צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 13:07 13/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
נכון שכולם שם הם לא קוטלי קנים, אבל אני בוחר בלגולאס.
הדמות שלו היא ממש מופלאה - יש לו ראיה חדה למרחוק, הוא חש בסכנות שאורבות, הוא נלחם כמו שד והכריע את רוב הקרבות בסרט עד כה, והוא נע בקלילות כזו עד שנדמה שהוא מרחף. הוא גם הולך על השלג כשאחרים מבוססים בו.
הכי אהבתי את הקטע שבו הוא מתאבל על גנדלף, שחקן ממש טוב, הבחור.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-10-13 13:08 ]
[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-10-13 13:09 ] |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:20 13/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
זו התמונה שבה הוא מתאבל על גנדלף, ביציאה ממכרות מוריה:
|
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 13:59 13/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
הי mulder, לא להסחף עם התמונות. מחקתי לך את ההודעה עם התמונה מ"בלאק הוק דאון" (היא גם לא תמיד עלתה), אתה יכול להוסיף את המידע שרשמת שם בהודעה חדשה נתולת תמונת ענק או בעזרת עריכה להודעה שמעלי.
בכול מקרה, תשתדל בעתיד לצרף תמונות קצת יותר קטנות (זו בהודעה הראשונה היא בסדר גמור וגם נראית מעולה), כי תמונות כל כך גדולות (מבחינת KB) ורחבות - עולות לאט ודופקות את העיצוב של הפורום לחלק מהגולשים.
תודה.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: קרן בתאריך 2002-10-13 21:55 ] |
|
|
|
 |

|
פורסם: 14:45 13/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
קיבלתי, לא יקרה שוב...
בכל מקרה מה שרציתי לומר בהודעה שנמחקה זה שאורלנדו בלום, שמשחק את לגולאס, שיחק גם בבלק הוק דאון (המייגע, יש לציין).
[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-10-13 14:47 ] |
|
|
|
 |
ניר חבר/ת פורום

בפורום מ: 17/06/02 הודעות: 18 מיקום: חיפה
|
פורסם: 21:58 13/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני חושב שהדמות הכי מדהימה בשר הטבעות היתה גנדלף - לא היה לי ספק בכלל שהאיש שאני רואה מולי על המסך הוא קוסם וניתן היה לראות את זה בכל תנועה שלו וכל מבט.
דרך אגב , האיש שמשחק את גנדלף הוא שחקן תיאטרון שיקספירי עם תואר "סר" < אבל שכחתי את שמו >
|
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 22:08 13/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
שמו הוא כמובן איין מקקלאן (Ian McKellen).
רוב האנשים היו בטוחים שהוא יזכה באוסקר על שחקן המשנה בשנה שעברה, אבל אולי בגלל שיהיו עוד שני סרטים בהם הוא ישחק את גאנדאלף, השאירו לו את הזכיה לאחד מהם...
אני חושב שהקונצנזוס על הסרט אומר - מקקלאן הוא השחקן הטוב בסרט ואורלנדו בלום הוא התגלית של הסרט. כמובן שזה לא מחייב שהדמויות שלהם יהיו הכי מרשימות בסרט, אני שמעתי על הרבה נערות שהיו מאוהבות פרודו או ארגורן ושהרבה מעריכים את המשחק של שון בין כבורמיר.
בביקורת של יעל על הסרט כבר ביקרתם?
http://movies.israel.net/lotr1/lotr1.html
[ הודעה זו נערכה על-ידי: קרן בתאריך 2002-10-14 22:27 ] |
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 12:46 14/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
לא כל כך שייך לסרט הזה אבל אולי להמשך, בספר הכי אהבתי את הדמות של גולום. סתם כך, לא יודע למה.
****ספוילר מהספר ************
הפתטיות שלו, המילמול הנוסטלגי, פיצול האישיות העיצוב העכבישי הדי מגעיל והכפילות שלו נראו לי מאוד מעניינים שלא כמו הכפילות ,עלק, החד מימדית ומלוקקת של בורמיר.
ומה הוא בסך הכל רוצה - כמו כולם - את הטבעת. אבל אצלו זה לא כדי לשלוט. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:02 14/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
גולום הוא אכן אחת הדמויות המעניינות, וכמו שקוראי שר הטבעות יודעים, עוד צפויות לנו הפתעות ממנו.
אני חושב שבסרט עשו עבודה נהדרת בהעברת הדמות, החל בצד הויזואלי, העיניים הבורקות וההליכה השפופה כמעט עד זחילה על ארבע, וכלה בקולו המרסס. אהבתי את הצורה שבה הוא צועק בסרט את מיקום הטבעת כשהוא מעונה בבראד-דור :
"SHIRE! BAGGINS!"...
מצמרר...
[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-10-14 23:39 ] |
|
|
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

בפורום מ: 26/06/02 הודעות: 99 מיקום: מרכז
|
פורסם: 16:06 19/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני באופן אישי הכי אוהב את הדמות של אראגורן , יורש העצר של גונדור.
קודם כל כי הוא דמות סמי-טראגית , מאד מגוונת ומעניינת ,ופשוט כי מאד אהבתי את המשחק של ויגו מורגנשטיין.
אגב , אורן , לדעתי , חוץ מאיאן מקקלאן שמגיע לו אוסקר , גם מגיע איזה אוסקר או שניים לפיטר ג'קסון על עבודת החיים שלו. או על התסריט , או על ההפקה , או על הבימוי. מתישהוא הוא עוד יזכה.
 |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 20:19 19/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
האמת שלא אמרתי שמגיע למקקלן אוסקר, רק שהוא היה מועמד מוביל לתואר (את ג'ים ברודבנט לא ראיתי בתפקיד עליו הוא זכה). לגבי ג'קסון, סביר להניח, שעל פרויקט כזה גדול הוא יקבל לפחות אוסקר אחד. אבל תמיד גם יכול להיות, שבכול שנה יתיצב מולו סרט בעל "איכויות אוסקריות" יותר ובסוף הוא ישאר בלי כלום...
דרך אגב, שמו של השחקן המגלם את ארגורן הוא Viggo Mortensen, באותיות עבריות אני חושב שצריך לכתוב את שם משפחתו כך: מורטנסן. |
|
|
|
 |
|