יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

אולי מישהו מכם ראה..

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
snuggles
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 30/05/05

הודעהפורסם: 2:15 4/10/05    נושא ההודעה: אולי מישהו מכם ראה.. הגב עם ציטוט

אני זוכר מהסרט הזה סצינה דיי מזעזעת: (לא לאנשים רגישים)
ילד שחור, גיבור הסרט, לוקח את הכלב שלו ותולה אותו מהרצועת-צוואר שלו על וו כל-שהוא. הכלב עדיין חי ומתפתל (אני לא אתפלא אם לא הייתה ברירה לשים כלב חי בסצינה הזו ולא מן בובה) והילד מכוון אליו אקדח ולוחץ על ההדק.

אני חייב להודות, אם זכרוני לא מטעה אותי, את הסרט הזה ראיתי בגיל יחסית צעיר, אני לא חושב שאפילו עצמתי עיניים. ומאוד כואב לי היום לראות סצינות בהם אפילו כלב נעזב אחרי בריחה המונית של אנשים.

אם נחזור לנושא המקורי שלנו:
אני זוכר עוד סצינה בה רואים, אולי אפילו בסוף הסרט או סצינה שחוזרים אליה לסירוגין בסרט, איש זקן שמשחק שחמט בפארק עם עוד מישהו.

בכלליות יותר על הסרט:
אדם שחור שמתבגר בשכונת עוני.

עוד סצינה:
אני חושב שזה ממש בהתחלת הסרט, רואים את האדם הזה, בסביבות סוף גיל ההתבגרות, מדפדף בין תקליטים בחנות תקליטים, ואז גונב את התקליטים מהחנות ורץ החוצה. אח"כ רואים אותו מקליט את התקליט, או עושה איתו איזה משהו עם טייפ. אני זוכר שחשבתי שהוא רק מקליט את התקליט לטייפ ומחזיר את התקליט =)))

מישהו, מוכר לכם?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 9:23 4/10/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

האם זה הסרט שהתכוונת? סרט שנקרא Fresh
http://www.imdb.com/title/tt0109842
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי