יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

אזהרה - ז'אן דארק

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 1:01 7/11/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ראיתי את הטריילר לסרט (הוותיק - יש לציין) ז'אן דארק, ואמרתי לעצמי "מאלדר" (שם החיבה שלי כשאני מדבר לעצמי), "זה הולך להיות גדול לפחות כמו לב אמיץ. בטח איזה אפוס רחב יריעה, סרט תקופתי ענק".
אז זהו, שלא. הסרט מציג לנו את מילה גובוביץ (האלמנט החמישי ותצוגות אופנה שונות...) כלוחמת עם נשמה והתגלויות אלוהיות שלא היו מביישות את הבבא ברוך. למעשה כל העניין כ"כ מגוחך, היא מדברת עם השכינה ודברים כאלה. שולחת את החיילים לקרבות אבודים ולוקחת הכל ללב. תזכירו לי איך היא נהייתה גנרל ? נהגת של הרס"ר לא הייתי שם אותה. לקראת הסוף אני וכל המשפוחה כבר היינו בעד הרעים בסרט - ייחלנו לרגע שכבר יצליחו להרוג אותה ("נו, איך פספסת את הגרון שלה?", "תכניס כבר את החרב ותגמור עניין" וכו'). נשמנו לרווחה כשסוף סוף היא נפחה את נשימתה האחרונה (לא לפני 10 דקות תמימות של בכי ומבט של קדוש מעונה) ורצתי להחזיר את השיקוץ לווידאומט.
לשמור מרחק !

עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי