| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
RealMan אורח
|
פורסם: 10:09 15/01/04 נושא ההודעה: סרט ענק |
|
|
הוא וראקיואם לחלום הם מבין 3 הסרטים הכי משפיעים שראיתי!
אבל מה זו הביקורת הזו?
זה סרט של לפחות 4.5 כוכבים!
לפי דעתי יעל תקחי אותו בוידאו ותראי עם תרגום, זה סרט פולחן!
זה סרט בעל השפעה כה רבה, חובה צפייה! |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 12:59 15/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
הסרט הזה שואף לשלמות- כל קטע נמצא במקום המתאים, התסריט והבימוי גאוניים, והמשחק- פשוט ענק (גם מי שאהב את הסרט וגם מי שלא חייב להסכים שנורטון נותן הופעת ע-נ-ק וגם פיט לא מאכזב, בלשון המעטה)
בשבילי הוא הסרט השלישי הכי טוב שראיתי רק אחרי החשוד המיידי ורקוויאם לחלום, ולהיות מאחורי סרטים כאלה זה מכובד מאד... _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
RealMan אורח
|
פורסם: 16:20 23/01/04 נושא ההודעה: איך הגעת לכך שקוראים לאדוארד בסרט ג'ק? |
|
|
הוא חסר שם, הוא בעצם כל אחד ואחד מאיתנו!
בסרט כשהוא וטיילר בדקו את הדירה (יותר חורבה) הם מצאו מסמכים של בעל הבית לשעבר (והוא היה ממש מתבודד), הדובר הוא משתמש בביטוי "אני *איבר מסויים בגוף)* של ג'ק" על מנת לסמל את הרגשתו באותו הזמן.
אפילו בכתוביות רשום "הדובר".
ישראלים לא יכולים להבין סרט באנגלית בלי תרגום, גם אם הם יקבלו תואר אצולה ממלכת בריטניה, זה בלתי אפשרי.
אם את רוצה, יש לי אותו על קלטת (לא צרוב כמובן), אני אשלח לך אותו בדואר, אם כסף זה מה שאת רוצה לא אכפת לי לתת, רק תשני את הביקורת הזו, היא כל כך לא נכונה! |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 14:37 22/01/06 נושא ההודעה: |
|
|
| ניר כתב/ה: | מועדון קרב הוא סרט מצוין , ושימו לב לFRAMES שהכניסו שם - יש תמונה בהתחלה ש"קופצת " למסך עם הפנים של בראד פיט בסצנה שהוא בכלל לא מופיע בה וצריך לראות את הסרט תמונה אחרי תמונה כדי לראות את זה .
בנוסף בראד פיט שיחק מדהים גם ב12 הקופים. |
בשניה 7:07 תקפיאו את התמונה. אתם תראו אותו:). |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 21:38 12/08/06 נושא ההודעה: |
|
|
| יש לו שם השם שלו הוא ג'ק:\ |
|
|
|
 |
yanivtali חדש/ה בפורום
בפורום מ: 16/08/06 הודעות: 4 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 14:54 16/08/06 נושא ההודעה: |
|
|
בתחילת הסרט עם תעצרו בכמה דקות מסוימות רואים לשניה (לפריים אחד) את טיילור דירדן. למשל באחד הקטעים שהוא בקבוצת התמיכה עם האיש עם החזה הענק. ובעוד כמה קטעים לפני ואחרי אותו קטע... שווה לראות.... _________________ סרטים לא נעלמים, הם רק יורדים מהמסכים! |
|
|
|
 |
|