צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
מחבר/ת |
הודעה |
שי חבר/ת פורום

בפורום מ: 9/06/02 הודעות: 69 מיקום: לב השרון
|
פורסם: 10:23 7/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
שלום לכולם.
מאז שקניתי את מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי... אני הולך יותר לקולנוע.
ולכן, אני מבקש מהמומחים הצעות לסרט להיום-מחר באזור נתניה-הרצליה.
רצוי קומדיה!
_________________ בברכה,
הפועל לב-השרון |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 12:31 7/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
אהלן שי,
בתחום הקומדיות באזור המבוקש יש את:
הכי חדש: הגורו, קומדיה על מהגר הודי שמנסה להצליח בארה"ב אבל מוצא את עצמו בתעשיית הפורנו. משם הוא עולה להיות סקס גורו, עקב שרשרת טעויות כמובן. עם: ג'ימי מיסטרי (מזרח הוא מזרח), מריסה תומי (בן דודי ויני) והת'ר גרהאם (אוסטין פאוורס 2). [גיל נתניה]
החדש והמצליח: אין כמו אלבמה, קומדיה שהצליחה מאוד בארה"ב בכיכובה של ריס וית'רספון (לא רק בלונדינית). היא נערה שעזבה את אלבמה ועברה לניו-יורק כדי להתקדם בחיים, שם היא פוגשת את הבן של ראש העיר שמציע לה נישואין. כדי להיתחתן היא חייבת לחזור לעיר הולדתה ולבטל את הנישואין הקודמים שלה עם אהוב ילדותה, שלא ממהר לשחרר אותה... [רב-חן בהרצליה ובנתניה]
הישן והמצליח: החתונה היוונית שלי, הצלחה פנומנלית של סרט קטן עם מעט מאוד פרסום, שמוקרן בארץ ברציפות מאז יולי ונמצא גם בראש טבלאת שוברי הקופות בארה"ב כבר המון זמן. מבוסס על סיפורה האמיתי של מהגרת יווניה מקנדה על סיפור נישואיה לבחור שאינו ממוצא יווני ועל התגובות של משפחתה לנושא. [רב-חן בהרצליה]
לא חדש לא ישן: מיסטר דידס, קומדיה קצת נמוכה עם אדם סנדלר. מר דידס הוא בחור פשוט מעיר קטנה. הוא יורש מדודו סכום כסף גדול ונוסע לניו-יורק כדי לסדר את עינייני הירושה, שם הוא נפגש עם אנשים ציניים בעלי אינטרסים שהם מנסים להסתיר ממנו. [אני לא בטוח שהוא מציג גם היום אבל בשבוע שעבר הוא היה ברב-חן]
ולקראת טקס "האוסקר הישראלי" שיתקיים ביום ראשון:
הישראלי הקומי השנקינאי: חכמת הביגלה, עלפי רב המכר של אילן הייטנר ובבימויו. סיפורו של צעיר תל-אביבי ומאבקו בחיים (בערך). עם אוסנת חכים וגיא לואל. [כנראה שמציג בסטאר הרצליה]
הישראלי הטוב שאינו קומדיה: כנפיים שבורות, סרט ישראלי טוב אבל ממש לא קומדיה... קשייה של משפחה חיפאית לאחר מות האב.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-11-07 12:31 ] |
|
|
|
 |
שי חבר/ת פורום

בפורום מ: 9/06/02 הודעות: 69 מיקום: לב השרון
|
פורסם: 13:25 7/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
היי אורן!
קודם כל - תודה רבה!
חתונה יוונית ומיסטר דידס ראיתי - סרטים מצויינים!!!
הגורו - נשמע מעניין
אין כמו אלבמה - אני הולך לקנות כרטיסים
סרטים ישראלים? בשבוע הבא!
_________________ בברכה,
הפועל לב-השרון |
|
|
|
 |
|