| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 3:20 9/09/05 נושא ההודעה: דני הכלב- מטומטם אבל אופטימי |
|
|
האמת אני לא אתפלא אם אף אחד באתר לא ראה את הסרט )קוראים לא גם ללא מחסום פה ושם(.
קודם כל זה לא סרט בפרופיל גבוהה גם ככה והעובדה שג'ט לי משחק בו לא בדיוק מעלה את הרייטינג שלו אבל אני חייב בתכלס להגיד שזה סרט חמוד פחות או יותר.
רוב הסרט ג'ט לי באמת נותן הרגשה של כלבלב מוכה וטיפש וממש בא לרחם עליו.
מי שבאמת מעלה את הסרט הזה לרמה של "שווה הצצה" זה בוב הוסקינס המצויין שנותן הופעה מאוד אנרגטית של גנגסטר מנאייק, רואים על הבנאדם שהוא נהנה מהתפקיד.
מורגן פרימן תכלס ממשל לא מנצל את מאית מכשרונו אבל זו הדמות החד מימדית ההכי אמינה שאפשר למצא באיזה סרט שלא יהיה.
היחידה שמעצבנת היא השחקנית שמגלמת את הבת של פרימן, אחרי דקה ממש בא להכניס לה סטירה שתסתם תפה כבר.
היא נראית ממש מבוגרת בשביל להיות בת 18 אבל יש לה אישיות של פוסטמה בת 5 מסרט סוג ז.
מה שמוצלח בסרט במיוחד זה העובדה שהם ממש לא הפריזו באקשן, בסופו של דבר יש רק כ-5 סיקוונסים עם הפסקות די גדולות בינהם ככה שכאשר כן יש אקשן הוא ממש מצויין וברגעים מסויימים הצופים אשכרה מרגישים את הבעיטות בצלעות בזכות הסראונד.
הנקודה התחתונה היא שלמי שבא לראות סרט אקשן לא מסובך מדי עם הופעות די משובחות יחסית לז'אנר אז הסרט הזה הוא בהחלט אחד מהטובים שמוקרנים כיום. _________________ בלגאן |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 6:05 9/09/05 נושא ההודעה: |
|
|
| אני ראיתי את הסרט לפני כמה זמן וחשבתי שהוא מעולה. אקשן מצוין במיטב המסורת של ג'ט לי ואפילו הסרט לא רדוד ויש בו כמה דברים יפים וכמו שאמרת הוא ממש מוצלח יחסית לז'אנר. |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 5:08 15/09/05 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי את הסרט לפני כמה חודשים ולדעתי השילוב של דרמה עם אקשן עובד לא רע בכלל.
חוץ מזה הכוריאוגרפיה של מכות היא ממש ברמה
רק חבל שלארץ כול הסרטים הטובים מגיעים כול כך מאוחר או לא מגיעים בכלל |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 0:21 27/09/05 נושא ההודעה: |
|
|
אני חושב שכ_ל הסרטים זו הצהרה מוגזמת אבל זה באמת בסופו של דבר תלוי בפוטנציאל הרווחי של הסרטים.
ראיתי שני סרטים של ג'ט לי בקולנוע ושניהם הגיעו מספר חודשים אחרי הפצתם בארה"ב ובשניהם צפיתי אחרי שהסרט כבר רץ מספר שבועות בארץ וכמה מפתיע שזה לא ישמע בכל אחת מההקרנות היו כ20-30 אנשים שזה אולי לא המון אבל בהחלט מספק לסרטים מהסוג הזה!
אה ויהיה נכון לציין שלא הכללתי את גיבור בשני סרטים האלה! _________________ בלגאן |
|
|
|
 |
|