| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 16:57 2/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
היייי....
טוב, אז אתמול הלכתי עם חבר שלי ל"הארי פוטר וחדר הסודות",ובניגוד מוחלט לסרט הקודם הצפיות שלי היו בגובה הרצפה.ואחרי מסע ארוך ומתיש של פרסמות הסרט היתחיל בדיבוב לעברית,כל הקהל צעק וגעש והחליפו את הסרט למתורגם. ועכשו הסרט התחיל.
טוב, אז ידעתי מה מה מצפה לי,סרט ילדותי,מלא בקיצורי דרך,ועם דניאל רדקליף שלא התגעגתי אלו,והסרט שיכשל שוב כשלון צורב בלעביר את היופי והקסם של הספר, התוכן, ובמיוחד העושר האדיר בפרטים !! שגורמת לך להכנס לעולם קסום ומדהים !
אבל הסרט הפתיע אותי לגמריי !!!
אז אני אתחיל בדברים הטובים:
האפקטים היו מ-ד-ה-י-ם !!!!!!!!!!!
הקויידיץ', הגמדון דובי,המכונית המעופפת,ועוד ועוד....
היו ממש מרשימים !
דניאל רדקליף היה הרבה יותר טוב משום מה,והיה קצת יותר רגש, השחקן שגילם את רון שיחק מצוין !!!!! והוא היה ממש חמוד !
במיחוד עם כל הבעות הפחד המצחיקות שלו.
וגם הרמיוני שיחקה נהדר. [סליחה שאני לא זוכר שמות].
מלבד זאת היה קטעים שנונים וטובים [במיוחד הצרחן] שלא היו בספר וזה באמת היה נחמד.
ובכלל הסרט היה נראה לי הרבה יותר מלא וארוך מהראשון,והרבה יותר נהנתי...
א-ב-ל, כמובן שהיו דברים רעים ובראש ובראשונה היה זה הבלבול בין הקטעים בספר ,ודברים מטופשים שהוא הוסיף למשל: הבית של מאלפוי למד עם בכל השיעורים של הארי וזה היה פשוט מגוכך !!!
כי חוץ מי שיעור שיקויים, סלית'רין [הבית שבו לומד מאלפוי] לא לומדים עם הארי [בית גריפנדור] בכלל.
והיתה הרגשה שמאלפוי נידחף לכל חור וראו אותו יותר מדיי....
ולא אהבתי את כל "קיצורי דרך" שהוא עשה [אני מוכן להתחשב בזה שאין זמן אבל יש גבול !!!!].
ויש עוד קטעים שפשוט אין לי כח לפרט עלם.
וגם היו שני דמויות שלא נהנתי מהם:
*מירטל המיללת-נראת כמו הארי עם שער ארוך !
זה מגעיל ! וחוץ מזה היה בה משהו מאוד מעצבן ומלאכותי.
*אלבוס דמבלדור-הוא היה נראה לי הרבה יותר מרשים,חזק,ודמות עליונה כזאת והוא הדמות שאני הכי אהבתי [במיוחד בספר הרבעי] אבל בסרט הוא נראה חלש וחסר כירזמה.
בקיצור זה הרבה יותר טוב מהראשון,כמו שקרן אמרה [ביקורת מצוינת אגב] ובהחלט הסרט עלה דרגה.
פנגו.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: פנגו חתול קטן בתאריך 2002-12-02 17:44 ] |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 19:26 2/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני חייב להגיד, שאני הלכתי עם חברים (שגררו אותי) ללא רצון, ללא ידע מוקדם (כן, לא קראתי אף אחד מהספרים ולא ראיתי את הסרט הראשון) וממש ציפיתי שאני אסבול, והפלא ופלא, ראיתי סרט מפתיע, מצחיק, חצוף, והכי חשוב.. עם הרבה קסם!
המשחק של רופרט גרינט (רון) מצוין.
כמו כן, קנת' בראנה (גילדרוי לוקהארט) כמו תמיד מרשים בתפקיד, ריצ'ארד האריס ז"ל היה מתגאה, בלי שום פלא, על שזהו היה תפקידו האחרון.
