יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

Spiderman 2

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04

הודעהפורסם: 20:53 15/07/04    נושא ההודעה: Spiderman 2 הגב עם ציטוט

הייתי היום בסרט והנה המשוב:
אני דיי התלהבתי מהסרט הראשון - לא ברמות מוגזמות אך נהנתי מהסרט כפי שאמורים להנות מסרטים מעיין אלה. לטעמי 'ספיידרמן' הנו, יחד עם 'סופרמן', הסרט הטוב ביותר שעובד מחוברות קומיקס.
ל- 'ספיידרמן 2' ישנם 2 צדדים:
הצד הראשון הוא מהנה למדיי - אפקטיים מרתקים, הפתעות עלילתיות (דברים שאדם כמוני - שהסדרה המצויירת של ספיידרמן נחקקה בראשו לעד!) ומשחקי מצלמה מהנים (אך לעיתים מוגזמים).
הצד השני מהווה את הצד המיבני, התחבירי והתכליתי. מן הסתם סרט מעיין זה אמור להיות סרט שתוכנו צפוי ואינו יכול לחדש יתר על המידה. השאלה שנשאלת כאשר מגיעים לסרט כזה היא: האם הסרט עשוי כהלכה או עשוי לא כדין.
מהבחינה הזאת הסרט 'ספיידרמן 2' סובל מתקלות פעוטות בתסריט ("תסריט לפגרים" כפי שחברי צפייה כינה) והן במבנה - דבר שמעט הטריד אותי וגרם לסרט להיות מעט מתיש. וכמו כן, הרגישיות המוגזת (והלא ריאלסטית), ששולטת בקולנוע הוליווד במהלך העשורים האחרונים.

למרות זאת, 'ספיידרמן 2' הוא סרט מהנה למדיי - בעיקר ובעיקר בגלל האפקטים וכמה תגליות מהנות ולא צפויות שלוקחות חלק בסרט - אך כמו רוב הסרטים מסוגו הוא סובל ממספר ליקויים - הן תחביריים והן מגמתיים.
7.5/10 - בעיקר בגלל האפקטים הכל כך מהנים!!!
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 10:18 16/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני הייתי אתמול בסרט הזה בקולנוע והנה כמה דברים:
אני לא ממש אהבתי את הספיידרמן הראשון כי חוץ מקטעי האקשן לא היו בו הרבה דברים טובים, אבל לאור ההתלהבות הביקורתית מספיידרמן 2 החלטתי ללכת.
במהרה גיליתי עם איזה סרט יש לי עסק: עם סרט בינוני לגמרי. בספיידרמן 2 הכל כל כך בינוני עד שזה מעצבן. הדבר היחיד שמתעלה קצת מגבול הבינוני הן סצינות האקשן, אבל הן לא השתפרו בהרבה מהסרט הראשון והאפקטים נשארו פחות או יותר אותם אפקטים. ספיידרמן 2 לא מחדש הרבה. השחקנים היו די בינוניים, רק אלפרד מולינה וג'יימס פרנקו ראויים לציון על המשחק בסרט.
אני מאד אהבתי את הקומיקס של ספיידרמן ושמתי לב שהסרט מאד נאמן לרוח הקומיקס וגם לאירועים ולעלילה (פחות או יותר), אבל לא יודע, ספיידרמן 2 פשוט לא היה מעניין מספיק בשבילי. לא היה לי אכפת בכלל מהדמויות ולא ממה שיקרה. יש כמובן כמה תפניות בעלילה, אבל בכל זאת אין אותן מספיק. אבל רואים שהפעם התסריט של הסרט מעט רציני ומעט טוב יותר מהראשון, אבל בכל זאת לא טוב מספיק.
אני באמת אוהב סרטים מבוססי קומיקס, אבל סרטי ספיידרמן עד עכשיו לא הרשימו אותי במיוחד.
הציון שלי לסרט הוא:
2.5 כוכבים מתוך 5.

נ.ב.
לפני כמה ימים הלכתי לראות את הלבוי ולדעתי זה סרט קומיקס הרבה יותר טוב מספיידרמן 2- בהלבוי יש יותר אקשן וגם האקשן טוב יותר והלבוי גם לא מנסה להיות סרט עם עלילה טובה, כמו ספיידרמן 2, ככה שבתחום העלילה אין לו במה להיכשל- הרי אין כמעט עלילה והסרט מתרכז רק באקשן- וכל עוד האקשן טוב (והוא מאד טוב) אז הסרט גם מאד מהנה. ורון פרלמן ממש טוב בתור הלבוי ומשחק אותו בצורה מאד טובה ומשעשעת. בקיצור אני הייתי ממליץ על הלבוי יותר מספיידרמן 2, אבל מי שאהב את הספיידרמן הראשון יהנה גם מהשני, כי הם פחות או יותר אותו דבר.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 12:30 16/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

גם אני הייתי אתמול בזה.
סרט כיפי כזה להעביר את הזמן,אין בו משהו ממש מיוחד...

