צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר/ת |
הודעה |
6969 חבר/ת פורום ותיק/ה
בפורום מ: 19/12/02 הודעות: 100 מיקום: PINK GRASS
|
פורסם: 18:26 28/06/05 נושא ההודעה: באטמן מתחיל |
|
|
כמעט תמיד אני הולך לסרט ע"פ הבמאי.
כריסטופר נולן מי שביים את ממנטו ביים גם את באטמן.
ולכן ציפיתי ליום שהוא יגיע לישראל.
היום הלכתי לראות עם קהל של ילדים רעשניים.
בסה"כ הסרט מהנה בתור סרט פופקורן, יש בו קאסט נפלא (כריסטאיין בייל, מורגן פרימן, מיקל קיין ועוד). יש לו את כל האלמנטים המגניבים של באטמן (המוכנית, הלבוש וכו').
והוא אפילו נותן מבט איך שהוא היה בתור ילד.
אבל כמי שראה את הסרטים הראשונים (ואני מתכוון רק לבאטמן ובאטמן חוזר שביים טים ברטון) איכשהוא קוויתי לראות את מיקל קיטון ואפילו את ג'ק ניקולסון הרי הוא הרג את הוריו של ברוס כשהיה ילד.
וחוץ מזה יש לי נטייה לאהוב סרטים מקוריים ולא את הרמיקיים שלהם. |
|
|
|
|
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת
בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:19 28/06/05 נושא ההודעה: |
|
|
הסרט לא קשור לסדרה הקודמת אלא פותח בעצם סדרה חדשה לחלוטין שיהיו לה ע"פ השמועות עוד 2-3 סרטי המשך.
לפי דעתי זהו סרט הבאטמן הטוב ביותר מבין כל הסדרה שכן הוא זה שברוחו הכי נאמן לסדרת הקומיקס.
שלושת נבלי הבאטמן שהכי אהבתי היו הדחליל, ראס אל גול ופני צלקת. את הדחליל וראס אל גול עיבדו באופן מעולה למסך. לגבי פני צלקת- אולי בסרט הבא.
מה שלא יהיה זה אחלה סרט שבעיקרון מהנה ומעניין ובהחלט יכול להחשב לסרט פופקורן אבל הוא גם סרט שניתן למצוא בו רבדים ועומק בעיקר בגלל התסריט המעולה של נולאן ודייוויד ס. גויר (שכתב את התסריט לסרטי בלייד והסרט עיר אפלה) שיחשב למעולה בעיקר בגלל שהוא מטפל היטב בבאטמן ובשאר העולם האופף אותו. |
|
|
|
|
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה
בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 4:03 4/07/05 נושא ההודעה: |
|
|
זה לא רימייק! הסרט הזה בכלל לא קשור לבטמנים הראשונים. _________________ בלגאן |
|
|
|
|
daniel אורח
|
פורסם: 18:28 21/02/08 נושא ההודעה: בטמן |
|
|
זה הסרט הכי יפה שאי פעם ראיתי... ומאז בטמן הפך להיות הגיבור האהוב עליי ביותר הדמות משפיעה עליי עד כדי כך שכל התמונות שאני רואה הם על בטמן.. אני יהיה שמח להתכתב עם אנשים שאוהבים את הדמות... |
|
|
|
|
|