יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

צופן דה וינצ'י- כבר ב2005

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 13:48 5/11/04    נושא ההודעה: צופן דה וינצ'י- כבר ב2005 הגב עם ציטוט

לא מזמן סיימתי לקרוא את הספר צופן דה וינצ'י של דן בראון והתרשמתי עמוקות, אפילו עוד מעט אתחיל לקרוא את מלאכים ושדים, הפריקוול לצופן דה וינצ'י.
הספר מספר על מרצה מומחה לסמלים מהרווארד- רוברט לנגדון.
לנגדון נוסע לצרפת לצורך הרצאות, אבל באותו זמן אוצר מוזיאון הלובר נרצח ומשאיר אחריו רמז מטעה שבגללו המשטרה הצרפתית החשאית מתחילה לחשוד בלנגדון.
אך אוצר המוזיאון משאיר אחריו עוד כמה פרטים שבפירוש מצביעים על תעלומה גדולה.
ללנגדון חוברת מפענחת צפנים שהיא גם נכדת הנרצח וביחד הם מחליטים לחשוף את הסוד שעליו מצביאים הסימינים שהותיר אחריו האוצר לפני שמת.
הספר לדעתי מאד מעניין, מותח ומהנה. כתבתי בימד"ב את שם הספר ולהפתעתי התוצאה הניבה את צופן דה וינצ'י- הסרט. כמה פרטים בימד"ב אמרו שהסרט יצא ב2005, הבמאי שלו יהיה רון האוורד והתסריטאי עקיבא גולדסמן ("אני, רובוט", "נפלאות התבונה").
לדעתי אפשר לעשות דבר טוב מהספר הזה. לדעתי הסרט אמור להיות בדיוק על פי הספר אחרת הוא יפספס הרבה רעיונות מעניינים, אבל מהצוות שהביא את נפלאות התבונה לא נראה לי שאתאכזב.
אז מה שאני רוצה לשאול הוא:
1. האם מישהו כאן קרא את הספר ואם כן מה אתם חושבים עליו?
2. מה אתם חושבים בעניין הסרט ואיזה שחקנים הייתם רוצים שישחקו את הדמויות הראשיות?

אשמח לשמוע את דעתכם כי יכול לצאת מזה דיון טוב.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי