יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

אור

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yishai
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 22/12/04

הודעהפורסם: 23:40 29/12/04    נושא ההודעה: אור הגב עם ציטוט

כשראיתי את הסרט "סוף העולם שמאלה" (ונהנתי) קראתי באיזה מקום ביקורת( אני לא זוכר בדיוק איפה אז אני מצטער שאני לא נותן קרדיט ) המבקר התייחס לעובדה שהבמאי לא חסך בעירום נשי, ועם זאת הוא הראה רק עירום אסטתי והשמיט עירום לא אסטתי אפילו במקומות שהוא היה מתבקש(כגון סצנת הטבילה שלפני החתונה) (וזה יוצר בעיה שאני מקווה שהיא מובנת לכולם)
בכל מקרה בסרט אור היה בדיוק את ההפך ואני שואל, האם זה מתבקש? כן.... הוא בהחלט מסייע להבין את דמותה של אור ושל אמא שלה ואת מערכת היחסים בינהם, אבל לטעמי הייתה התמקדות רבה מדי בנושא , שלא נדבר על הסצנה עם הדם על המפשעה של אמא של אור שבה מצאתי את עצמי יחד עם צופים רבים באולם משמיע קולות חלחלה.
בכל מקרה זו נקודה שרציתי את דעתכם עליה ואני מצטער שנתפסתי אליה בלי להתייחס לסרט כולו . אני אשמח לשמוע את דעתכם גם על הסרט בכלל (לכן הנושא של ההודעה הוא "אור")
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 1:13 17/01/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

למרות שכראה הסרט הזה אינו מהסגנון החביב עלי, אני עוד מקווה להספיק לראות אותו לפני שיעלם לגמרי מהמסכים.

אם יש כאן עוד אנשים שראו את הסרט, אשמח לשמוע מה היתה דעתם עליו, כמו גם, תגובתם לדברים שהעלה ישי.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי