| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 15:30 3/10/04 נושא ההודעה: סקיי קפטן- אינדיאנה ג'ונס בעתיד |
|
|
אתמול הלכתי לקולנוע לסרט סקיי קפטן.
אני חשבתי שכל מה שיהיה טוב בסרט יהיו האפקטים. את האמת- מהטריילרים וכל מיני כתבות בקרוב על הסרט הבנתי שהעלילה של הסרט לא תהיה הצד החזק שלו.
אבל בהחלט שלא ציפיתי שאני אוהב יותר את העלילה מאשר את האפקטים!
הסרט מתרחש בעתיד ומספר על מדען מרושע ששמו טוטנקוף שחוטף מדענים לצורך רעיון שהוא זומם.
כאשר רובוטי ענק מתחילים לתקוף את בני האדם המדינה קוראת לג'ו "סקיי קפטן" (ג'וד לאו)- טייס שכיר חרב שיטפל במצב.
לאחר שהרובוטים הורסים את המפקדה של סקיי קפטן וחוטפים את ידידו הטוב דקס (ג'ובאני ריביסי), הוא מחליט לעצור את הטוטנקוף הזה יחד עם חברתו העיתונאית פולי (גווינת' פאלטרו).
פתיחת הסרט וההתחלה שלו לא מוצלחים בלשון המעטה. עשרת הדקות הראשונות של הסרט לא משהו בכלל אבל אחרי הפתיחה, למרבה המזל, סקיי קפטן נהיה סרט ממש מהנה.
לאחר אותה פתיחה כושלת סקיי קפטן ופולי יוצאים למסעם והסרט מתחיל להיות כל כך מעניין וסוחף עד ששוכחים אפילו איפה נמצאים. אותי הסרט סחף לעולמו המופלא.
סקיי קפטן הוא בסגנון סרטי אינדיאנה ג'ונס- איום על האנושות וקבוצת אנשים שרוצה לעצור אותו, אבל לפני זה עוברת מנת הרפתקאות נכבדה.
סקיי קפטן הוא סרט הרפתקאות כמו שצריך להיות- קודם כל יש בו פשוט הרבה הרפתקאות, יש בו הרבה אקשן, מקומות אקזוטיים מרהיבי עין וגם קמצוץ הומור. בקיצור אינדיאנה ג'ונס בעתיד.
הסרט הוא מין רטרו אל שנות השלושים והסטייל הזה מאד הולם את האווירה של הסרט.
לגבי האפקטים- כן הם יפים. מאד אפילו. אבל לדעתי בסקיי קפטן האפקטים הם לא העיקר אלא התסריט המוצלח שמספר לנו על סרט הרפתקאות נוסחתי אך עדיין נורא מהנה. בשבילי האפקטים היו רק פרט שולי שעשה את הסרט לעוד יותר יפה.
השחקנים גם כן מאד מוצלחים- ג'וד לאו וגווינת' פאלטרו כרגיל לא מאכזבים ונותנים הופעה מוצלחת ואמינה של הזוג שלא מסתדר.
אה, ויש גם את אנג'לינה ג'ולי ל-10 דקות. אני בכלל מתחיל לחשוד שיש לה הופעת אורח בסרט ולא את אחד התפקידים הראשיים.
בקיצור סקיי קפטן הוא סרט מומלץ לכל הגילאים שפשוט מספק הנאה וזהו.
4.5 כוכבים מתוך 5 (חצי כוכב ירד על הפתיחה הלא כל כך מוצלחת).
אשמח לקבל תגובות. |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 16:27 3/10/04 נושא ההודעה: |
|
|
| ציטוט: | | אה, ויש גם את אנג'לינה ג'ולי ל-10 דקות. אני בכלל מתחיל לחשוד שיש לה הופעת אורח בסרט ולא את אחד התפקידים הראשיים. |
אם היא מופיעה ל 10 דקות והתפקיד שלה לא כל כך משמעותי אז זאת הופעת אורח. ראית את הסרט, לא?
תגיד, איך ה"תפאורה"? מרגישים שהכל במחשב או שהם הצליחו לטשטש את זה? _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 16:44 4/10/04 נושא ההודעה: |
|
|
לגבי אנג'לינה ג'ולי- חשבתי שיהיה לה תפקיד גדול כי היא מופיעה כמעט בכל הפוסטרים של הסרט וגם השם שלה מופיע שלישי ברשימת הקרדיטים- מה שברוב הפעמים מעיד על תפקיד גדול.
לגבי התפאורה- יש קטעים שבהם התפאורה נראית מציאותית ויש כאלה ששמים לב שהתפאורה לא אמיתית, והייתי אומר שזה מתחלק חצי- חצי באופן די שווה. |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 18:14 6/10/04 נושא ההודעה: |
|
|
| טוב, אז ככה, הסרט לא עתידני הוא מתרחש ב 1939 ועוסק בעיקר במדען מטורף שרוצה להרוס את העולם.... הסרט כולו (תפאורה, משחק, עלילה וכו') קורץ לסרטים מהעבר שנעשו על התקופה הזו, וכלל זאת רואים שהתפאורה סטייל שנות ה30 אבל זה בכוונה. כמו כן, יש בסרט הרבה טכנולוגיה וכאן הוא באמת מכיל שלל דברים (ונראה כי זה מרכז הסרט), המשחק לא משהו וזהו |
|
|
|
 |
|