Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 2:20 31/08/05 נושא ההודעה: |
|
|
שלום ל-mir ושלום גם לשאר האנשים מאתר cinematalk.
קודם כל [בהנחה שבאמת ומדובר ביותר ממגיב אחד], קבלו מראש את התנצוליתי על שאני עומד לפנות אליכם כקולקטיב. למרות המכנה המשותף לכם, בעתיו הגעתם לכאן, אני בטוח שכל אחד מכם הוא אינדיבידואל עם גישה ומחשבות שאינן זהות בדיוק לחבריו.
לאחרונה התחלתם לבקר בפורומים של אתרינו הקטן, כשלכאורה, מטרתכם העיקרית היא קידום אתרכם. למרות שקידום אתר אינו דבר פסול, חשוב לעשות זאת בצורה נאותה. כשלראשונה התחלתם להציף את הפורום בתגובות פרסומת ללא קשר אמיתי לנושא בו הן פורסמו, כתבתי והסברתי שהדרך הזו אינה מקובלת עליונו ואף הזמנתי אתכם לפרסם את האתר באופן נאות. בהמשך פרסמה הודעה על הקרנת סרטים קצרים בפראג, הודעה מסוג שאנו שמחים לראות כאן, והעובדה שהיא נחתמה בקישור לאתריכם לא היוותה שום בעיה מבחינתינו.
כעת נראה ששיניתם טקטיקה ואתם משאירים הודעות עם נימה מתנשאת ומחנכת שאמורות לשמש כפלטפורמה להפניה עתידית לאתרכם. גם אם אני טועה וגם אם לא, אתם מוזמנים להמשיך ולדון על כל נושא הקשור בקולנוע כל עוד תשמרו על גבול הטעם הטוב (ואם תעשו זאת, מומלץ לכם לבחור כינויים קבועים [קצת קשה ולתקשר עם "אורח"]). מנסיוני, הודעות מיסיונריות, עוברות במהירות את הגבול הזה...
לגבי פרסומים נוספים לאתרכם - אתם מוזמנים לתאר כאן (בפתיל הזה) את האתר, המניפסט שלו ו/או יתרונותיו. אבל, כל הודעה במקום אחר שתכליתה פרסום אתרכם - תמחק. כפי שציינתי קודם, הוספת קישור בחתימת הודעות בעלות טעם, אינה מהווה בעיה מבחינתינו.
[אגב, מוקדם יותר, כשביקרתי באתרכם הוא (שוב) הושחת ע"י קראקרים. ראיתי שגרסת הפורום שלכם היא די ישנה (11 גרסאות מהגרסה הנוכחית), שידרוגה עשוי למנוע חלק מהפריצות.] |
|
elinadav חדש/ה בפורום
בפורום מ: 31/08/05 הודעות: 1
|
פורסם: 12:38 31/08/05 נושא ההודעה: |
|
|
שלום
אני מתנצל על ההצפה של האתר שלכם בפרסומת לאתר סינמה-טוק. כל ההודעות נכתבו ע"י אדם אחד, שהתבקש על ידי להפסיק.
אני מצטער אם הדבר פגע בכם, אנחנו לא רוצים לקדם את האתר שלו על ידי פגיעה במישהו אחר.
אנחנו מתעסקים באומנות, לא בתחרות.
תודה על הטיפים לגבי הפריצות.
אלינדב, מנהל אתר סינמה-טוק. |
|