אבל הוא הרבה יותר משעשע לפי דעתי מהראשון מבחינת קטעים קומיים קצרים.זה מוסיף הרבה לסרט כל מה שקורה לו בחיים של פיטר פארקר לעומת החיים של ספיידרמן...
וכבר די ברור מי יהיה ה-"איש הרע" בחלק-3...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 14:17 16/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ספיידרמן הוא הדמות הקומיקס, שמבחינת כמות האפשרויות שניתן ליישם בסרטים השונים, נמצאת בראש הפירמידה. בפורום של אתר IMDB קראתי שכבר חתמו של לפחות של עוד 3 סרטים נוספים.. ולא חסרים רעיונות בהתחשב בסדרה המצויירת הנפלא שמספקת רשעים קלאסים ונפלאים כמו: קינגפין, קטל, ונום, ריינו, הערפד ההוא שמדבר במבטא רוסי ומצחיק ועוד הרבה.. וכבר הכל בתהליכים.. אז צפו להרבה מהגיבור העכבישי.
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03

הודעהפורסם: 1:12 17/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הלוואי יעשו סרט על הפרק שבו קינגפין גייס שבעה לוחמים כדי להשמיד את ספיידי.

זה היה פרק ענק. (אני מת על הסדרה)

דווקא את הסרט הראשון לא אהבתי. אפשר להגיד שאפילו התאכזבתי מאד בגלל שאני אוהב כל כך את הסדרה וציפיתי לסרט הזה הרבה הרבה שנים!
ובסוף, סתם סרט. בלי יותר מידי אקשן ועם ה"רע" בכי מסריח שיכלו לבחור.
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 10:06 17/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

גם אני מאד אהבתי את הסדרה וברור שאם משווים את הסרטים אליה, אז סרטים בכלל גרועים.
לא נראה לי אבל שיעשו סרט מהפרק הזה שאמרת, יותר מדי פרטים.
אבל אני כן הייתי רוצה שיכניסו לסרט הבא של ספיידרמן את הלטאה ואת ונום.

לגבי קינגפין- מישהו יודע בוודאות מאיזה קומיקס הוא? כי אני חושב שהמקור של קינגפין הוא בדרדוויל. מישהו יודע? (קורה הרבה שבסדרות של מרוול מאחדים כמה גיבורים, כמו הפרקים בסדרה של ספיידרמן שבה הוא פגש את בלייד, את דרדוויל, את האקס מן ואת המעניש. גם בסרטים דרך אגב משלבים: הכניסו את בולזאיי לסרט של דרדוויל, אבל בולזאיי במקור מהקומיקס של המעניש).
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 23:10 17/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

היה פעם סדרה משולבת יחד עם ספיידרמן, איש הקרח ועוד איזה Superhero אחר.. סידרה ממש מגניבה היתה!
שכחתי לציין את הלטאה.. ב- 'ספיידרמן 2' כבר הייתה רמיזה על כך לדעתי.. לפחות באחת הדמויות.
זה יכול לצאת ממש טוב כל הסיפור של ונום וקטל יחד עם ספיידרמן...
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 16/12/02

הודעהפורסם: 1:46 18/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לסדרה קראו
Spiderman and his Amazing Friends
עם איש הקרח, כוכב-אש (Firestar) [נקבה]...
ממש אחלה סידרה!

אין לי כח לרשום תגובה על הסרט חוץ מלומר שלדעתי הוא הרבה יותר טוב מהסרט הראשון, וגם הוא היה יותר אמין מבחינת הדמויות לקומיקס, הן נראו יותר אמינות בניגוד לגובלין שעשו אותו שונה לגמרי ללא המראה השטני-שדוני שהיה לו בקומיקס\סדרות. אהבתי בסוף שהיא קוראת לו "נמר". וכל מיני דברים קטנים אחרים... אפילו הייתה רמיזה לדמות של הלטאה - פרופסור קונורס, אולי הוא יחזור בסרט השלישי יחד עם גובלין-ג'וניור...
אורח

הודעהפורסם: 12:54 18/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לדעתי הסרט ממש גרוע (ספיידרמן 1) הרס לי את כל החוויה של הסידרה המדהימה
והשאיר לי טעם רע בלשון ורעש צורם באוזניים
איכככככס
בקשר לספיידרמן 2 לא ראיתי אני אחכה שהוא יצא לטלויזיה
לא רוצה סתם לישרוף כסף חיוך גדול
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 20:24 18/07/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לדעתי הסרט פתח הרבה אופציות לסרטי המשך.
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי