יעל מבקרת בקולנוע מערכת הפורומים של האתר
|
 |
| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 10:57 24/01/03 נושא ההודעה: מקבץ טריילרים - ביליארד, כדורגל ודרמה מרגשת |
|
|
והפעם שלושה טריילרים לסרטים שאין מאוחוריהן חברות הפקה גדולות.
Poolhall Junkies
לפי הטריילר, זה נראה סרט ביליארד בדיוק לפי הקלישאות. מצד שני, אם זה מה שאתם מחפשים, אז תשמחו לדעת שתקבלו כאן "צבע הכסף" ולא "חגיגה בסנוקר". בסרט מככבים: צ'אז פאלמינטרי, ריק שרודר, קריסטופר ווקן, רוד סטייגר ועוד. ב-21 לפברואר 2003, הסרט יעלה ב-8 ערים גדולות בארה"ב, בגלל שהוא לא מופץ ע"י חברה גדולה, קשה לדעת אם בכלל יש לו סיכוי להצליח (ולהגיע אלינו).
לינק ישיר להורדת הטריילר (5.8M)
Bend It Like Beckham
קומדיה הממוקמת בעיקר במערב לונדון ומספרת על נערה ממוצא הודי המשחקת כדורגל נשים. מיותר לציין שמשפחתה לא מרוצה מהעיסוק הזה שלה ומעדיפה שתתרכז במציאת חתן נאות. עד עכשיו הסרט כבר הוצג בפסטיבל סאנדנס ובפסטיבל טורונטו, לבתי הקולנוע הרגלים בארה"ב, הסרט יגיע ב-12 למרץ.
אל דף הטריילר באתר אפל
IN AMERICA
סיפורם של מהגרים איריים, משפחה עם שתי ילדות, העוברים לדירה נטושה בניו-יורק. הסרט מסתמן כדרמה מרגשת, עם משחק טוב של הילדות, עד עכשיו הסרט כבר הוצג בפסטיבל סאנדנס ובפסטיבל טורונטו, לבתי הקולנוע הרגלים בארה"ב, הסרט יגיע ב-14 למרץ.
אל דף הטריילר באתר אפל |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 21:17 24/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
מעניין שדוקא בשוויצריה הסרט "Bend it like Beckham" מציג כבר כמה חודשים.
לי אישית לא היה חשק לראות אותו, אחרי האכזבה מ"מזרח הוא מזרח" (סרט נורא בעיני) אני ספקנית לגבי סרטים שמתעסקים בקבוצות אתניות הודיות בלונדון, שהולכות כנגד מה שמקובל במשפחתן... אולי זה סרט נחמד, אבל יש לי הרגשה ש"בסרט הזה כבר הייתי". |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 2:40 25/01/03 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי את "bend it like beckham" לפני כחודש בטרום בכורה בסינמטק.
בסה"כ זהו סרט משעשע שמעביר את הזמן בכיף, אבל יש בו כמה סצינות עם משחק מביך קצת, וירידה לפעמים מוגזמת להומור של סרטי בורקס...
 |
|
|
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|
 |