| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 1:23 3/09/04 נושא ההודעה: לא מזמן חזרתי מ-"הכפר" : |
|
|
וואו,ממש אהבתי.
חיכיתי לסרט הזה הרבה זמן והוא ללא ספק עמד בציפיות.
מה שקורה שם (בלי ספויילרים כמובן) לפי דעתי זה ממש ממש גדול וגם גורם לך לחשוב.
אהבתי את זה יותר מהחוש השישי.לפי דעתי הטוב ביותר של מ.נייט .
לכו תראו, אני ממש אהבתי ואני חושב עליו עד עכשיו. יש בו משהו לפי דעתי שהוא הרבה יותר גדול והרבה יותר חשוב ונוגע מאשר "החוש" וגם כמובן "בלתי שביר" ו-"סיינס".
תראו שנוכל לעשות דיון נחמד... |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 12:19 3/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני אלך לזה גם. זה נראה ונשמע כמו אחלה סרט, ואם זה באמת טוב יותר מהחוש השישי אז באמת יש סיבה לחגיגה.
אני אכתוב את דעתי על הסרט אחרי שאראה אותו. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:59 3/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
| זוהי דעתי האישית כמובן על הסרט...כל אחד יחשוב עליו כנראה משהו אחר. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 15:12 5/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
אוקיי אז ראיתי את הסרט ואפשר לומר שלא היה משהו.
לפני שהלכתי לראות את הסרט, ניסיתי לנחש איזה טוויסט יהיה בסוף, אבל רק רעיון אחד די גרוע עלה לי ומסתבר שניחשתי נכון. אז שאמאלאן איכזב אותי, הוא יצר טוויסט צפוי מראש ולא מורכב שלא תהיה בעיה לנחש.
הסרט גם מוכר את עצמו כסרט אימה אבל יש בו רק 5 קטעים מקפיצים לאורך כל השעתיים שלו, כל קטע מקפיץ בן שנייה (פחות או יותר). ככה שכסרט אימה הוא לא כל כך מתפקד אבל בתור דרמת מתח הוא די בסדר.
הטריד אותי גם שמפרסמים את הדמות של לושיוס האנט (חואקין פיניקס) כדמות הראשית, אבל זה לא כל כך נכון כי חצי סרט הוא לא מופיע על המסך.
מה שכן הפתיע היא ברייס דאלאס האוורד, שהתבררה כשחקנית טובה.
די איכזב אותי גם אדריאן ברודי בתפקיד אדם מפגר. הוא אולי משחק די טוב מפגר אבל כל קלישאה שקשורה לאנשים מפגרים הוכנסה לסרט הזה ובתחום הזה הסרט לא חידש בכלל (אבל בזה שאמאלאן אשם).
לסיכום הסרט לא מה שציפיתי ובכלל הייתי אומר שלא שווה לראות אותו בקולנוע אבל אפשר להשכיר אותו. פשוט הוא לא מספיק עוצמתי וסוחף בכדי שיהיה ניתן לקבל ממנו הנאה גדולה בקולנוע. |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 18:19 5/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
ל- "אורח":
".Seek thee shall find"
-Blair Sullivan
פשוט תחפש בצורה ממוקדת על שחקנים וסרטים באתרי סרטים כמו: www.allmovie.com או www.imdb.com. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:16 6/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי.. דיי אהבתי.
הייתי נותן לסרט 79 או 78 מתוך 100 (לא חשבתי שמגיע לו 7.5 והוא לא בדיוק 8. אבל קרוב).
אני מוצא את שאימאלאן במאי דיי הפכפך: מצד אחד בכל סרט הוא מפיק ומביע רעיון חדש ומקורי ומצד שני הוא משתמש באותם קלישאות ובאותם משפטי קיצ' שבעצם לא עושים את הסרטים שלו 9 ומעלה.
הסיבה שאהבתי את 'הכפר' היא מאחר שהסרט כולו מהווה מטאפורה מאד מעניינת: כפר מבודד שבגין יער ענק, שמפריד בינו ובין העולם החיצוני והמדורני, "נאלץ" להישאר פרמיטיבי. כמו כן, מסופר שביער מסתובבים מפלצות חסרות שם שאינם נותנות לבני הכפר לצאת מתחומו.
ככל שהסיפור והסרט מתגלגלים, מהלך העניינים מאלץ את גיבורת הסרט לצאת אל מחוץ לכפר, דרך היער, אל העיר בכדי להביא תרופות עבור אהובה הגוסס שזקוק לנס בכדי להנצל.
הסרט מהווה מטאפורה לגישה הממשלתית של מדינות רבות (למרות שאי אפשר ממש להצביע על קיומה של גישה כזאת) אשר מסתירות מתושביהם ואזרחיהם אמת לגבי עניינים לאומים, פוליטים וכדומה ועל ידי כך כביכול מגינה עליהם. בסרט זה שאימאלאן מגן ואף מצדיק טענה זו. זה ידוע הרי שככל שהטכנולוגיה הלכה והתפתחה כך גדלו גם הפשעים והעוונות של בני האדם אחד כלפי השני. מדוע זה? מאחר שככל שהתפתחה הטכנולוגיה כך גדל פחדם של בני האדם מפני מוות, מחלות וסכנות שונות שהטכנולוגיה "הביאה" עימה.
הגישה המדינית הזו מגינה על התושבים על ידי כך שהיא מסתירה מפניהם סכנות ופחדים שיגרמו להם לפרנויה ועל ידי כך יגדילו, בתאוריה, את הפשע והפרעות בין בני האדם.
הכפר בו חיים תושבי הכפר היינו כפר שאינו סובל מרצח, אלימות ופשע אלא ההפך מכך, אווירת הכפר מקרינה הרמוניה ודו קיום חסר מגרעות בין איש לחברו. והסיבה היחידה למות בני האדם בכפר היא בגלל מחלות (עקב חוסר מודרניזציה רפואית בכפר). מצב זה של ריחוק מן הקידום יוצר מצב של "שלום", לעומת המצב ה- "מלחמתי" שקיים בין בני האדם בעולם המודרני (כפי שבא לידי ביטוי בעיתון שקורא השומר - הלוא הוא שאימאלאן בעצמו) מביא הצדקה לגישת ההסתרה של המדינות הללו.
מצאתי את המטאפורה הזו יותר אקטואלית ונכונה, מאשר האימרה היותר פשוטה של "שככל שמתרחקים מהחידוש כך הפשע יורד" מאחר שמהלך הסרט יש רמזים נוספים המצביעים יותר לכיוון המטאפורה מאשר לכיוון האימרה. כמו לדוגמא הקונספרציה של זקני הכפר. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:15 7/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני הייתי מביא לו יותר...
:
לפי דעתי הוא יותר טוב מ"חוש" בגלל שהוא בעצם הסרט הכי מציאותי של מ.נייט.
וגם הוא מדבר הכי הרבה עלינו והעולם שלנו והחלטה כזאת שאנשים עושים כדי לחיות בעולם תמים רחוק מצרות ובני אדם לא ממש נחמדים וכאלה...
אבל מצד שני גם בסוף הסרט הם אומרים-"אם באמת נמשיך בדרך שלנו" כי הם ראו שאפילו בעולם שהם בנו משלהם רצח ושנאה יכולים לקרות עם הדקירה של נוח...
וגם רואים שבעולם "האמיתי" מצד שני גם יש אנשים מאוד נחמדים שעוזרים לזולת וכדומה כמו השוטר שמצא את אייבי.
אבל חוץ מהקטע האנושי שבזה והרעיון הענק הזה,ה-Twist של זה ממש גדול לפי דעתי וזה יותר גדול מ"החוש" למשל בזה שזה מדבר עלינו ועל החלטה כזאת שהאנשים האלה עשו,כי באמת המצב של העולם שלנו כיום לא בשמיים ויש המון אנשים די סדיסטים,רוצחים,אנסים וסתם לא נחמדים...והדבר הזה הוא יותר מגדול לפי דעתי גם מבחינת אלמנט ההפתעה ש-שאמאליין ניכן בו וגם מבחינת גודל הדבר והנגיעה האנושית שבו.
וכל הקטע הוא עוד ש-אייבי עיוורת מלידה ולה עצמה לא היה מושג שבאמת לאיפה שהיא הגיעה יש את הטכנולוגיה שלנו והכל,וגם בגלל נוח והתחפושת ביער היא באמת חושבת שיש יצורים (אבא שלה באמת אמר לה שהוא קרא על זה שמועות והפך את זה לאמיתי) וההגנה הזאת מפני "העולם האמיתי" שלנו שהם בנו רק גדלה עם המוות של נוח שעזר להם להמחיש את זה ועוד.
גם בקטע של ה-Twist היה ממש יפה שהדברים התחברו גם עם המשפטים שהם אמרו לאורך הסרט כמו-"אחותי לא זכתה לחיות אחרי גיל 23" ו-"אחי נרצח בדם קר" ו-"סבא שלך נרצח בשינה והעור שלו הורד" וכאלה,שאתה חושב כמובן שזה הגיע מהיצורים ואז שהם פותחים את הקופסא לקראת הסוף ורואים את התמונה והוא מדבר על זה שהיה מורה להיסטוריה באמת אבל ב-אוניברסיטת קליפורניה והיה לו את הרעיון...ואז גם שומעים ש-"אחותי נאנסה ונרצחה בגיל 23" ו-"נרקומן הרג את אחי" והשאר ואז אייבי מטפסת מעל הגדר הזאת ביער ורואים את הכביש עם המכונית משטרה... זה היה פשוט רגע "וואו" ענק מבחינתי.
גם טוויסט מעולה וגם נוגע באמת אלינו וגם יש בסרט כמה קטעים מקפיצים\מפחידים שכאלה.
ורק אני רוצה להגיד משהו לכל המבקרים שירדו על הסרט הזה ואנשים אחרים- בזמנים שלנו שהסרטים הכי מרוויחים הם או סרטי המשך שבנויים על הצלחת המקור או סרטי Remake על סדרות למיניהם או סרטי קומיקס לרוב אנחנו צריכים להודות ל-שאמאליין שמביא לנו סרט מקורי וטוב ושבאמת קשור לעולם שבו אנחנו חיים...
אני אישית ימתין בסבלנות וציפיה רבה לסרט הבא של שאמאליין כמו שחיכיתי לכפר. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:16 7/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
:
ועוד משהו קטן-כמו בשלושת סרטיו האחרונים גם פה מ.נייט שיחק ב-Cameo קטן בתור השוטר שקורא את העיתון בתחנת המשטרה...
 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:03 8/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
'הכפר' הוא סרט שהפתגם שיעלום אותו בצורה המתאימה ביותר הוא "זאב בלבוש כבשים", מאחר שתחילה הוא נראה ככבשה אך מתחת לתחפושת מסתתר רובד וישות שונים לגמרי מן המצופה. הלבוש הוא סרט אימה/מתח ומתחת ללבוש נמצא הרובד המוסרי, הרעיוני והתכליתי של הישות.
שאימאלאן הוא במאי, כמי שהזכרתי, שנוי במחלוקת בעיניי.
מצד אחד הוא בצורה היצ'קוקית ביותר בונה בפני הצופה, בתחילת הסרט, עולם של ערכים ויסודות ובמהלך הסרט הוא נוהג למוטט ולהחריב את היסודות הללו. זוהי שיטה נפלאה ליצירת אלמנט ה- Twist.
ומצד שני, שאימאלאן חוזר על האלמנטים השונים שלו, כמו זה שהזכרתי מעל ו- "אלמנט החזרה שלו". דוגמא ל- "אלמנט החזרה" באה לידי ביטוי לראשונה בסרטו המקורי 'החוש השישי'. רגע לפני שמלקום קרו (ברוס וויליס) מגלה שהוא בעצם מת, הוא שומע את קולו של קול (היילי ג'ואל אוזמונט) אומר לו את המאפיינים של המתים (ראה: "הם לא יודעים שהם מתים") ועל ידי כך מגיעה למסקנה שהוא מת. "אלמנט החזרה" חזר על עצמו גם כן ב- 'בלתי שביר' וכן ב- 'הכפר' בדיוק ברגע השיא - כאשר הגיבור מבין את המציאות האמיתית.
האלמנטים החוזרים ונשנים הללו הופכים את סרטיו למאד צפויים. בעתיד הוא יאלץ למצוא תחליף ראוי או חידוש אלמנטרי לשיטה זו.
הסיבה שהבאתי לסרט ציון הנמוך מ- 8 היא מאחר חוסר שביעות רצוני מהתסריט והן ממשפטי החרטה והחוסר טקט (ההגדרה שאני מצאתי כהכי נכונה לשם התיאור) שהופיעו מסיבה בלתי ברורה במהלך הסרט. לדוגמא: כאשר קיטי מספרת לושייס שהיא אוהבת אותו - הצורה שבה היא עשתה את זה וכיצד היא אמרה את זה היתה פשוט מגוחכת, מטופשת ומוגזמת לחלוטין בהקשר למציאות! במשך הסרט היו רגעים מעטים מעין אלו, אבל חלקים מסוימים בסרט בהחלט דרושו שכתוב ועשייה מחדש. אין זה סרט מושלם אבל סרט בהחלט לא רע.
לטעמי, 'סיינס' הוא הסרט הטוב ביותר של שאימאלאן, למרות שיש בו מספר מקומות הדורשים תיקון. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 16:28 8/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
הקטע עם קיטי ולוציוס יחסית בהתחלה היה כמובן קטע די קומי שכזה בסרט...לא צריך כזה להתייחס לסצינה הזאת בהקשר לעלילה המרכזית של הסרט...
חואקין פיניקס גדול שם,איך הוא עומד ומסתכל עליה בלי לזוז כאילו היא נפלה מהירח או משהו. הוא שחקן שאני די מחבב,יש לו את האישיות האדישה הזאת.
את סיינס גם אני אהבתי אחרי שהמון ממש לא אהבו. בסיינס אין ממש טוויסט ענק כזה כמו בכפר וב"חוש" אלא יותר משהו יפה בזה שהדברים הרעים לפעמים קורים דווקא לטובה... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 20:41 8/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני יודע שהקטע היה שולי וטרוויאלי לעומת העלילה והרעיון המרכזי של הסרט. אני מסתכל על הסרט באופן כללי - כלומר כל פרט קטן, ולוא הקטן ביותר. ואני חשבתי שהקטע (לא נתייחס כרגע אם היתה חשיבות להכניס אותו לסרט או לא) פשוט נעשה בצורה גרועה, מוגזמת ומגוחכת. בגלל שאימאלאן הכניס סצינה כזאת בעריכה - שבעיניי גרעה מהסרט מהבחינה הכוללנית שלו - הורדתי לו ציון.
חחחחחח.. וויליאם פיתחתי תאוריה שלמה לגבי למה אנשים לא אוהבים את 'סיינס'.
בכל מקרה, אני מאד אהבתי. סרט כן וריאליסטי מבחינה התנהגותית וריגשית.
זה הרגע ראיתי את 'הציפורים' ושמתי לב לדימיון בסיום של שני הסרטים (שני המשפחות חוסמות את הבית שלהם בכדי למנוע מהציפורים הרצחניות/החייזרים הרעים להיכנס לבית).
נ.ב:
'הציפורים' הוא סרט נהדר! שהקדים את זמנו בלפחות 10 שנים.
ואני חושב ש-'מלתעות' גזל לו חלק ניכר מהתהילה. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:35 9/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
מאז סיינס אני אמרתי שאיך שהוא מ.נייט שאמאליין הוא ה-היצ'קוק של שנות ה-2000... נכון שזו השוואה די מוגזמת ואני גם לא משווה ביניהם,אבל ל-שאמאליין כמו אפשר להגיד להיצ'קוק,יש Theme כזה שכולל את כל הסרטים שלו.
ואין הרבה במאים שאני מאוד מחכה לסרט הבא שלהם כמו שחיכיתי למשל לכפר של שאמאליין. וככה אני מחכה ל-Cursed של ווס קרייבן,Elizabethown של קמרון קרואו וה-Remake של צ'רלי ומפעל השוקולד של טים ברטון כמובן...
שאמאליין נכנס אצלי אפשר להגיד לאחד הבמאים האהובים שאני מצפה לחומר חדש שלהם. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 9:55 9/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
אצלי הוא נכנס למוערכים..
חבל שכל הבמאיים האהובים עליי מתו, חלקם כבר לפני חצי מאה.
אבל יש מספר במאים בעלי כושר ויכולת, שכבר הוכיחו את עצמם במספר סרטים מעניינים מאד, כמו: שאימאלאן (רק שימשיך את הגישה של 'סיינס'!), גרינאווי (שעליו אני אקח קורס השנה), גאספר נוא, דיויד לינץ' (יחי לואיס בונואל והשפעתו!!!), ג'אן סוונקמז'ר, אליאס מריאג', אוליבר סטון ולארס וון טרייר הנפלא.
אני בהחלט מצפה לראות את היצירות הבאות של הבמאים הללו.
אני בנתיים אחכה ל- 'אלכסנדר', שיצא 3 חודשים בערך. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
עמרי111 אורח
|
פורסם: 2:22 11/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
היי, מישהו יכול להסביר לי למה בסוף הסרט הבחור שקרא עיתון אמר כביכול שהם מנסים להסתיר את היער מפני זרים (מטוסים...) למה הם מונעים גישה ליער ? הם יודעים על הכפר ? זה לא ההפך שזקני הכפר מונעים גישה לעיר ?
אשמח אם מישהו יסביר לי ?
 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 9:50 11/09/04 נושא ההודעה: |
|
|
לפני שחבורת 'זקני הכפר' הקימו את הכפר ביער, הם היו אנשים רגילים שחיו חיים מקובלים בעיר בתקופה מודרנית. עקב האובדן שכל אחד מהם דאב (סיבת האובדן מכוונת באצבע מאשימה כלפי המודרניזציה שגרמה לירידה במוסרם של בני האדם ועלייה ברמת הפשיעה - שבגללה איבדו 'זקני הכפר' את יקיריהם), 'זקני הכפר' הגיעו למסקנה שבכדי לשמור על אורך חיים מוסרים ושקטים, עליהם להתרחק מהעולם המודרני ונדוד למקום שבו הם יהיו מבודדים לחלוטין מהעולם.
לפני ש- 'זקני הכפר' עברו לשמורה הציבורית והקימו שם את המושבה שלהם, הם דאגו לכך שהם יהיו מבודדים לחלוטין מהעולם החיצוני. הבידוד בא לידי ביטוי בשני צורות: מפנים - אנשי הכפר לא יצאו מחוץ לגבולות הכפר שלהם (לכן הומצאה המעשייה על המפלצות בעלות הטפרים הענקים ששוכנות ביער) ומבחוץ - אנשי העולם החיצוני לא מודעים לקיומם (בגלל שהמושבה נמצאת בשמורת טבע שמוקפת בחומה) ואין הם מעבירים דרכם אמצעים או כלים מודרנים (כמו מטוס) שיגרמו לאנשי הכפר לתהות ולהסתקרן בכלים הללו ולשאול שאלות וכיוצא בזה.
ההנחה שלי (למרות שאני לא זוכר אם זה נאמר בסרט, דומני שכן) היא ש- 'זקני הכפר' שהיו בעלי תפקידים מכובדים ומרכזיים בעולם החיצוני דאגו לכך שהכפר אכן יהיה מובדד (לדוגמא מטוסים לא יעברו מעל היער שבו נמצא הכפר). על ידי כך הם שמרו על הבידוד של הכפר ושמרו על אורך החיים הפרמיטיבי אך השקט שלהם.
האדם שקרא את העיתון (הלוא הוא שאימאלאן בעצמו) אומר בעצם שהוא לא מבין את הסיבה מדוע, לפני כמה שנים מספר אנשים (קרוב לוודאי 'זקני הכפר' לפני שהם עברו למושבה ביער) דאגו לכך שלא יעבורו מטוסים באזור. והרי אנו הצופים יודעים את התשובה כבר - שהיא בכדי לשמור על הבידוד וההסגר של הכפר מן העולם המודרני ועל ידי כך לשמר את המציאות והוויה של הכפר שלהם.
מקווה שעזרתי. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
ליאור אורח
|
פורסם: 19:32 1/10/04 נושא ההודעה: נשארתי עם כמה שאלות לא ברורות לגבי הסרט |
|
|
טוב הסרט היה באמת לא רע אבל עדיין נשארו לי דברים לא ברורים לגביו
1.מי שחט את העור של בעלי החיים?(מכיוון שנוח התחפש למפלצת רק בכדי לשחק בנאיביות עם הבחורה העיוורת ולא התכוון לפגוע בה)
2.מדוע יש קטע בסרט שזקני הכפר נועלים את הדלת כאילו הם באמת מפחדים ממשהו למרות שהם יודעים על הסוד הגדול
3.בתחילת הסרט רואים קבורה של ילד בן7 ולקראת הסוף רואים את השומר קורא בעיתון על ילד בן 7 שנמצאה גופתו+בחורה בת 23 שנמצאה גופתה איך זה אמור להיות מקושר לאישה שסיפרה על אחותה שלא זכתה לעבור את הגיל הזה
4.למה הסוף הממש ממש מוזר?
