יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

צייד הצבאים

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
eranml
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03

הודעהפורסם: 1:46 15/05/04    נושא ההודעה: צייד הצבאים הגב עם ציטוט

ראיתי היום את הסרט ואני מוכרח לומר שהוא עמד בציפיות שלי (היו לי ציפיות גבוהות ממנו, הרבה בגלל שחיכיתי הרבה זמן לראות אותו):

לפי דעתי זה לא יצירת מופת או סרט מדהים כמו שהרבה אמרו, אלא סרט דיי טוב שיש בו סצינות חזקות ומדהימות (כמובן שהרולטה) שעושות את הסרט ומשחק ענק של השחקנים- דה נירו, ווקן וסטריפ מביאים משחק מצויין בסרט הזה והם אחת הסיבות העיקריות לכך שנהנתי מהסרט.

את הבימוי והצילום דווקא לא כל כך אהבתי (נראה לי מיושן באופן מוזר, לא יודע למה...), אבל הם היו סבירים.

מה שיפה סרט הזה הוא שהוא סרט על מלחמה בלי להראות יותר מידי סצינות קרב רבות משתתפים, או סצינות אקשן עם הרבה פיצוצים. אנחנו מקבלים את החיים לפני המלחמה, את השפעת המלחמה אחריהם, ואת כל המתח של מלחמה שלמה בקטע רולטה גאוני אחד.

דעות?
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04

הודעהפורסם: 11:55 15/05/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ראיתי את הסרט לפני כשנה ובזמנו לא התלהבתי כל כך ממנו..
עם זאת אני מאד רוצה לראות אותו שוב פעם ויש לי הרגשה שבפעם הזו אני אהנה ממנו יותר.
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 15:35 10/06/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הבעיה העיקרית של הסרט היא שהוא קופץ בין תקופות ולא מאפשר לנו לראות את המעבר של הדמויות ממצב אחד לאחר (חוץ מהדמות של ווקן) וגם העובדה שהסרט זונח את הדמויות המשניות ולא מספר את סיפורן בצורה מספקת (לדעתי לפחות).
הסרט מתמקד בדה נירו וחבל כי גם הדמות של ווקן הייתה מעניינת וגם של סבאג'.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי