| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Rupert חבר/ת פורום

בפורום מ: 8/08/02 הודעות: 18
|
פורסם: 16:15 21/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
יש למצוא את השחקן המקשר בין שני השחקנים הבאים: אריק לה-סל (Eriq La Salle) והריסון פורד (Harrison Ford). השחקן, שהוא הפיתרון לשאלה, שיחק בסרט שלישי. כלומר "השחקן" שיחק גם עם אריק וגם עם הריסון (בשני סרטים שונים).
מי השחקן ומהם שמות שלושת הסרטים?
rupert
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-10-21 16:48 ] |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 16:53 21/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
| לדעתי, אם אתה לא רצה שאנשים ישתמשו ב-IMDb ואתרים דומים, אתה צריך לתת עוד פרט אחד או שניים על הסרטים המשותפים או על הסרט השלישי. ככה גם יש יותר מידי אפשרויות, אתה צריך "לייחד" את התשובה. |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 17:02 21/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
צודק,
את פני השחקן שמשחק בסרט השלישי לא רואים במהלך כל הסרט, אלא רק שומעים...
בתקוה שזה עזר.
rupert
(: |
|
|
|
 |
Rupert חבר/ת פורום

|
פורסם: 17:06 21/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
עוד רמז קטן... "Macdouls" מהסרט הראשון
("eric")
rupert
 |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 17:33 21/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
טוב, שני הרמזים שלך הביאו אותי לאנשהו אבל אני לא בטוח שלמקום הנכון...
אני יודע שאריק לה-סל הוא שחקן ב-ER (סדרה שאפשר להגיד שאף פעם לא ראיתי), ואני חושב שראית רק סרט קולנוע אחד בו הוא משתתף. זו היתה קומדיה עם אדי מרפי וארסיניו הול, שסיפרה על נסיך מאפריקה המגיע לאמריקה ואני לא זוכר מה היה שם הסרט (אולי "מגיע לאמריקה"?). בסרט אדי מרפי עובד בסניף של מסעדת מזון מהיר, שהשם שלה דומה ל"מקדונלדס" ונדמה לי שזה היה באמת "מקדוגלס"... אבל אני לא יודע מי שיחק את בעל המסעדה, למרות שרואים אותו מידי פעם בכול מיני סרטים.
אני זוכר שאבא של אדי מרפי בסרט הזה היה ג'יימס ארל ג'ונס שהוא הקול של דארת' וידר במלחמת הכוכבים - שם שיחק הריסון פורד את הדמות של האן סולו.
הבעיה שלי היא, שהרמז (מקדוגל מהסרט הראשון) לא מתאים ושאין כאן סרט שלישי... ג'יימס ארל גונס שיחק בסרט אחד (זה עם אדי מרפי) ביחד עם אריק לה-סל ובשני עם האריסון פורד (מלחמת הכוכבים פרקים 4-5-6).
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-10-21 17:36 ] |
|
|
|
 |
Rupert חבר/ת פורום

|
פורסם: 9:37 22/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
קודם כל תשובה נכונה !
התכוונתי "סרט שלישי" כי בחידה ישנם שלושה סרטים. ברור שגיימס ארל שיחק בשלושה מהטרילוגיה, אבל בכל צדקת.
יש לי עוד חידה, לפתוח "דיון חדש" או לשאול אותה כאן בהמשך... |
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 13:30 22/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
The name of the Eddie Murphy movie is "coming to America" while the Hebrew name (I think) was "megale et america", which is a good example for a good title translation.
BTW, in this film Eddie Murphy plays about 7 charachters and Arsenio Hall about 4...
"I feel the power, don't underestimate the power (of the dark side) !"
[ הודעה זו נערכה על-ידי: Oren the Snark בתאריך 2002-10-22 13:31 ]
[ הודעה זו נערכה על-ידי: Oren the Snark בתאריך 2002-10-22 13:32 ] |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 19:40 22/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
צודק, שם הסרט היה "מגלה את אמריקה", באמת תרגום מוצלח. ובקשר לריבוי התפקידים של אדי מרפי, הוא עשה את זה בעוד סרטים, מעניין אם זה היה הסרט הראשון בו הוא עשה זאת.
אני זוכר לטובה, שבסוף הסרט יש יהודי קשיש שמספר בדיחה (גם אותו מגלם מרפי) ואף אחד לא מבין אותה ולא צוחק (אני רואה זאת כאמירה של מרפי על הבדלים בסוגי הומור וכו').
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-10-22 19:41 ] |
|
|
|
 |
|