יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

מחאה ציבורית בנושא קולנוע שקיבלתי במייל

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
שי
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 9/06/02

הודעהפורסם: 9:47 16/02/03    נושא ההודעה: מחאה ציבורית בנושא קולנוע שקיבלתי במייל הגב עם ציטוט

ציטוט:
בין מקומות הבילוי היותר פופולריים בימים קשים אלו נמצאים בתי הקולנוע ומשום כך המחירים לסרט עולים בצורה חסרת פרופורציה כל כמה חודשים.

הגיע הזמן להוכיח שנמאס להיות פראיירים ולשלם כל סכום שרוצים ! למה אנו צריכים לשלם על כל דבר במדינה הזו יותר ???

לא מספיק שהם גובים מחירים מופקעים על מוצרי המזנון שלהם ובעיקר הפופקורן, בנוסף הם גם גובים מחיר שערורייתי לכרטיס , ואם הנכם מעוניינים בשרות הזמנת כרטיסים טלפוני אתם משלמים תוספת של 4 שקלים נוספים והמחיר ממשיך לעלות !!!

בילוי זוגי בבית הקולנוע יכול להסתכם ב-100 שקלים - עבור שני כרטיסי קולנוע, פופקורן ושתיה, ועוד לא הזכרנו חניה...

לכן, בואו ננסה להתאחד ובסופשבוע אחד פשוט להחרים אותם ולהשאיר את אולמות הקולנוע ריקים .

בתאריכים 14-15 במרץ - בואו לא נלך לבתי הקולנוע בכל רחבי הארץ !!!

חשבתי שראוי שההודעה תופיע פה
באופן אישי אני לא אלך באותם תאריכים לקולנוע (לא שאני הולך בתאריכים אחרים)

אגודל למעלה

הפועל לב-השרון
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 14:56 16/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מבחינתנו כצרכנים, יש הרבה פגמים במודל הכלכלי הקיים של בתי הקולנוע. מלבד מחירי הכרטיסים שעולים בקצב גבוהה והמחירים המופקעים של המזנונים (במקביל לאיסור הכנסת תחליפים מהבית), עצם העובדה, שברוב המוחלט של הקולנועים, מכרחים אותנו לראות פרסומות (בחלק מבתי הקולנוע גם בהפסקה), נראת לי קצת מוגזמת. הרי הפרסומות מכניסות להם כסף על גבינו ובנוסף אנחנו משלמים עליהן מעבר למחיר הכרטיס - איבוד זמן, תשלומים נילווים כמו חניון וביבי-סיטר. ההגינות מחייבת לפחות לאפשר לנו לבחור - סרט ללא פרסומות במחיר מלא או סרט עם פרסומות במחיר מופחת.

אבל... למרות הבעיות הנ"ל מחאה מהסוג הזה לא אפקטיבית. לציבור יש יכולת להשפיע על מחירים ומדיניות של גופים שונים, אבל רק אם זה נעשה בצורה מאורגנת ורחבה. אי-מייל שרשרת לבדו לא יצור מחאה אפקטיבית (וכבר ראינו איך מיילים בתפוצה הרבה יותר רחבה לא משיגים כלום). קודם רצוי להעלות את הנושא למודעות במספר מדיומים שונים, אחר כך צריך לפנות אל הגופים המתאימים בפניה מסודרת ולקבל את תגובתם, במידה והתגובה לא תספק אותנו יש להפעיל חרם צרכנים מקיף ומוסודר שיכלול גם פעולות אקטיביות (להבדיל מהפעולה הפסיבית של אי הגעה). רק בצורה כזו הצרכנים יכולים באמת להשפיע.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:35 17/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני לא חושב שזה יעבוד ...יהיו אולי מעטים שלא ילכו. גם אני חושב שהמחירים מאוד הגזימו. אבל אם כבר מדברים על החרמות:
אני יוצא בהחרמה נגד טקס האוסקר הקרוב. לא לראות אותו בגלל המועמדות היחידה שהביאו ל-minority report !! זה לא ייתכן!! הצטרפו אליי ובמקום לראות את הטקס בשידור חי אנחנו נראה את minority report ב-DVD .ובזמן שג'ון אנדרטון יצא בחיפושים אחר ליאו קרואו אנחנו נקלל את האקדמיה בהוליווד וכמחאה נשרוף עותקים של הפצוע האנגלי, נפלאות התבונה, טיטאניק, ושייקספיר מאוהב ובמקומם נמשיך לצפות לתוך הלילה גם ב-Memento, Fight club ואמריקן היסטורי-X ,נתקשר לפיטר ג'קסון לחדר העריכה של שובו של המלך ונזמין אותו גם.כמובן שהוא יענה ברצון רב (ראו מועמדים לבמאי השנה). פיטר יגמור לנו את כל הכיבוד תוך חצי שעה,ובזמן שיספר לנו על עריכת הסאונד של "שובו של המלך" בדיוק נשמע ש-Minority Report הפסיד בקטגוריה הזאת ל-...שני הצריחים. פיטר יקפוץ בצהלה,יעלה על מטוס בחזרה לארה"ב, ואנחנו נסגור את ה-DVD ובדיוק נראה את "שיקגו" זוכה בסרט השנה. נגיד "שילכו לעזאזל עם כל ה-מיוזיקלס שלהם", נלך לישון ונחלום על כדורים אדומים עם שמות של נרצחים,ונחשוב- מעניין מה פיליפ ק.דיק היה עושה אם היה פה איתנו?.
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 1:23 17/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

חולם על כבשים חשמליות....
קריצה
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 0:44 18/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כבשים חשמליות?? הא? לא הבנתי יעל, סורי.
אם כבר כבשים צורחות בגלל ששוחטים אותם... אגודל למעלה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 1:11 18/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני אתן לך רמז: מהם הסיפורים הנוספים של PKD עלפיהם נעשו סרטים?
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 1:18 18/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אגודל למעלה עכשיו עלה האסימון...
למעשה אף פעם לא ראיתי את כל הסרט, תמיד יש קטעים שאני מפספס.
ידוע אולי על עוד סיפורי מדע בדיוני שלו שלא עשו מהם סרטים? היה לו דמיון מפותח...
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 1:27 18/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

בתחתית הביקורת של קרן על "דוח מיוחד" יש הפניה לאתר של PKD. שם תוכל למצוא מידע רב עליו וסיכומים/ביקורות על יצירותיו.

לא הבנתי באיזה הקשר אמרת "למעשה אף פעם לא ראיתי את כל הסרט, תמיד יש קטעים שאני מפספס", כי יעל לא התיחסה למשהו שקורה בסרט אלא לשם הסיפור.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 12:50 18/02/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

התכוונתי שאף פעם לא ראיתי את כל- "בלייד ראנר", כי חשבתי שהכבשים החשמליות זה משם. אבל עכשיו אני יודע שזה מ-Screamers . הלינק של PKD נחמד מאוד. לא ידעתי שכל הסרטים האלה היו על סיפורים שלו. יש כמה שאני מאוד אוהב. הוא היה ממש תותח...
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי