
אני ראיתי שאף אחד לא מביא שנה אז החלטתי אני להביא עוד אחת , אם אתם רוצים להביא גם אתם שנה לדיון אתם יכולים למצוא את המועמדים בלינק הזה. http://www.imdb.com/Sections/Awards/Academy_Awards_USA/
החלטתי להביא הפעם שנה מאוד שנויה במחלוקת שנת 1999 , השנה שבה הסרט "שייקספיר מאוהב" זכה באוסקר , אז אל תשכחו להגיד מה דעתכם.
אז עכשיו למועמדים באותה שנה
הסרט הטוב ביותר
הזוכה- שייקספיר מאוהב.
מועמדים- אליזבת.
להציל את טוראי ריאן.
הקו האדום.
החיים יפים.
סרטים אחרים באותה שנה - "המופע של טורמן" , "אמריקה X" , "אלים ומפלצות" ,"פלזנטויל" ,"ארמגדון" , "נסיך מצרים" ,"אויב המדינה" , "משתגעים על מרי" ועוד..
הבמאי הטוב ביותר
הזוכה - סטיבן ספילברג ("להציל את טוראי ריאן").
ג'ון מדן (שייקספיר מאוהב").
טרנס מליק ("הקו האדום").
פיטר וויר ("המופע של טורמן").
רוברטו בניני ("החיים יפים).
השחקן הראשי הטוב ביותר
הזוכה - רוברטו בניני ("החיים יפים").
ניק נולטה ("אפלקישן").
אדוארד נורטון ("אמריקה X").
איאן מקלן ("אלים ומפלצות").
טום הנקס ("להציל את טוראי ריאן").
השחקנית הראשית הטובה ביותר
הזוכה - גוונית פאלטרו ("שייקספיר מאוהב").
קייט בלנשט ("אליזבת").
אמילי ווטסון (הילארי וג'קי).
מריל סטריפ ("דבר אחד אמיתי"). _________________ I could die right now, Clem. I'm just... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be. |
|
|
|
 |
Bitton חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/11/03 הודעות: 107 מיקום: ירושלים, מול המחשב
|
פורסם: 12:36 19/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
אם אמריקה X היה מועמד הייתי בוחר בו...
אבל ברשימה הנוכחית הכי הרשים אותי "להציל את טוראי ראיין"...
שחקן הייתי נותן לנורטון על תפקיד חייו, במאי הייתי גם נותן לשפילברג....
שחקנית אין לי דעה.... _________________ אז מה חשבתם?! |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 13:26 21/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
בניני במאי וסרט. נורטון ללא כל ספק אמריקה איקס. מוותר על האוסקר לשחקנית.
עודד  |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 15:02 21/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
מתןך הסרטים המועמדים הייתי נותן את האוסקר לסרט "להציל את טוראי ריאן" שזה סרט מלחמה פשוט ענק , ה20 דקות הראשונות של הסרט פשוט מדהימות , סטיבן ספילברג עשה עבודה מדהימה בסרט הזה , ובהחלט אפשר להגיד שזה סרט המלחמה הכי טוב שהיה איי פעם והכי מציאותי מכולם.
אני כנראה לא אבין לעולם למה הסרט "שייקספיר מאוהב" זכה באוסקר והועדף על פני שאר הסרטים באותה קטגוריה , הסרט אמור להיות סרט קומדיה ובכל זאת הוא בכלל לא מצחיק , גם השחקנים לא מראים יכולות משחק יוצאות דופן שראויות לפרס כלשהו.
לדעתי השערוריה האמיתית באוסקר של אותה שנה זה הסרטים שלא היו מועמדים באותה שנה , "אמריקה X" סרטו העוצמתי של טוני קיי על ניאו נאצי לשעבר (אדוארד נורטון) שמנסה לשכנע את אחיו שהלך בדרכו לחזור לדרך הישר , הסרט מלווה בפלשבקים בשחור לבן שמראים את חיוו של דרק בכלא ואיך לאט לאט הוא משנה את דעותיו. אני מסכים עם ביטון שאמר שלאמריקה X הגיע לזכות ולא רק בגלל משחקו של אדוארד נורטון. עוד סרט שהאקדמיה התעלמה ממנו באופן לא מובן זה הסרט "המופע של טורמן" , סרט חכם מאוד שצוחק על אורך החיים האמריקני ועושה את זה בצורה חכמה ומצחיקה (לא כמו סרטים אחרים באותה שנה). צריך לציין גם את משחקו של גים קארי שנותן הופעה מלאת קסם ולי לפחות הצליח לגרום הזדהות עמוקה עם הדמות.
איך הסרטים האלא אפילו לא היו מועמדים??
בהמשך אני אכתוב את דעתי על שאר הקטגוריות. _________________ I could die right now, Clem. I'm just... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 20:46 21/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
אדוארד נורטון,אדוארד נורטון,אדוארד נורטון.
על אף אחת משלושת ההופעות הכי טובות שלו לא הביאו לו את הפסל. זה ממש לא פייר. הוא וג'וני דפ הם שחקנים שלפי דעתי חייבים במשך הקריירה לקבל אוסקר!
וכמובן הייתי בוחר באמריקה X למרות שלא קיבל אפילו מועמדות. |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 2:27 24/03/04 נושא ההודעה: |
|
|
בהחלט שנה קשה ומשונה.....שני סרטים כמו טוראי ראיין וכמו אמריקה x באותה שנה ואף אחד מהם לא נבחר...אני יודע שעל טעם וריח לא מתווכחים,אבל כשהריח מסריח והטעם מר...
חוסר שפיות,חוסר שפיות "אקדמית"! |
|
|
|
 |
|