דווקא, לגבי מירטל המייללת. אני חושב שהיא הוסיפה המון והצליחה לשעשע. השחקנית ששיחקה אותה (בת 38, אגב) היתה ממש מצוינת.
סוף סוף כריס קולומבוס עושה סרט כמו שצריך.
אני ממליץ למי שרוצה להנות, נטו.
|
|
|
|
 |
devilpotter007 חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/12/02 הודעות: 69
|
פורסם: 13:13 5/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
סרט מצויין, בדרך כלל אומרים שהסרט השני יותר גרוע מהראשון אבל במקרה הזה זה ההיפך!
משחק טוב של השחקן רופרט גרינט (רון וויזלי) גם של שאר השחקנים, הרמיוני גריינג'ר (אמה ווטסון) והארי פוטר (דניאל רדקליף).
דרך אגב אם אתם לא יודעים מי יחליף את דמבלדור (ריצ'ארד הריס ז"ל) אז השחקן ה"זקן" משר הטבעות יחליף אותו, קואים לו בסרט שר הטבעות גנדלף, או זה הזכיר לי משהו, גנדלף יחזור בשר הטבעות-שני הצריחים. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 23:33 5/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
השחקן ה"זקן" משר הטבעות הוא איאן מקלן.
הוא זה שישחק את דמבלדור ? מאיפה המידע ?
|
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 2:05 6/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
טוב, אני לא יודע אם להתעצבן על הספוילר שלך או לא כי כל מי שקרא את הספר יודע את זה, וחמור מכך - הספוילר הזה מוקרן בכל הפרומואים בבתי הקולנוע וזו באמת שערוריה |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 12:47 6/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
אומנם לכאורה זה אמור להיות ספויילר, אבל דמותו מככבת בכול הפרסומים לסרט השני. ואני הפרסומים האלו החלו עוד בהקרנות של הסרט הראשון (מאז אמצע אפריל בערך) - כמחווה ל צופים שהלכו לראות את הסרט הראשון מספר פעמים, צורף בסוף הסרט Special Preview שגם בו הוא הופיע. הוא מופיע בכול הטריילרים הרשמיים ובפוסטר. בקיצור, זה כבר מזמן לא ספויילר.
ונחזור לדמבלדור. שמועת רבות רצות בנושא (אפילו מלפני מותו של ריצ'רד האריס), וחוץ מאיאן מק'קלן הוזכרו גם כריסטופר לי (סרומאן משר הטבעות והרוזן דוקו ממתקפת המשובטים), הכפיל שכבר שימש כמחליף של האריס בשני הסרטים הראשונים. מק'קלן הוזכר גם כמי שמעוניין לעשות סרט או סידרה לפי ההוביט...
בקיצור - הכול שמועות בשלב זה. |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 18:11 6/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
לפי מה שאני יודע פסלו את איאן מק'לן.
ובאמת חשבו על זה שמשחק את סארומן. |
|
|
|
 |
שירי חולה על הארי פוטר!! חדש/ה בפורום
בפורום מ: 7/12/02 הודעות: 2
|
פורסם: 12:03 7/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני הייתי לפני שלושה ימים ,איזה יפה נכון??
|
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 14:57 7/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
בתאריך 2002-12-06 18:11, Banana-Man כתב/ה:
לפי מה שאני יודע פסלו את איאן מק'לן ובאמת חשבו על זה שמשחק את סארומן.
כדי שלא לצור מעגל שמועות בלתי מבוססות, בוא לא נסתפק רק ב-אני יודע/שמעתי. כמו שמאלדר ביקש קודם - ספר לנו מאיפה המידע (עדיף עם לינק לשם).
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-12-07 15:04 ] |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:29 8/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
כריסטופר לי הוא באמת אחד המועמדים, יחד עם שחקן שאני לא מכיר בשם הארי רובינסון (ששיחק בתפקיד משנה בהארי פוטר).
למרבה ההפתעה, המאפיינים העיקריים לפיהם נבחרים המועמדים הם הגובה והמראה. כנראה המפיקים רוצים שהשחקן ייראה כמה שיותר דומה לדמבלדור הקודם, אולי הזאטוטים לא ישימו לב...
הידיעה המלאה :
http://www.herald.ns.ca/stories/2002/10/27/f141.raw.html
[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-12-08 00:33 ]
[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-12-08 09:37 ] |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:38 8/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
עוד מועמד הוא Max von Sydow, ששיחק במגרש השדים משנת 1973, וגם בדו"ח מיוחד בתור Lamar Burgess.
הערכה שלי - הוא זה שייקח בסוף. הצילומים לסרט הבא, האסיר מאזקבאן, אמורים להתחיל כך שנדע בקרוב מי נבחר.
http://www.voy.com/8253/442.html
[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-12-08 00:41 ]
[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-12-08 00:43 ] |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 14:07 8/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
| הארי רובינסון הוא הכפיל שהזכרתי קודם. וגם לי יצא לשמוע על מקס פון-סיידוף כמועמד, אבל באמת נראה לי שעדיף להמתין בסבלנות עד שזה יהיה יותר רשמי. |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 20:08 8/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
מכל המועמדים שהוזכרו, פון-סידוב תהיה הבחירה הכי טובה. זה שחקן פשוט מדהים, לטעמי השחקן המוכשר ביותר ממרכז אירופה (לא כולל בריטניה, כמובן). ראינו אותו מפגין כישורים פשוט עצומים בעיקר ב"מגרש השדים" וב"דוח מיוחד", אבל משחק מצוין הוא נתן גם ב"חנה ואחיותיה", "התעוררות" ועוד סרטים של במאים סקנדינביים ידועים כמו אינגמר ברגמן ולארס פון טרייר. הדמויות אותן הוא מגלם בד"כ אקטיביות ונחושות אך תמיד מהורהרות ומכונסות בעצמן, כמו שמשחק גדול צריך להיות.
אני מאוד מקווה, לטובת קוארון וצוות הסרט השלישי, שפון-סידוב יהיה זה שיגלם את דמלבדור. |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 13:54 13/07/05 נושא ההודעה: |
|
|
| יניב חקמן כתב/ה: | אני חייב להגיד, שאני הלכתי עם חברים (שגררו אותי) ללא רצון, ללא ידע מוקדם (כן, לא קראתי אף אחד מהספרים ולא ראיתי את הסרט הראשון) וממש ציפיתי שאני אסבול, והפלא ופלא, ראיתי סרט מפתיע, מצחיק, חצוף, והכי חשוב.. עם הרבה קסם!
המשחק של רופרט גרינט (רון) מצוין.
כמו כן, קנת' בראנה (גילדרוי לוקהארט) כמו תמיד מרשים בתפקיד, ריצ'ארד האריס ז"ל היה מתגאה, בלי שום פלא, על שזהו היה תפקידו האחרון.
דווקא, לגבי מירטל המייללת. אני חושב שהיא הוסיפה המון והצליחה לשעשע. השחקנית ששיחקה אותה (בת 38, אגב) היתה ממש מצוינת.
סוף סוף כריס קולומבוס עושה סרט כמו שצריך.
אני ממליץ למי שרוצה להנות, נטו.
|
אני חייבת להגיד שקרה לי את אותו הדבר דודים שלי לקחו אותי לראות את הסרט הארי פוטר ואבן החכמים ואני אישית לא סבלתי את הארי פוטר...וכשניגמר הסרט העיניים שלי כימעט וייצאו מדמעות זה היה הסרט הכי יפה מגניב ומוכשר שראיתי איי פעם קסמים פעלולים ועוד...והכול בסרט אחד אני כבר מצפה לסרט הרביעי בחיליון עיניים אז לכל אלה שלא סובלים את הארי פוטר תנסו כי אוליי זה יישתלם!!!
ביגלל זה המשפט שלי עונה ואומר:בישביל לאהוב צריך לשנוא!!!
וקרה לי עוד קטע שאני מוכנה להיתערב איתכם על כל מה שתירצו איי פעם אני נולדתי באותו התאריך של דניאל רדקליף היידוע בשמו של הארי פוטר!!!
"...לכבוד הארי פוטר הילד שנישאר בחיים..."
מקווה שתהנו מהסרטים שלכם:דניה |
|
|
|
 |
danya love danel חדש/ה בפורום
בפורום מ: 13/07/05 הודעות: 2
|
פורסם: 14:06 13/07/05 נושא ההודעה: |
|
|