| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:33 10/07/03 נושא ההודעה: ארבעת המופלאים ועוד דחיות... |
|
|
הנה כמה חדשות מענינות:
ארבעת המופלאים יהפוך לסרט בדצמבר 2004. אני כבר לא יכול לחכות, אבל אני אהיה חייב. ארבעת המופלאים מבוסס על קומיקס מעולה ומספר על 4 אנשים שהפכו למין מוטציות וכעת הם נלחמים ברשע, ובעיקר בדוקטור דום. גם את ספיידרמן 2 נראה, אבל קודם.
לגבי הדחיות: הארי פוטר והאסיר מאזקבן יצא בארה"ב רק ביוני 2004 .
אל מריאצ'י 3: היו זמנים במקסיקו יצא רק באוקטובר ולא בספטמבר כפי שהובטח קודם .
השודדים הקריביים: קללת הפנינה השחורה יצא בשביעי לאוגוסט , ולא ב24 לחודש הזה כפי שהובטח.
מעולה! קודם מפיחים בנו תקוות ואז מאכזבים! |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 18:44 10/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני רואה שאולפני האחים וורנר רוצים להפוך את הארי פוטר לסרט קיץ!
זה רעיון טוב........ללללללללאאאאאאאאאאא.
אם אני הייתי הם הייתי משאיר את הסרט בתקופה הרגילה שלו (נובמבר או ינואר) כי אז אין הרבה מתחרים והכסף הגדול זורם! בקיץ לעומת זאת יש מלא סרטים שווים ולהארי פוטר (הידוע באיכות הגבוהה שלו!!! ) אין הרבה סיכוי להרוויח כל כך הרבה כמו שהרוויחו השנים הראשונים.
הוא יהיה להיט מן הסתם אבל הרבה פחות מצליח. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 4:45 11/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
יבגני, מי בדיוק הבטיח לך את כל הדברים האלה? לחלק מהסרטים האלה לא היה שום מעוד ברור (וגם עכשיו זה עדיין לא סופי), כך שאני לא מבין על מה אתה מתלונן.
בכול מקרה, זו הזדמנות לספר, למי שעדיין לא ראה, על היוזמה הברוכה של ידידינו מ"עין הדג". רד פיש ולונג ג'ון העלו רשימת מועדי הפצה לסרטים בקולנועי ארצנו. בנוסף, ניתן למצוא ברשימה גם תאריכי הפצה של סרטים מרכזיים בחו"ל (בעיקר ארה"ב), של כותרי וידאו/DVD וגם של טקסים מרכזיים. את התאריכים הם מרכזים מהודעות של המפיצים וממידע שמפורסם בכלי התקשורת השונים וברשת. כמובן, שגם כאן התאריכים הם בערבון מוגבל ולכן שמה של הרשימה הוא: [לא סופי.] מה, מתי, אולי |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 15:51 11/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
לפי הרשימה מעין הדג רואים שגם טרויה מגיע בקרוב...
והנה שאלה שלא ממש קשורה אבל אני אשאל:
תגיד אורן, למה בדיוק נמחקות לי הרבה הודעות? הן ממש נמחקות! למשל- אתמול היה לי מספר 294, וזה ירד ל292. חשבתי- טוב לא נורא מה המספר העיקר יש את ההודעה, אבל אז גיליתי שההודעות נמחקו, כולן! וזאת כבר לא פעם ראשונה, אז אולי תוכל להסביר לי בבקשה מה הגורמים לכך? |
|
|
|
 |
|