חוץ מהשאלות האלה שנשארו בי הסרט היה ממש נחמד עם הרבה מסרים......כמו למשל שהאדם הוא בעצם המפלצת (נוח בתחפושת המפלצת)
שאי אפשר לברוח מהמוות בכל מקום שלא תהיה ורואים את אבא של לושיוס(נדמה לי)שממלמל לו על שהצער תמיד יריח את האדם שאי אפשר לברוח ממנו
ומי ששם לב גם ראה על הכובע של השומר את השם וולטר שהוא בעצם הסבא שנאמר לנו שהיה לו חוש לעשות כסף ובעצם היה מיליונר שבעזרת כספו יכלו לחיות בבידוד הזה
ובכל אופן למי שיצליח לענות לי על השאלות אני יודה מאוד מאוד מאוד
 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:25 3/10/04 נושא ההודעה: |
|
|
תשובות:
1.זקני הכפר שחטו את העורות. הוא אמר שם גם שהם באמת לפעמים הלכו קצת יותר מדי רחוק עם ה-עמדת פנים של היצורים.
2.כי הם רצו ממש להמכיש את זה ולא לגלות את הסוד כמובן
3.זה מראה איך שגם העולם שהם יצרו (התמים כביכול) וגם הרגיל יכולים להיות מאוד דומים ובשניהם יש רציחות ודברים רעים שקרו בכל זאת.
4.הסוף ממש לא מוזר... לאיזה סוף אתה מתכוון בדיוק? |
|
|
|
 |
ליאור אורח
|
פורסם: 4:59 4/10/04 נושא ההודעה: המשך |
|
|
| .....לא התכוונתי לקטע שהפעמונים מצלצלים וכולם נכנסים לבתים....אלא לקטע שקרוב לסוף של הסרט שבבית היו רק מבוגרים והיתה התמקדות על הקטע שהאישה סוגרת את הדלת ונועלת אותה לחלוטין.....והסוף די מוזר כאילו אף אחד לא ציפה שהיא תחזור תגיד היי חזרתי בום כתוביות.....ועדיין לא ענית על הקשר בין הילד בן ה7 ובחורה שנרצחה שהופיע בעיתון לקשר בין הילד בן ה7 שנקבר בהתחלת הסרט ולבת או האחות (לא ממש זוכר) של האישה שדיברה עם הבחורה העיוורת |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 11:53 5/11/04 נושא ההודעה: |
|
|
תגידו לי אתם מדברים ברצינות??.
הסרט "הכפר" הוא אחד מהסרטים הגרועים ביותר שנעשו מאז ומעולם , שאמאלאן הידרדר קשות מאז הסרט "החוש השישי" וביים סרט שמבחינת בימוי ועלילה מזכיר סרט אימה מסוג ג מאלה שרואים לרוב בערוץ AXN.
הסרט עצמו אי אפשר להגדירו אחרת מאשר מגוחך , העלילה עצמה צפויה מראש והטוויסט הידוע של שאמאלאן (האם גם את זה הוא איבד??) היה ידוע אפילו יותר מתוצאות ההצבעה על ההתנתקות.
אף אחד מהשחקנים בסרט לא התעלה לרמת משחק טובה והייתי אומר אפילו שחלקם אפילו הידרדרו לרמה הנמוכה של הסרט , גם לא התלהבתי מהשחקנית ששיחקה את העיוורת למרות שקיבלה ביקורות טובות.
מילות סיכום- לא מצאתי אף אחד שאמר שהסרט הזה טוב , לא כאן ולא בצבא , לדעתי זה אומר הכל!!.
ציון - 1/10 היצקוק זה לא.  _________________ I could die right now, Clem. I'm just... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be. |
|
|
|
 |
|