| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:22 3/06/03 נושא ההודעה: סטודיו למשחק - התמכרתי. |
|
|
רק רציתי לציין פה שמי שעוד לא ראה את התוכנית "סטודיו למשחק" שמשודרת בימי השבוע בערוץ 8 ב-21:50 שיתחיל לצפות אם הוא מאוד אוהב קולנוע ושחקנים. אני התחלתי לצפות בתכנית לפני הרבה זמן אבל לא קבוע,אבל עכשיו התמכרתי לתוכנית. המארח ג'יימס ליפטון פשוט עושה את הראיון עם השחקנים פשוט מהנה והוא גם יודע לרדת על עצמו לפעמים... השחקנים מאוד נפתחים בראיון הקליל והקטע הכי טוב הוא השאלון של ברנרד פיבו שליפטון שואל בסוף כל שחקן שמגיע לתוכנית.
אתמול למשל התארח ג'וני דפ וכל כך נהניתי לשמוע סיפורים ממנו על הסטים של הסרטים וכאלה.
אז כדאי לכם לבדוק איזה שחקן או שחקנית מתארחים כל יום וללכת לצפות.יש גם הרבה שידורים חוזרים,מאוחר יותר בלילה וגם יום אחרי.
 |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 9:13 4/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| תודה על ההמלצה, ראיתי שיש את התוכנית ומשום מה חשבתי שהיא משעממת, טוב לדעת שלא.. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:13 4/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
לעזאזל! ג'וני דפ הוא השחקן הכי אהוב עלי ולא ראיתי איתו אף ראיון אחד !!! אולי תוכל לספר לי איכשהו בקצרה על מה הוא דיבר? פשוט יש לי yes אז אין לי ערוץ 8. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:50 4/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
אם הייתי יודע לפני אולי הייתי יכול להקליט לך...
הוא דיבר על כמעט כל הסרטים שעשה (הוא התחיל בזה שבתפקיד הראשון שלו הוא נשאב למיטה בסיוט ברחוב אלם... )
והוא שיבח הרבה גם את טים בארטון שאיתו כאמור עבד יותר מפעם אחת... הוא גם עישן דרך אגב כמעט כל הראיון אבל הוא התנצל מראש על זה.
מה שחבל שלא הזכירו בכלל את Nick OF Time (תשעים דקות לרצח בעברית לא תקינה...) שהוא סרט שלו שמאוד חיבבתי. אבל מאוד נהניתי מהראיון,היה נחמד מאוד וג'וני דפ לפי דעתי הוא פשוט קלאסה של שחקן דיברו שם גם על זה שהוא לא ממש חי בהוליווד אלה בצרפת (עם אשתו הזמרת\שחקנית ונסה פראדי).
אם יהיה את זה שוב אני יגיד. |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 11:45 5/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
אם כבר הזכרת 90 דקות לרצח, היום בסינמה 3 ישדרו את הסרט בשעה 16:55 [כלומר חמישה לחמש].
אני בעיקרון לא ראיתי אף סרט עם ג'וני דפ, אבל אני מתכוון לראות [ואגב, צפיתי גם בחלק מסטודיו למשחק איתו]. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:30 7/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| לא ראית אף סרט עם ג'וני דפ?? לא יפה... לך תראה את המספריים של אדוארד,זה הסרט הראשון שלו לפי דעתי שצריך לראות. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 18:37 8/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
אתה יודע מה ויליאם? אני חשבתי והגעתי למסקנה שגם על סליפי הולו דפ היה צריך לזכות באוסקר. דפ הוא שחקן מעולה, ונורא מוזר שעדיין הוא לא קיבל שום אוסקר! לכל הרוחות!  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 3:06 9/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| נכון. היו לו רק שלושה מועמדויות לגלובוס הזהב... אבל אם כבר אז אד נורטון צריך לקבל אוסקר קודם. אחר כך ג'וני דפ. אבל מה שנראה לי ששניהם כבר עשו את הסרטים הכי טובים שלהם... לא נראה לי שיהיה לנורטון סרט יותר טוב מפחד ראשוני, fight club או אמריקה X. אבל אי אפשר לדעת. אני מקווה שיהיו עוד הרבה הרבה טובים. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:24 9/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני אומר שוב שאני מצפה בקוצר רוח לסרט החדש של ג'וני דפ, ג'פרי ראש ואורלנדו בלום: הפיראטים בקריביים, שאמור להיות מן סרט מתח, הרפתקאות ופעולה, שאותו יביימו גור ורבינסקי וחלקית ג'רי ברוקהיימר. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:28 10/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
הטריילר נראה חביב. זה יוצא בארה"ב באוגוסט אם אני לא טועה. וזה גם הבמאי של The Ring שאהבתי גם...
אני מחכה כבר ש-The Italian Job יגיע לפה.אני מת לראות את זה. הטריילר נראה מאוד נחמד.וזה עם אדוארד שלנו...  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:35 10/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
מה זה הסרט שעכשיו הזכרת? זה עם ג'וני דפ נכון? אני לא שמעתי על זה, אולי תכתוב לי את מה שאתה יודע על זה?
דרך אגב- דפ חגג אתמול את יום הולדתו ה-40. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:01 11/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
| The Italian Job ?? זה לא עם ג'וני דפ... זה עם אד נורטון, מארק וולברג,סת גרין ושרליז ת'רון. זה על חבורת פושעים שגונבים משהו ואז הדמות של נורטון בוגדת בהם ונהיה משהו כמו מירוץ של חתול ועכבר ביניהם שבאמצע גם יש איזה פקק תנועה ענקי שהם עושים בכוונה כדי להחזיר מהדמות של נורטון משהו שלהם...הטריילר נראה מאוד נחמד. אני מקווה שזה יגיע בקרוב. זה שחזור גם דרך אגב של סרט ישן. |
|
|
|
 |
|