| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 10:12 1/08/04 נושא ההודעה: אריק באנה - ג'יימס בונד הבא? |
|
|
כוכב הסרט "הענק" ו"טרויה", אריק באנה, במשא ומתן מתקדם עם אולפני MGM לרשת את תפקידו של פירס ברוסנן ולגלם את ג'יימס בונד, כך מפרסם ניוז אוף דה וורלד. נראה שהשחקן האוסטרלי (35) גבר על השחקנים הבריטים המצליחים ג'וד לאו, אורלנדו בלום, יואן מקגרגור והאוסטרלי הית' לדג'ר - המפיקים ברברה ברוקולי ומייקל וילסון די בטוחים כי באנה יהיה 007 הבא בסרט ה- 21 בסדרה. השמועות אומרות כי הסרט ייקרא "האיש עם הקעקוע האדום" ועלילתו תתרכז במשימה של בונד להציל את העולם מוירוס קטלני. הצילומים אף צפויים להתחיל בספטמבר. ברוסנן הודיע באופן רשמי בשבוע שעבר כי הוא החליט אחרי ארבעה סרטים לא לגלם יותר את בונד.
הידיעה הובאה במלואה מאתר Eonline:
http://www.eonline.co.il/fulllist.asp?sid=25 |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:44 1/08/04 נושא ההודעה: |
|
|
ואני חשבתי שברוסנן עוד ישחק בסרט ה-21.
די חבל, אני לא חושב שאריק באנה יהיה ג'יימס בונד טוב, אך ג'וד לאו יהיה בחירה נבונה דווקא. |
|
|
|
 |
xena חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/04/04 הודעות: 25
|
פורסם: 19:30 3/08/04 נושא ההודעה: נו, במצב הנוכחי |
|
|
כל סרטי ג'יימס באחרונים שיצאו כלל אינם לפי המסורת הטובה והישנה. אז עכשיו גם ג'יימס יחרוג...
 _________________ "I’ve seen things you people wouldn’t believe " |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 10:15 4/08/04 נושא ההודעה: אריק באנה לא יהיה ג'יימס בונד הבא |
|
|
אריק באנה מיהר להכחיש את חרושת השמועות בדבר היותו הסוכן הבא בשירות הוד מלכותה. לטענת השחקן ששיחק ב"ענק" וב"טוריה", מעולם לא התנהל משא ומתן עם ל גבי האפשרות שיחליף את פירס ברונסן בסרט הבא בסדרת סרטי ג'יימס בונד, בניגוד למה שדווח באתרי האינטרנט מחו"ל בשבוע האחרון. הידיעה במלואה באתר Walla:
http://e.walla.co.il/?w=/200/579922/1 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 16:22 4/08/04 נושא ההודעה: |
|
|
ואני בהחלט מקווה שזה ישאר כך.
ואני גם מקווה שברוסנן ישחק לפחות עוד בסרט הבא (לפי ימד"ב הוא ישחק בהבא), ואחר כך אם יתכוונו להחליף, אז שיחליפו באמת לג'וד לאו- הוא הכי מתאים לתפקיד מכל המועמדים הנוכחים. |
|
|
|
 |
xena חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/04/04 הודעות: 25
|
פורסם: 19:06 4/08/04 נושא ההודעה: וול |
|
|
ג'וד לאו נמוך מידי. ג'יימס חייב פאסון גבוה. _________________ "I’ve seen things you people wouldn’t believe " |
|
|
|
 |

|
פורסם: 20:15 4/08/04 נושא ההודעה: |
|
|
| ג'וד לאו נמוך מדי? וואו, ואני לא שמתי לב את האמת (בלי ציניות). |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 9:09 6/08/04 נושא ההודעה: |
|
|
הייתי כותב שהגודל לא קובע. אבל נראה לי שזה עלול לעורר מחשבות משונות אבל כמה קוראים...
מכל מצב לא חשוב מי ישחק את ג'יימס בונד. מבחינתי הסדרה פשוט לא אותו הדבר מאז התפרקות ברה"מ. אחד מהמוטיבים החשובים ביותר בסדרה התבסס על הילת המלחמה הקרה כתוצאה מהמערכת הבינלאומית הדו-קוטבית (או בשפת בני אדם שלא תרכו ללמוד יחסים בינלאומיים, על כך שהיו בתקופה ההיא שתי מעצמות על ארה"ב וברה"מ ועל משחקי הכוח בינהן).
ברגע שהמערכת הבינלאומית השתנתה בתחילת שנות התשעים בעקבות התפרקות ברה"מ, והפכה לחד קוטבית, הרי שקשה מבחינתי לראות כיצד מחיים את הסדרה. פשוט הנבלים לא מוצלחים כפי שהיו בעבר NOTHING MUCH TO DO ABOUT IT. הסרט הסביר היחידי מאז היה לדעתי TOMORROW NEVER DIES שאם תזכרו יש בו מדינה חזקה אחרת שהיא יריבה לארה"ב (סין), ולפיכך מעין חזרה למתקונת הישנה והמוכרת. אבל עד שסין תהפוך למתחרה רצינית יותר אני לא רואה סרטי ג'יימס בונד שווים.
ולכן לא משנה מי ישחק את ג'יימס בונד. זה פשוט לא יהיה אותו דבר.
שבת שלום לכוווולם.
עודד  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 10:05 6/08/04 נושא ההודעה: |
|
|
כן, כמובן שהיום סרטי ג'יימס בונד זה באמת לא מה שהיה פעם, אך דווקא כשראיתי את למות ביום אחר חשתי ששם כן הצליחו להרים את הסדרה, אך בכל זאת למות ביום אחר יצא סרט טוב, אך כמובן לא טוב יותר מסרטי בונד הישנים יותר, אבל בכל זאת היה כיף לצפות בו.
לדעתי הנפילה של סרטי ג'יימס בונד העכשויים היא כי הם לא מציגים לנו שום דמויות נבל מקוריות אלא עוד סתם אנשים שזוממים מזימות ורוצים להשתלט על העולם בדרך הכי פחות מקורית. |
|
|
|
 |
|