| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
panter חבר/ת פורום

בפורום מ: 12/04/03 הודעות: 89
|
פורסם: 20:15 18/01/04 נושא ההודעה: קיל ביל ומועמדויות לגלובוס. |
|
|
| אני חושב שזאת שערורויה! קיל ביל מועמד רק בקטגורית השחקנית?! למה!?!? לא הסרט? לא הבמאי? איך אף אחד לא הזכיר את זה..פשוט בושה..מקווה שבאוסקר יהיו יותר נורמלים |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 22:44 18/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני מאד אהבתי את להרוג את ביל. דומני שהלכתי לבכורה והכל אבל לא הייתי מגדיר אותו כסרט מ-ד-ה-י-ם!
הוא סבבה של סרט לראות בכדי להעביר את הזמן והכל. בסך הכל עלילה די פשוטה והרבה קרבות.
מאד אהבתי את המוגזמות של טרנטינו עם הדם וזה הזכיר לי סרטי מנגה (שגם כן משולבים בסרט) מלאי הדם.
אם יש קטגוריה שנקראת "סצנת הקרב (האנושית) הכי טובה" זה באמת יהיה ביזיון לא לתת ללהרוג את ביל, מכיוון שאם מדברים על סצנת קרב בכלל אני חושב שהמטריקס רוולושנס לוקח, אחרי הכל 40 מיליון דולר הושקעו בסצינה הזו.. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 8:29 21/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
| אני שמחה שלפחות אומה ת'ורמן מועמדת.... כבר מזמן הבנתי שכל האקדמיות וכל מחלקי הפרסים הינם בעלי טעם שלא תואם את שלי, והם מאד משופעים מ"הייפ" וממה שאמור להיות בחירה נכונה. אני חושבת שהסרט, בגלל שהוא אלים, בין אם זה הומוריסטי ובין אם לאו, פשוט אינו "חומר" טוב למתן פרסים, במיוחד בארה"ב היחסית שמרנית. כמובן מרבית הסרטים ההוליוודיים כוללים אלימות ואולי יותר גרועה... אבל מי שם לב לזה? ואולי גם סרטים כאלה לא זוכים בפרסים חשובים? למישהו יש דוגמאות? |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 15:37 21/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
בטח, "המנסרים מטקסס" אפילו לא קיבל מועמדות ...
(אפילו לא שחקנית משנה לסבתא !!!)
אבל מה שבאמת הרגיז אותי היה זה שנתנו אוסקר ל- "רוקד אם זאבים" ולא ל- "שם הורד" (או שזה היה הבלתי משוחדים, טוב עבר כבר המון זמן אבל אחד משניהם).
SOMETIMES הוליווד SUCKS !!!
עודד  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 20:30 22/01/04 נושא ההודעה: |
|
|